ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ

Αυτές είναι οι μέλλουσες νύφες της ελληνικής showbiz!

Ζουν τον απόλυτο έρωτα και το δείχνουν. Ονειρεύονται τη στιγμή που θα ανεβούν τα σκαλιά της εκκλησίας και θα χορέψουν το χορό του Ησαΐα δίπλα στους αγαπημένους τους. Ποιες είναι όμως οι μέλλουσες νυφούλες της ελληνικής showbiz;

Το Περιοδικό «YES!» μας τις παρουσιάζει:

Ελένη Φουρέιρα
Μπορεί να μην το παραδέχεται δημόσια, αλλά η Ελένη Φουρέιρα ονειρεύεται γάμο μέσα στο 2014. Η εκρηκτική τραγουδίστρια είναι ζευγάρι με τον ποδοσφαιριστή Γιώργο Σαμαρά από τις αρχές Οκτωβρίου και ο έρωτάς τους έχει γίνει το talk of the town. Τώρα είναι και σαφώς πιο έμπειροι κι έτοιμοι από ό,τι πριν από πέντε χρόνια, όταν ήταν και πάλι ζευγάρι, αλλά η σχέση τους δεν κράτησε πολύ. Οι δυο τους έχουν τη φωλίτσα τους στα νότια προάστια, έχει γνωρίσει ο ένας τους γονείς του άλλου, ενώ υπήρχαν φήμες που έκαναν λόγο και για μυστικό αρραβώνα στις αρχές του χρόνου. Ο γάμος τους θα γίνει στην Κρήτη, τόπο καταγωγής του γαμπρού.

Κατερίνα Καινούργιου
Κάτι ήξερε η Αφροδίτη Σταθοκωστόπουλου που έκανε πριν από 15 μήνες το προξενιό στον αδελφό της Βασίλη και την κολλητή της φίλη Κατερίνα Καινούργιου. Βασίλης και Κατερίνα «έδεσαν» από την πρώτη στιγμή, ζουν μαζί στη Γλυφάδα και ονειρεύονται τη μέρα που θα ανεβούν τα σκαλιά της εκκλησίας. Είναι από τα ελάχιστα ζευγάρια της ελληνικής showbiz που ζουν τόσο αρμονικά και δεν κρύβουν τον έρωτά τους. Η Κατερίνα παραδέχεται ότι «ο γάμος είναι μέσα στα σχέδια μου» και απολαμβάνει κάθε στιγμή δίπλα στο σύντροφό της. Βέβαια πολλά θα εξαρτηθούν και από τα επαγγελματικά της πλάνα, αλλά η Καινούργιου δεν κρύβει πως «ο Βασίλης είναι η σημαντικότερη σχέση της ζωής μου. Είμαι τόσο καλά προσωπικά και νομίζω ότι το εκπέμπω, φαίνεται. Είναι θέμα χημείας. Ταιριάξαμε πάρα πολύ».

Βίκυ Κάβουρα
«Περνάω τέλεια! Από τότε που γνώρισα τον Νίκο είμαι στην πιο ήρεμη, γαλήνια και ευτυχισμένη φάση της συναισθηματικής μου ζωής». Η Βίκυ Κάβουρα δεν χρειάζεται να πει τίποτα περισσότερο. Εδώ κι ένα χρόνο που είναι ζευγάρι με τον Οικονομόπουλο δείχνει ότι έχει βρει τον άντρα που ονειρευόταν. Μάλιστα δεν διστάζει να αναφέρει ότι έχει αρχίσει να σκέφτεται σοβαρά εδώ και αρκετό καιρό να κάνει ένα παιδί. «Νιώθω έντονη την επιθυμία να κάνω ένα παιδί. Πιο πριν είχα στο μυαλό μου ότι αυτός είναι ο προορισμός της γυναίκας και ότι αναγκαστικά κάποια στιγμή θα συμβεί. Τώρα το θέλω. Γνωρίζω πια πόσα έχω να προσφέρω και αυτό έχει να κάνει με τον κατάλληλο σύντροφο». Και ο τραγουδιστής όμως δεν πάει πίσω αφού κι εκείνος εκφράζει τη μεγάλη του επιθυμία να αποκτήσει άμεσα οικογένεια.

Αθηνά Οικονομάκου
Για χάρη του άφησε εδώ και καιρό την Αθήνα κι έχει γίνει μόνιμη κάτοικος Μυκόνου. Θέλει να περνάει όσο το δυνατόν περισσότερες ώρες μαζί με τον σύντροφό της, τον επιχειρηματία Φίλιππο Μιχόπουλο, και γι’ αυτό τη συγκεκριμένη περίοδο τα επαγγελματικά της έχουν περάσει σε δεύτερη μοίρα. Γνωρίστηκαν πέρυσι το καλοκαίρι και ο έρωτάς τους ήταν κεραυνοβόλος. «Η παρούσα σχέση μου είναι η πιο ολοκληρωμένη και ισορροπημένη που είχα ποτέ. Δεν είναι τυχαίο ότι κι εγώ πλέον μιλάω πιο άνετα για αυτά τα θέματα. Με κάνει να νιώθω ασφαλής. Σαφώς και θέλω έναν άντρα προστατευτικό, γιατί αυτή είναι και η βασική μου ανάγκη. Έναν άντρα που θα μου βάλει μέτρο και όριο και θα παίρνει και πρωτοβουλίες» λέει για το σύντροφό της η πανέμορφη Αθηνά.

Χριστίνα Στεφανίδη
Ο έρωτάς της με τον ποδοσφαιριστή Παναγιώτη Κονέ είναι από τους… παλιούς της showbiz αφού μετράει ήδη τέσσερα χρόνια. Το ζευγάρι, που μένει μόνιμα στην Ιταλία αφού ο Παναγιώτης παίζει στο Καμπιονάτο, έχει ήδη αρραβωνιαστεί και μάλιστα έχει διαλέξει και κουμπάρο για το γάμο του. Ο λόγος για τον Γιώργο Σαμαρά, τον άνθρωπο που οι πληροφορίες θέλουν να έχει κάνει το προξενιό ανάμεσά τους. Αν δεν υπήρχε το Μουντιάλ της Βραζιλίας και η συμμετοχή της Εθνικής Ομάδας δεν αποκλείεται να είχαμε κουφέτα το καλοκαίρι. Ο γάμος πάντως είναι στα άμεσα σχέδιά τους και ήδη οι προετοιμασίες έχουν αρχίσει.

Λάουρα Νάργες
Αυτός ο έρωτας είναι από τις… παλιοσειρές της ελληνικής showbiz. Η Λάουρα Νάργες και ο Δημήτρης Δαλάκος έκλεισαν ήδη έξι χρόνια σχέσης και προχωράνε στα επτά. Όχι φυσικά επτά χρόνια φαγούρας, αλλά ενός μεγάλου έρωτα. «Από μικρή είχα όνειρο να αποκτήσω πολλά παιδάκια που θα τρέχουν στον κήπο κι εγώ θα τα κυνηγώ», λέει η 24χρονη Λάουρα με τη γνωστή, αφοπλιστική ειλικρίνεια που τη διακρίνει και δεν κρύβει ότι ονειρεύεται τη στιγμή που θα φορέσει το νυφικό της και θα αποκτήσει την οικογένεια που επιθυμεί. Όσο για το γάμο της, αυτός θέλει να είναι ποντιακός (δεν ξεχνάει ποτέ τις ρίζες της) κοντά στη λίμνη Κερκίνη.

Ευαγγελία Αραβανή
Ζει τον απόλυτο έρωτα, όπως άλλωστε και η ίδια έχει παραδεχτεί ,και μάλιστα έκλαψε όταν ο αγαπημένος της έκανε ερωτική εξομολόγηση. Κουμπάρο έχει βρει και θα είναι όπως όλα δείχνουν ο Μάρκος Σεφερλής που είναι πολύ αγαπημένος φίλος εκείνης και του Ηλία. Τι απομένει, λοιπόν; Να οριστεί η ημερομηνία γάμου της Ευαγγελίας Αραβανή και του Ηλία Βρεττού. Το ζευγάρι εδώ και ενάμιση χρόνο είναι full in love και οι δύο μιλούν για «σχέση ζωής». «Ζούμε το τώρα πολύ όμορφα και είμαι ερωτευμένη μαζί του», εξομολογείται η Αραβανή την ώρα που ο τραγουδιστής παραδέχεται ότι είναι με έναν άνθρωπο που ταιριάζει απόλυτα. Ηλίας και Ευαγγελία δεν μιλούν ανοιχτά για το επόμενο βήμα αλλά αυτό δεν θα αργήσει καθόλου.

Μυριέλλα Κουρεντή
Η ηθοποιός νικήτρια του «Just The 2 Of Us» είναι τρελά ερωτευμένη εδώ και περίπου ένα χρόνο με τον Κωνσταντίνο Κατρή και μάλιστα υποστηρίζει ότι θα γίνει πολύ καλός πατέρας. Μέχρι πριν από λίγο καιρό είχαν καταφέρει να κρατήσουν τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, όμως από τη μία τα «Κλεμμένα όνειρα» και από την άλλη το «Just» φανέρωσαν το μυστικό τους. Η Μυριέλλα Κουρεντή ερωτεύτηκε τον Κωνσταντίνο της με την πρώτη ματιά. «Ήταν κεραυνοβόλος έρωτας. Είδαμε ο ένας τον άλλο και απλώς σταμάτησε ο χρόνος», λέει ενώ παραδέχεται ότι θέλει πολύ να κάνει οικογένεια. «Λατρεύω τα παιδιά και επικοινωνώ καλά μαζί τους».

Demy
Τον Μάιο η Demy και ο Άκης Πετρετζίκης έκλεισαν δύο χρόνια σχέσης και δείχνουν ότι είναι έτοιμοι για το μεγάλο βήμα στη σχέση τους. Το παραδέχτηκε άλλωστε η ίδια η τραγουδίστρια σε μία από τις σπάνιες προσωπικές της εξομολογήσεις. Είναι γνωστό ότι το ζευγάρι κρατά πάρα πολύ χαμηλούς τόνους όσον αφορά τη ζωή του και δεν νιώθει καθόλου καλά μπροστά στον φωτογραφικό φακό ή μιλώντας για προσωπικές στιγμές του. «Αν κάποιος θέλει πραγματικά, μπορεί να διαφυλάξει την ιδιωτικότητά του», είναι το μότο τους. Η Demy λοιπόν στην τελευταία της συνέντευξη έδειξε ότι σκέφτεται πάρα πολύ σοβαρά το επόμενο βήμα στη σχέση της με τον Master Chef. «Δεν έχουμε τη φιλοσοφία “ό,τι μας φέρει η ζωή”. Σε αυτό μοιάζουμε πολύ με τον Άκη. Βέβαια κάνουμε σχέδια για το μέλλον», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact