ΚΟΣΜΟΣ

Αστυνομικός εκτός ελέγχου σπάει το τζάμι ΙΧ… λάθος υπόπτου – Τέθηκε σε διαθεσιμότητα [βίντεο]

Ενας αστυνομικός εκτός ελέγχου έσπασε το τζάμι αυτοκινήτου ενός οδηγού πιστεύοντας ότι πρόκειται για ύποπτο. Αποδείχθηκε όμως ότι έκανε λάθος εκτίμηση και τέθηκε εκτός καθηκόντων.

Το περιστατικό συνέβη στη Βρετανία και το βίντεο που τράβηξε ο «κατά λάθος ύποπτος», ένας 25χρονος έγχρωμος, το έχουν παρακολουθήσει χιλιάδες στο διαδίκτυο, με οργίλα σχόλια κατά του αστυνομικού.

Σύμφωνα με την Scotland Yard ο αστυνομικός σταμάτησε το αυτοκίνητο πιστεύοντας ότι ο οδηγός του ήταν ένας ύποπτος που αναζητούσε, αλλά συνειδητοποίησε ότι ήταν κάποιος άλλος.

Στο βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα ένα πρώην μέλος της μουσικής μπάντας So Solid Crew, ο αστυνομικός ουρλιάζει, κλωτσάει και τραβάει με μανία την πόρτα του αυτοκινήτου, απαιτώντας από τον οδηγό να ανοίξει. Αμέσως μετά αρχίζει να χτυπά το παράθυρο του συνοδηγού με ένα μπαστούνι με τον οδηγό να του φωνάζει: «Εχω άδεια! Εχω άδεια και ασφάλεια. Το καταστρέφεις χωρίς λόγο». Ο αστυνομικός δεν ακούει τίποτα και χτυπά επανειλημμένα το παράθυρο το οποίο έσπασε και μετά «καθαρίζει» τα γυαλιά με κάτι που μοιάζει με σουγιά.

Απελπισμένος και φοβισμένος ο οδηγός του λέει: «Το καταστρέφεις χωρίς λόγο. Κοίτα τι έκανες στο αμάξι μου. Ποι είναι το πρόβλημα αστυφύλακα; Γιατί δεν επιτρέπεται να οδηγώ το αυτοκίνητό μου;».

Ο αστυνομικός εξακολουθεί να προσπαθεί να τον βγάλει από το αυτοκίνητο και να του λέει ότι δεν του επιτρέπεται να οδηγήσει. Οταν βγαίνει ο οδηγός έρχεται ένας ακόμη αστυνομικός.

«Ξέρεις τι έκανες;» ρωτά τον αλλόφρονα αστυνομικό που έσπασε το τζάμι. «Δεν έκανα απολύτως τίποτα. Απλώς πρέπει να ξέρω ποιος είσαι» του απαντά εκείνος. Οταν ο οδηγός τον ρωτά γιατί του έσπασε το τζάμι, ο αστυνομικός αποκρίνεται: «Δεν μπορούσα να δω ποιος είναι μέσα στο αυτοκίνητο» ενώ τον αποκαλεί «TJ» με τον 25χρονο να του επαναλαμβάνει: «Δεν είμαι ο TJ».

Ο Λέον Φοντάνα, μηχανικός στο επάγγελμα εξήγησε ότι ο αστυνομικός για κάποιο λόγο τον πέρασε για τον εξάδελφό του, παρότι του έδειξε ταυτότητα. Μάλιστα είπε ότι επισκέφθηκε νοσοκομείο γιατί κάποια θραύσματα είχαν μπει στο μάτι του. «Ηταν πολύ επιθετικός. Ηταν τελείως τρελό, είμαι ακόμη σε σοκ» δήλωσε σύμφωνα με την Daily Telegraph. Στην ιστοσελίδα του Φοντάνα στο Facebook αρκετοί φίλοι του έγραψαν πως «αυτό ποτέ δεν θα είχε συμβεί αν ο οδηγός ήταν λευκός».

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact