ΚΟΣΜΟΣ

Αυτός είναι ο ύποπτος για την άγρια δολοφονία της Ιόλης στην Αυστραλία

Δείτε το βίντεο από κάμερα ασφαλείας που τον δείχνει να κρατάει την τσάντα της και να περπατάει νευρικά

Απαντήσεις για την άγρια δολοφονία της Ιόλης Χατζηλύρα, της 26χρονης Κύπριας που διέμενε στην Αυστραλία, ψάχνει να βρει η αστυνομία. 

Η Ιόλη Χατζηλύρα εντοπίστηκε πριν από λίγες μέρες νεκρή, σχεδόν γυμνή, γεμάτη μώλωπες και αίματα σε πάρκο της πόλης Μπρίσμπεϊν στην Αυστραλία.

Από την πρώτη στιγμή, η αστυνομία έκανε λόγο για ύποπτο θάνατο μιας και όλα έδειχναν άγρια δολοφονία. Μετά από έρευνες, η αστυνομία του Μπρίσμπεϊν, κατέληξε ότι ο κύριος ύποπτος για τον φόνο της Ιόλης Χατζηλύρα είναι ο 34χρονος Μπράντλεϊ Έντουαρτς.

Η αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο από κάμερα ασφαλείας που δείχνει τον ύποπτο να κρατάει την τσάντα της αδικοχαμένης νεαρής και να περπατάει νευρικά. Λίγες ώρες μετά η Ιόλη εντοπίστηκε ημίγυμνη μέσα σε μία λίμνη αίματος, πεταμένη γεμάτη μώλωπες σε θάμνο του πολυσύχναστου πάρκου του Μπρϊσμπειν.

Η αστυνομία ενημέρωσε ότι ο άντρας έχει ύψος 1.90 μέτρα και είναι λεπτός με μαύρα μαλλιά και καστανά μάτια και μένει στην ευρύτερη περιοχή.

Update 3: Appeal for assistance / release of CCTV – Death investigation, Kalinga. Do you know the whereabouts of Bradley Edwards, 34? Police believe he can assist with their investigations. If sighted DO NOT APPROACH & call Triple Zero (000) immediately. https://t.co/Y6zdzm3PIk pic.twitter.com/02gIuO3SbE

— Queensland Police (@QldPolice) 8 Σεπτεμβρίου 2019

Τα σπαρακτικά λόγια του αδελφού της

Στο μεταξύ, σε δηλώσεις του ο αδελφός της 26χρονης, Αλέξανδρος – Μιχαήλ Χατζηλύρας, μιλώντας στην ιστοσελίδα Brisbane Times, περιέγραψε πώς έμαθε για το θάνατο της αδελφής του.

«Ο πατέρας μου, μου τηλεφώνησε χθες και μου είπε πως αστυνομικοί τον επισκέφθηκαν τα μεσάνυχτα. Μου είπε να μην αναφέρω τίποτα στα αδέλφια μου. Μου είπε “μην πεις τίποτα σε κανένα”. Ήμουν ο πρώτος που το έμαθε επειδή είμαι ο μεγαλύτερος, αλλά τώρα είμαι σίγουρος πως το ξέρουν και οι άλλοι», τόνισε και πρόσθεσε πως «βγήκα έξω, δεν ήθελα να ήμουν μόνος».

«Αν είχα την ευκαιρία θα της έλεγα να προσέχει»

Ο αδελφός της ανέφερε ότι η άτυχη Ιόλη ήθελε να επιστρέψει στην Κύπρο ενώ αποκάλυψε και τι θα της έλεγε αν μπορούσε. «Αν είχα την ευκαιρία να της μιλήσω, θα της έλεγα αυτό που της έλεγα πάντα. Να προσέχει. Ήταν μεγαλόψυχη. Η τελευταία φορά που της μίλησα ήταν την περασμένη εβδομάδα, όταν μου είπε πως ήθελε να επιστρέψει στην Κύπρο» υπογράμμισε.

Ο αδελφός της άτυχης νεαρής σημείωσε πως δεν θέλει να εστιάσει στα αρνητικά, αλλά να κρατήσει τις όμορφες αναμνήσεις.«Αν την πείραζες, αν την ενοχλούσε κάτι που έκανες, εκείνη θα σε συγχωρούσε τόσο εύκολα. Αγαπούσε τα κοσμήματα, το make-up, όλα αυτά τα γυναικεία πράγματα. Είχε τόσο πολύ ταλέντο».

Η Ιόλη Χατζηλύρα ζούσε στα προάστια της πόλης Brisbane και ήταν το τρίτο παιδί της οικογένειας. Γεννήθηκε στην Κύπρο, από γονείς Ελληνοκύπριους. Η μητέρα της πέθανε από καρκίνο το 2014 και οι συγγενείς της ζουν στην Κύπρο.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact