ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ

Χρηστίδου – Μαραντίνης: Η αιτία του χωρισμού τους

Η Σίσσυ Χρηστίδου και ο Θοδωρής Μαραντίνης ανακοίνωσαν το τέλος του γάμου τους με κοινή ανακοίνωση.

Με ένα κείμενο στα social media, η παρουσιάστρια και ο τραγουδιστής γνωστοποίησαν την απόφασή τους να χωρίσουν μετά από 13 χρόνια κοινής πορείας και δύο παιδιά.

«Μέσα σε αυτά τα χρόνια της κοινής μας πορείας, έχετε δείξει απίστευτη αγάπη για εμάς και έχετε σταθεί δίπλα μας σε κάθε χαρά και λύπη μας. Είναι ιδιαίτερα αμήχανο που φτάνουμε μέσα από εδώ να ανακοινώνουμε κάτι τόσο προσωπικό αλλά αυτό συνεπάγεται της δουλειάς που έχουμε επιλέξει να κάνουμε και αγαπάμε τόσο πολύ, αλλά και του σεβασμού που τρέφουμε για όλους εσάς. Αποφασίσαμε από κοινού να χωρίσουμε τους δρόμους μας σαν ζευγάρι, μετά από 13 χρόνια κοινής πορείας και 9 χρόνια γάμου. Αυτή τη δύσκολη απόφαση την πήραμε ύστερα από πολύ μεγάλη προσπάθεια, ώριμη σκέψη και πάντα μέσα από το πρίσμα της αδιαμφισβήτητης αγάπης που μοιραζόμαστε για τα δύο μας παιδιά, για τα οποία ασφαλώς και παραμένουμε ενωμένοι και αφοσιωμένοι γονείς, διατηρώντας την οικογένειά μας κάτω από μια νέα, πρωτόγνωρη για εμάς, δομή. Στέλνουμε την αγάπη μας σε όλους και ευχαριστούμε εκ των προτέρων, για την διακριτικότητά σας απέναντι στην οικογένειά μας, σ’ αυτή τη νέα της αρχή. Θοδωρής και Σίσσυ», γράφει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση του ζευγαριού.

Το ζευγάρι έδειχνε πολύ αγαπημένο και ερωτευμένο και κανείς δεν υποψιαζόταν ότι οι δυο τους είχαν δρομολογήσει το τέλος του γάμου τους.

Ποια είναι, λοιπόν, η αιτία του χωρισμού τους;

Στη συνέντευξη που είχαμε κάνει πέρυσι το καλοκαίρι μου είχε πει «σαφώς και έχουμε συμβουλευτεί ψυχολόγο». Μπορεί να τους βλέπαμε χαμογελαστούς, δεν συμβαίνει όμως σε όλα τα ζευγάρια να είναι όλες οι στιγμές καλές. Αυτό που συνέβη είναι ότι το πάλεψαν πάρα πολύ. Είναι μια απόφαση που έχουν πάρει εδώ και δυόμισι μήνες».

Από το φιλικό περιβάλλον του ζευγαριού πάντως τονίζουν ότι το διαζύγιο είχε ουσιαστικά δρομολογηθεί εδώ και εννέα μήνες περίπου, όταν αμφότεροι διαπίστωσαν ότι παρά τις προσπάθειες ο γάμος τους δεν μπορούσε πλέον να σωθεί.

Η κρίση δεν στάθηκε δυνατό να ξεπεραστεί και στους κύκλους της εγχώριας show biz ήταν κοινό μυστικό ότι ο Θοδωρής και η Σίσσυ βρίσκονταν ένα βήμα πριν από τον χωρισμό.

Ουσιαστικά έβγαιναν χωριστά τους τελευταίους μήνες, ο καθένας με άλλες παρέες και οι κοινές βόλτες του ζευγαριού λάμβαναν χώρα μαζί με τους γιους τους.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact