ΖΩΔΙΑ

Χριστούγεννα: Zώδια Τρίτης 25 Δεκεμβρίου

ΛΕΩΝ
Γενικά
Παρά τον εορταστικό χαρακτήρα της ημέρας, οφείλεις να την βγάλεις… Σπαρτιάτικα! Καλό είναι, επίσης, να αποφύγεις διατροφικές καταχρήσεις, αλλά και να δώσεις προτεραιότητα σε τυχόν ενοχλήσεις στην υγεία σου. Επιπλέον, η σύνοδος Αφροδίτης-Κρόνου μπορεί να σου φορτώσει έξτρα ευθύνες και αγγαρείες. Παράλληλα, η Σελήνη στους Ιχθύς ενδέχεται να δημιουργήσει μια αστάθεια στα οικονομικά σου, ίσως μάλιστα να ξοδευτείς για μια υπόθεση που δεν είναι δική σου, αλλά ημέρα που είναι, δες το σαν ένα… ψυχικό!

Ερωτικά
Στον χώρο της εργασίας σου υπάρχει σίγουρα ερωτικό ενδιαφέρον, πρόσεξε όμως μήπως πρόκειται τελικά για το μέρος ενός σχεδίου, που αποσκοπεί στην εύνοιά σου, με καθαρά ωφελιμιστικά κριτήρια. Επιπλέον, φρόντισε να τηρήσεις τα δέοντα μέτρα ασφαλείας!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά
Παρά τον εορταστικό της χαρακτήρα, η μέρα μπορεί να εξελιχθεί κάπως στενόχωρα και σίγουρα η διασκέδαση αναβάλλεται! Επιπλέον, με την σύνοδο Αφροδίτης-Κρόνου να επηρεάζει τις διαπροσωπικές σχέσεις σου, θα πρέπει να κρατήσεις μικρό καλάθι, αφού τα πράγματα δεν θα εξελιχθούν σύμφωνα με τις επιθυμίες σου. Ίσως μάλιστα κληθείς να δώσεις λύση στο πρόβλημα ενός αγαπημένου σου προσώπου. Παράλληλα, η Σελήνη στους Ιχθύς ενδέχεται να συμβάλλει σε μια αστάθεια τόσο στις προσωπικές σου διαθέσεις, όσο και σε εκείνες των άλλων.

Ερωτικά
Αν προσβλέπεις σε μια σταθερή σχέση, σε αυτήν τη φάση είναι δύσκολο να τα έχεις όλα κι όπως τα θέλεις, οπότε ακόμα και στην περίπτωση μιας επιτυχίας σε μια ερωτική υπόθεση, να περιμένεις και τη συνέχεια που μπορεί να είναι κάπως… αποκαρδιωτική!

ΖΥΓΟΣ
Γενικά
Η σύνοδος Αφροδίτης-Κρόνου μπορεί να προκαλέσει επιπλέον άγχη ή προβλήματα στο σπίτι και την οικογένειά σου, σε κάθε περίπτωση όμως αναζήτησε την «μέση οδό». Αν πάλι υποχρεωθείς να φιλοξενήσεις κόσμο, το πιθανότερο είναι να κουραστείς πολύ, χωρίς να το χαρείς. Σε αυτό συνηγορεί και η Σελήνη στους Ιχθύς, που θα σε «φορτώσει» με έξτρα εργασίες, σε κάθε περίπτωση όμως, φρόντισε να μην ξεπεράσεις τα όρια της αντοχής σου, αφού η υγεία σου είναι πάνω απ’ όλα. Ενδέχεται βέβαια να χρειαστεί να περιθάλψεις κάποιον/α άλλον/η.

Ερωτικά
Είσαι «άσσος» στις διαπραγματεύσεις, σε αυτήν τη φάση, ωστόσο, μπορεί να δημιουργηθούν καταστάσεις όπου υπάρχουν λεπτές ισορροπίες και απαιτούνται ιδιαίτεροι χειρισμοί. Επιπλέον, πιθανόν να διαπιστώσεις ότι ένα οικείο σου πρόσωπο εμπλέκεται στα προσωπικά σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά
Η σύνοδος Αφροδίτης-Κρόνου «απαιτεί» να περιορίσεις τις εξόδους σου και γενικότερα τις εξωστρεφείς δράσεις σου, αφού… εκεί έξω σε περιμένουν ατυχίες και καθυστερήσεις. Επιπλέον, ενδέχεται να πιεστείς από αιτήματα συγγενών ή να εξαναγκαστείς να παρευρεθείς κάπου που δεν θέλεις. Στον αντίποδα όμως, μπορείς να ξεγλιστρήσεις από όλα αυτά και να αξιοποιήσεις δημιουργικά τον χρόνο σου, διαβάζοντας ή ασχολούμενος/η με κάποιο από τα χόμπι σου. Εδώ, μάλιστα, η Σελήνη στους Ιχθύς θα σε μπολιάσει με έμπνευση και όραμα.

Ερωτικά
Οι σχέσεις σου διανύουν μια φάση μιας διόλου δημιουργικής… ασάφειας, εκείνο όμως που δεν πρέπει να κάνεις είναι το να παρασυρθείς σε σπασμωδικές ενέργειες, που θα σε εκθέσουν, αφού όπως θα διαπιστώσεις κι εσύ τελικά μπορεί «να γίνεται πολύς λόγος για το τίποτα»!

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά
Η Σελήνη στους Ιχθύς σε ωθεί να κάνεις κάποιες αλλαγές στο σπίτι ή το γραφείο σου, ενώ δεν αποκλείεται να δεχθείς έκτακτους… μουσαφίρηδες! Παράλληλα, η σύνοδος Αφροδίτης-Κρόνου σε καλεί να κινηθείς συντηρητικά στον οικονομικό τομέα, αφού θα προκύψει μια έκτακτη ανάγκη που θα πρέπει να καλύψεις, ενώ ούτε και οι αγορές σου θα είναι επιτυχημένες. Ωστόσο, αν βρεθείς υπό πίεση, ανάλαβε μεν τις όποιες ευθύνες σου, ζήτα όμως να αναλάβουν κι οι άλλοι τις δικές τους, ώστε να μην υπάρξουν… παρεξηγήσεις!

Ερωτικά
Η ανάγκη σου να προσφέρεις στον άνθρωπο που αγαπάς, ίσως να μη βρει την επιθυμητή ανταπόκριση κι αντί για «ευχαριστώ», να εισπράξεις παράπονα και γκρίνιες. Αλλά κι αν περιμένεις να σου προσφερθεί κάτι, μάλλον θα απογοητευτείς.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact