ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Χάος στην Βραζιλία: Αστυνομικοί διέκοψαν το ντέρμπι με την Αργεντινή, για να συλλάβουν ποδοσφαιριστές!

Κι εκεί που νομίζαμε ότι τα έχουμε δει όλα στο ποδόσφαιρο, ήρθε η βραζιλιάνικη Αστυνομία να διακόψει το ντέρμπι της Βραζιλίας με την Αργεντινή στο στάδιο Αρένα Κορίνθιανς, προκειμένου να συλλάβει τέσσερις ποδοσφαιριστές των φιλοξενούμενων, για παράβαση των υγειονομικών μέτρων κατά της Covid-19!

Συγκεκριμένα, στο 6ο λεπτό της αναμέτρησης για τα προκριματικά του Μουντιάλ του 2022, αστυνομικοί διέταξαν τη διακοπή της και μαζί με εκπροσώπους του ANVISA (κυβερνητικός οργανισμός που δρα εκ μέρους του Υπουργείου Υγείας της Βραζιλίας), εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο, με εντολή να συλλάβουν ποδοσφαιριστές των φιλοξενούμενων που έφθασαν στη χώρα από την Αγγλία, αφού, με βάση τα υγειονομικά πρωτόκολλα της χώρας για τον κορωνοϊό, θεωρούνται παράνομοι. Πρόκειται για τους Εμιλιάνο Μαρτίνες και Εμιλιάνο Μπουενδία της Άστον Βίλα και τους Χιοβάνι λο Σέλσο και Κριστιάν Ρομέρο της Τότεναμ.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, το Υπουργείο Υγείας της χώρας είχε ζητήσει από τους τέσσερις αυτούς ποδοσφαιριστές της Εθνικής Αργεντινής να μην φύγουν από το ξενοδοχείο, όπου είχε καταλύσει η αποστολή της χώρας τους, καθώς προέρχονταν από ταξίδι από το Ηνωμένο Βασίλειο, χώρα για τους ταξιδιώτες της οποίας ισχύουν αυξημένοι περιορισμοί στη Βραζιλία. Ωστόσο, όλοι τους πήγαν κανονικά στο γήπεδο και μάλιστα οι τρεις εξ αυτών ήταν βασικοί στην αρχική ενδεκάδα του Λιονέλ Σκαλόνι.

Μετά το αναπάντεχο αυτό περιστατικό, το παιχνίδι διακόπηκε οριστικά, καθώς η Αργεντινή αρνήθηκε να συνεχίσει να αγωνίζεται. Όπως δε προκύπτει από την εφημερίδα «Ole», ο αρχηγός της Αργεντινής Λιονέλ Μέσι έκανε σαφές ότι η «Αλμπισελέστε» δεν πρόκειται να παίξει τα υπόλοιπα 85 λεπτά υπό αυτές της συνθήκες. «Φεύγουμε», ήταν αυτό που διάβασαν οι fans στα χείλη του σταρ της Παρί Σεν Ζερμέν (πλέον) και, πράγματι, λίγο αργότερα ανακοινώθηκε η οριστική διακοπή του αγώνα…

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact