ΖΩΔΙΑ

Χριστούγεννα: Zώδια Τρίτης 25 Δεκεμβρίου

Χρόνια Πολλά και Ευτυχισμένα Χριστούγεννα σε όλους!

ΚΡΙΟΣ
Γενικά
Κόντρα στον εορταστικό χαρακτήρα της ημέρας, η σύνοδος Αφροδίτης-Κρόνου σε «φορτώνει» με ευθύνες και υποχρεώσεις, που στην πλειοψηφία τους είναι μάλλον στενόχωρες. Επιπλέον, στον επαγγελματικό ή κοινωνικό τομέα, φαίνεται πως βρίσκεσαι ενώπιον μιας δύσκολης διαπραγμάτευσης, γι’ αυτό φρόντισε να επιστρατεύσεις όλη την σοφία και την στρατηγική σου. Παράλληλα, η Σελήνη στους Ιχθύς μπορεί να συμβάλλει σε μια αστάθεια στην υγεία σου, δίνοντάς σου μια καλή αφορμή για να διορθώσεις τα κακώς κείμενα.

Ερωτικά
Αν είσαι ήδη σε μια σχέση, φαίνεται να βρίσκεσαι ενώπιον ενός αδιεξόδου που θα μπορούσε να παίξει καταλυτικό ρόλο στην εξέλιξή της. Αν όμως πάρεις άμεσα κάποια απόφαση μπορεί να κάνεις λάθος, γι’ αυτό είναι προτιμότερο να τηρήσεις μια στάση αναμονής.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά
Η σύνοδος Αφροδίτης-Κρόνου σε καλεί να περιορίσεις τις εξόδους σου, αφού δεν προμηνύεται… τίποτε το ευχάριστο, αντίθετα θα πλήξεις. Ίσως όμως να χρειαστεί να παρευρεθείς κάπου υποχρεωτικά. Επιπλέον, μπορεί να στενοχωρηθείς από τις εξελίξεις στη ζωή ενός συγγενή σου. Παράλληλα, με την Σελήνη στους Ιχθύς να δημιουργεί «θέματα» στις φιλίες και τις κοινωνικές συναναστροφές σου, καλό είναι να μην… πιστεύεις τίποτα από όσα διακηρύσσονται. Από την άλλη πλευρά όμως, μπορείς να «κάνεις το καλό» βοηθώντας κόσμο.

Ερωτικά
Την ίδια στιγμή που ο Δίας απέναντί σου πολλαπλασιάζει τις διαθέσιμες επιλογές σου, εσύ έχεις την τάση να επιλέξεις την πιο… προβληματική! Ίσως βέβαια κάποιες «ατυχίες» ή ανειλημμένες υποχρεώσεις σου να σε προστατέψουν τελικά από τα χειρότερα!

ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά
Η Σελήνη στους Ιχθύς σε παρακινεί για να παρέμβεις στα πράγματα, καλό είναι όμως να κινηθείς με μέτρο και προνοητικότητα, αφού θα βρεις μπροστά σου ποικίλα εμπόδια. Παράλληλα, με την σύνοδο Αφροδίτης-Κρόνου να επηρεάζει τα οικονομικά σου, οφείλεις να είσαι «σφιχτός/η» στην διαχείρισή τους και να μην προβείς σε σημαντικές αγορές. Επιπλέον, φαίνεται ότι ασκούνται έντονες πιέσεις σε βάρος σου με σκοπό να κάνεις παραχωρήσεις που δεν θα έπρεπε κι αν δεν θες να «χαλάσουν καρδιές», χειρίσου την υπόθεσή σου με συμβιβαστική διάθεση.

Ερωτικά
Είτε είσαι μόνος/η είτε σε σχέση, υπό τις παρούσες συνθήκες θα ήταν λάθος να θεωρήσεις ότι η ερωτική σου ζωή είναι η «πεμπτουσία» της ύπαρξής σου, αφού κινδυνεύεις να εμπλακείς σε έναν φαύλο κύκλο απόδοσης ευθυνών για όλα εκείνα που δεν πήγαν καλά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά
Με την σύνοδο Αφροδίτης-Κρόνου να επηρεάζει τις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, ίσως χρειαστεί να «σταθείς» σε έναν δικό σου άνθρωπο. Μπορεί ακόμη να δώσεις πολύτιμες συμβουλές στους άλλους. Κατά τα άλλα, είναι σκόπιμο να κινηθείς συμβιβαστικά, αφού υπάρχουν κάποιες διαδικασίες που πρέπει να τηρηθούν και δεν γίνεται να τις παρακάμψεις. Παράλληλα, με την Σελήνη στους Ιχθύς, η ημέρα έχει αυξημένες επικοινωνιακές απαιτήσεις, ωστόσο, αν επικεντρωθείς και στις πνευματικές αναζητήσεις σου, θα γλυτώσεις τα πολλά «σούρτα-φέρτα»!

Ερωτικά
Η Αφροδίτη σε προσκαλεί να ενδώσεις σε έναν πειρασμό, που όμως τελικά μπορεί να σου αφήσει και μια… ξινή γεύση, αν αντιληφθείς ότι δεν είσαι παρά το μέρος ενός «παιχνιδιού» που εξυπηρετεί άλλες σκοπιμότητες. Καλό είναι λοιπόν να μην… σώσεις κανέναν αυτήν την φορά!Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact