ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ

Χαϊκάλης: «Δεν ακυρώνω όσα λέει η Ηλιάνα Αραβή»

“Δεν ακυρώνω τίποτα από όσα λέει”

Σε επιβεβαίωση της καταγγελίας της ηθοποιού Ηλιάνας Αραβή, σύμφωνα με την οποία πασίγνωστος κωμικός «αυνανιζόταν στο τηλέφωνο» ενώ της μιλούσε «πάρα πολύ πρόστυχα», προχώρησε ο Παύλος Χαϊκάλης.

Ο γνωστός ηθοποιός εμφανίστηκε δημόσια και παραδέχτηκε πως εκείνος ήταν το πρόσωπο που κατήγγειλε η Ηλιάνα Αραβή, ωστόσο υποστηρίζει πως γνώρισε την κοπέλα στην ηλικία των 19 ετών, δηλώνοντας «ευαισθησία με το θέμα της ηλικίας».

Σημειώνεται πως η κοπέλα έκανε μάθημα στη δραματική σχολή όταν ήταν μόλις 17,5 ετών, αλλά το επίμαχο τηλεφώνημα φέρεται να έγινε μετά την ενηλικίωσή της.

Ο κ. Χαϊκάλης σημειώνει πως δεν ήθελε να κρυφτεί πίσω από το δάχτυλο του, ενώ δηλώνει πως… ήταν ερωτευμένος μαζί της και της έδειχνε το ενδιαφέρον του με διακριτικό τρόπο.

Ωστόσο, όπως ισχυρίζεται με αρκετή δόση κυνισμού, είναι «αρσενικό παλιάς κοπής» οπότε, όταν μια γυναίκα τού λέει «όχι», αυτός επιμένει. Σπεύδει, δε, να ζητήσει «δημόσια συγγνώμη από την Ηλιάνα Αραβή, τον πατέρα και τη μητέρα της εάν την προσέβαλα».

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ

Νέα καταγγελία έρχεται να ταράξει τα νερά του καλλιτεχνικού χώρου…

Δημοσιεύτηκε από Fnews.gr στις Σάββατο, 6 Φεβρουαρίου 2021

«Δεν τα παρατάω εύκολα…»

«Χθες άκουσα όσα κατήγγειλε η Ηλιάνα, την οποία είχα μαθήτρια και δεν ήθελα να κρυφτώ πίσω από το δάχτυλο μου, αλλά ούτε και να ακυρώσω τα λεγόμενα της. Αυτά που παραδέχθηκε είναι σωστά και δεν ακυρώνω καθόλου τον λόγο της.

Τη γνώρισα την Ηλιάνα 19 ετών. Ήμουν ερωτευμένος μαζί της. Την φλέρταρα διακριτικά στην αρχή, όπως είπε και η ίδια. Της το εξήγησα ευγενικά. Δεν της είπα θα αποδεχθείς τις ορέξεις μου για να σε στείλω στην οντισιόν. Εκείνη ήταν κυρία. Απέφευγε ευγενικά. Είμαι όμως και αρσενικό παλιάς κοπής οπότε, όταν μια γυναίκα μου λέει το όχι, εγώ επιμένω. Δεν τα παρατάω εύκολα. Μιλούσαμε στο τηλέφωνο. Όλο αυτό τον καιρό δεν την είχα προσβάλει ποτέ ως γυναίκα» τόνισε ο κ. Χαϊκάλης, μιλώντας στο Open.

Και πρόσθεσε: «Φτάνουμε στο περιβόητο τηλεφώνημα. Εκφράστηκα έντονα συναισθηματικά. Όταν μιλάς σε μια γυναίκα και της λες για τον πόθο σου τότε μπορεί να ξέφυγα. Της ζητάω δημόσια συγγνώμη. Και στον πατέρα της και στη μητέρα της. Ίσως ήρθε σε πίεση. Όταν μου είπε σας βλέπω σαν τον μπαμπά μου σταμάτησα. Και μετά στη σχολή λέει ότι την αγνόησα. Να δεχτώ το λάθος στην έκθεση του ερωτισμού μου, αλλά δεν θα χρεωθώ την “πτώση του Βυζαντίου”».

Δείτε όσα είπε ο κ. Χαϊκάλης:

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact