ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ

Britney Spears: Νέα τόπλες πόζα μετά την “απελευθέρωσή” της

Η 39χρονη pop star Britney Spears συνεχίζει να πανηγυρίζει τη λήξη της κηδεμονίας της από τον πατέρα της, και αφού πλέον είναι ελεύθερη να κάνει ό,τι θέλει συνεχίζει να ανεβάζει τόπλες πόζες της στα social media.

Θυμίζουμε πως δικαστής αποφάσισε να σταματήσει το καθεστώς κηδεμονίας που είχε επιβληθεί στην Britney και να “απελευθερώσει” την σταρ από τον έλεγχο του πατέρα της, ο οποίος με προηγούμενη δικαστική απόφαση εδώ και χρόνια διαχειρίζονταν την περιουσία και την καριέρα της και είχε τον έλεγχο σε πολλές πτυχές της ζωής της.

Η ίδια πλέον ετοιμάζεται να παντρευτεί τον αρραβωνιαστικό της Sam Asghari και είναι ιδιαίτερα δραστήρια στα social media όπου και ανέβασε μια νέα τόπλες πόζα της όπου φορά μόνο κόκκινο εσώρουχο και μπότες.

Ακολούθησε άλλη ανάρτηση που δείχνει μια γυναίκα ξαπλωμένη σε ένα κρεβάτι ενώ την πλησιάζει μια άλλη γυναίκα και η ίδια έγραψε πως αυτή η εικόνα είναι από τις αγαπημένες της. Στην ίδια ανάρτηση αναφέρθηκε στο καθεστώς κηδεμονίας που της είχε επιβληθεί γράφοντας:

«αν έχετε κάποιο φίλο ή φίλη που είναι σε ένα σπίτι που μοιάζει πολύ μικρό για τέσσερις μήνες, χωρίς αμάξι, χωρίς τηλέφωνο, χωρίς μια πόρτα για να έχει ιδιωτικό χώρο και το μόνο που πρέπει να κάνει είναι να δουλεύει περίπου 10 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα και να δίνει τόνους αίμα κάθε ημέρα χωρίς κανένα ρεπό, τότε σας συνιστώ έντονα να πάτε να πάρετε τον φίλο/η σας και να τον πάρετε από εκεί μέσα.

Πιθανά είστε σαν την οικογένειά μου που έλεγε «σόρι είσαι σε καθεστώς κηδεμονίας » και πιθανά νομίζετε πως είστε διαφορετικοί και για αυτό μπορούν να σας γα#@$ουν. Ευτυχώς βρήκα ένα εξαιρετικό δικηγόρο τον Mathew Rosengart που με βοήθησε να αλλάξω τη ζωή μου!»

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact