ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Χαμός στους Βέλγους πριν τη σέντρα στην Τούμπα

Ο Δανός μεσοεπιθετικός ακολούθησε την αποστολή των Βέλγων στην Θεσσαλονίκη, ενόψει της ρεβάνς της Πέμπτης (18/04) στις 22:00 κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Ο διεθνής άσος ήταν αμφίβολος, λόγω ενός τραυματισμού, ωστόσο, αποφάσισε να μην μείνει στην Ελλάδα, καθώς ήρθε σε ρήξη με το ιατρικό τιμ της ομάδας.

Όπως αναφέρουν τα Μέσα του Βελγίου, ο ποδοσφαιριστής διαφώνησε με τις… εντολές του επιτελείου του συλλόγου και δεν πήρε μέρος στην προπόνηση της Τετάρτης (17/04), όπως και οι Μινιολέ και Νίλσεν. Ωστόσο, αποφάσισε να… τραβήξει το σκοινί, αφού σηκώθηκε και έφυγε από την Ελλάδα, κάτι που σημαίνει πως δεν θα βρίσκεται στην Τούμπα, μια και δεν θα ήταν στην αποστολή.

«Ο Σκοβ Όλσεν έχασε ήδη τον πρώτο αγώνα με τον ΠΑΟΚ και ήταν αμφίβολος για την ρεβάνς στη Θεσσαλονίκη. Ο Δανός εξτρέμ ταξίδεψε στην Ελλάδα, αλλά χθες (σ.σ. Τετάρτη) δεν πήρε μέρος – όπως και ο Μινιολέ και ο Νίλσεν – στην τελευταία προπόνηση», αναφέρεται αρχικά στην ιστοσελίδα «hln».

Και συνεχίζει: «Σήμερα όμως ξαφνικά αποδείχθηκε ότι ο Σκοβ Όλσεν δεν βρίσκεται πλέον στην Ελλάδα.

Ο Δανός, που έχει ήδη πετύχει 23 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις τη φετινή σεζόν, είναι κάπως δυσαρεστημένος, όπως αναφέρει στο Instagram. Όλο αυτό προέκυψε μετά από μια διαφωνία με το ιατρικό επιτελείο που αναφέρει πως δεν είναι 100% έτοιμος. Ο ίδιος θέλει να συμβουλευτεί έναν προσωπικό γιατρό».

Παράλληλα, όπως σημειώνεται: «Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Σκοβ Όλσεν δεν είναι ο καλύτερος συμπαίκτης – και το δείχνει ανοιχτά στα social media – αφού στο παρελθόν είχε αποκλειστεί από αποστολή από τον τότε προπονητή Καρλ Χέφκενς έπειτα από διαμάχη. Αλλά το γεγονός πως το έκανε τώρα, πριν από μία ενδεχομένως ιστορική μέρα για την Κλαμπ Μπριζ, το κάνει ακόμα πιο οδυνηρό».

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact