ΕΛΛΑΔΑ

Άστρος Κυνουρίας: Σκότωσε το παιδί του επειδή έτσι επέβαλε η τιμή του


Ο 75χρονος παιδοκτόνος υποστηρίζει ότι είχε πέσει μέχρι και θύμα ξυλοδαρμού από τον 39χρονο γιο του – Τον κακοποιούσε για τουλάχιστον 10 χρόνια υποστηρίζει ο δικηγόρος του – Αύριο η απολογία του ενώπιον του ανακριτή

Ως «υποχρέωση» του πατέρα να σκοτώσει τον γιο του επειδή είχε εξευτελιστεί από αυτόν αφού έτσι «επέβαλε ο κώδικας τιμής του» θα επιχειρήσει η υπεράσπιση του 75χρονου παιδοκτόνου να παρουσιάσει τη δολοφονία του 39χρονου γιου του ανήμερα τον Δεκαπενταύγουστο.

Σύμφωνα με πληροφορίες από τον δικηγόρο του 75χρονου το 39χρονο θύμα που ήταν απόφοιτος της Γυμναστικής Ακαδημίας κακοποιούσε τον πατέρα του για τουλάχιστον 10 χρόνια. Είχε φτάσει μάλιστα στο σημείο να τον απειλήσει ότι θα σκοτώσει και τα επτά εγγόνια, τα παιδιά, δηλαδή, των δύο αδερφών του.

Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Αντώνης Μίγας βασικός υπερασπιστικός ισχυρισμός του ενώπιον του εισαγγελέα στον οποίο θα οδηγηθεί την Πέμπτη θα είναι «η άγρια κακοποίηση από τον γιο του την τελευταία δεκαετία για κληρονομικά ζητήματα, αλλά κι οι απειλές του εναντίον της ζωής των επτά ανήλικων εγγονών του που ζουν στην περιοχή του Αστρους».

Ο δικηγόρος του 75χρονου, ο οποίος αντιμετωπίζει και σοβαρά προβλήματα υγείας, υποστήριξε ότι υπάρχει και βίντεο που φέρεται να έχει γυριστεί το Πάσχα και στο οποίο ο 39χρονος κατέγραψε τον ξυλοδαρμό του πατέρα και της μητέρας του. Τέτοιο βίντεο, ωστόσο, δεν έχει ακόμα βρεθεί με την εκτίμηση να είναι ότι αν υπάρχει, πιθανότατα θα βρίσκεται στο σπίτι του θύματος στο Περιστέρι.

Σε κάθε περίπτωση οι δικαστικές αρχές προσανατολίζονται στο να καλέσουν για κατάθεση και άτομα από το προσωπικό περιβάλλον του 39χρονου για να δουν αν ευσταθούν οι ισχυρισμοί του 75χρονου παιδοκτόνου.

Πηγή: Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact