ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ

Αστυνομική έρευνα για την συναυλία του Σάκη Ρουβά στην Πάφο

Αστυνομική έρευνα διενεργείται για την συναυλία που έδωσε ο Σάκης Ρουβάς στην Πάφο. Η έρευνα αφορά τον δήμαρχο Πάφου που έχει προφυλακιστεί και τη κυπριακή εταιρεία που οργάνωσε τη συναυλία, υποστηρίζοντας ότι πρόκειται για φιλανθρωπική εκδήλωση
Η συναυλία είχε οργανωθεί από ιδιωτική εταιρεία πέρυσι το καλοκαίρι και τα έσοδα προορίζονταν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο Πάφου. Αν και έχει περάσει περισσότερο από ένας χρόνος στο κοινωνικό Παντοπωλείο δεν έφτασε ούτε ένα ευρώ και ο Σάκης Ρουβάς ουδεμία σχέση έχει με την εν λόγω υπόθεση, αφού απλώς κλήθηκε να τραγουδήσει.

Η ανακοίνωση των δικηγόρων του Σάκη Ρουβά αναφέρει: “Κυρίες, Κύριοι,Η εταιρεία μας, κατόπιν πρόσκλησης του Δημάρχου Πάφου κ. Σάββα Βέργα, παρουσίασε, με ιδιαίτερη μάλιστα επιτυχία, στις 8.8.2014, στο Παφιακό Στάδιο, το μουσικό πρόγραμμα τουκαλλιτέχνη Σάκη Ρουβά, υπό τον τίτλο ”THE ACE OF HEARTS TOUR”, σε μία (1) συναυλία τη διοργάνωση της οποίας είχε αναλάβει η εταιρεία ”K.S.V. PR MOTION LTD”.Για την πραγματοποίηση της συναυλίας αυτής ακολουθήθηκαν από πλευράς της εταιρείας μας όλες οι νόμιμες διαδικασίες, καταρτίστηκε δε μεταξύ της εταιρείας μας ως παραγωγού της μουσικής περιοδείας και ως εκπροσώπου του καλλιτέχνη Σάκη Ρουβά, της εταιρείας ”K.S.V. PR MOTION LTD”, ως διοργανώτριας της συναυλίας, και ως εκ τρίτου συμβαλλόμενου του Δήμου Πάφου, το από 27.6.2014 ιδιωτικό συμφωνητικό, σύμφωνα με το οποίο μοναδική υποχρέωση της εταιρείας μας ήταν να παρουσιάσει το ως άνω αναφερόμενο μουσικό πρόγραμμα του καλλιτέχνη Σάκη Ρουβά στην εν λόγωσυναυλία.Ουδεμία σχέση ή ανάμιξη είχε η εταιρεία μας και ο εκπροσωπούμενος από εμάς καλλιτέχνης Σάκης Ρουβάς στη διοργάνωση και στη διαχείριση των εσόδων της εν λόγω συναυλίας από τη διοργανώτρια εταιρεία ”K.S.V. PR MOTION LTD”, ούτε βέβαια η εταιρεία μας και ο εκπροσωπούμενος από εμάς καλλιτέχνης είχαμε οποιαδήποτε σχέση, ανάμιξη ή εμπλοκή στις σχέσεις της διοργανώτριας εταιρείας με το Δήμο Πάφου και με τους χορηγούς της για την πραγματοποίηση της συναυλίας.

Με βάση τα ανωτέρω και με τη ρητή επιφύλαξη παντός νομίμου δικαιώματος τόσο της εταιρείας μας, όσο και του εκπροσωπούμενου από εμάς καλλιτέχνη, σας παρακαλούμε να είστε εφεξής ιδιαίτερα προσεκτικοί στον τρόπο με τον οποίο αναφέρεστε τόσο στην εταιρεία μας, όσο και στον καλλιτέχνη Σάκη Ρουβά, προς αποφυγή δε του κινδύνου να δημιουργηθούν στο μέσο αναγνώστη – θεατή παραπλανητικές εντυπώσεις σας παρακαλούμε να αποσαφηνίζετε με κάθε διδόμενη ευκαιρία ότιουδείς από εμάς είχε την παραμικρή ανάμιξη στη διοργάνωση της συναυλίας και στη διαχείριση των εσόδων αυτής, είτε εκ των εισιτηρίων, είτε εκ των χορηγιών.

Για την Οπτικοακουστικά Συστήματα ΕΠΕΟ Πληρεξούσιος ΔικηγόροςΝικόλαος Α. Ανδρικόπουλος» Να τονίσουμε ότι η συναυλία είχε οργανωθεί από ιδιωτική εταιρεία πέρυσι το καλοκαίρι και τα έσοδα προορίζονταν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο Πάφου. Αν και έχει περάσει περισσότερο από ένας χρόνος στο κοινωνικό Παντοπωλείο δεν έφτασε ούτε ένα ευρώ και ο Σάκης Ρουβάς ουδεμία σχέση έχει με την εν λόγω υπόθεση, αφού απλώς κλήθηκε να τραγουδήσει”

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact