ΖΩΔΙΑ

Χριστούγεννα: Zώδια Τρίτης 25 Δεκεμβρίου

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά
Η σύνοδος Αφροδίτης-Κρόνου σε ωθεί να διεκδικήσεις το δίκιο σου και να απαιτήσεις λύσεις για τα κακώς κείμενα, πάνω σε μια ρεαλιστική βάση. Κι αυτό σημαίνει ότι πρώτον οφείλεις να αγνοήσεις την προσπάθεια οιουδήποτε να σου φορτώσει ενοχές για κάτι που στο κάτω-κάτω δεν είναι δική σου ευθύνη και δεύτερον ότι «όσα ξέρει ο νοικοκύρης, δεν τα ξέρει ο κόσμος όλος». Δική σου η ζωή, δικές σου και οι αποφάσεις, λοιπόν! Παράλληλα, η Σελήνη στους Ιχθύς μπορεί να σε φέρει σε επαφή με άτομα που είτε δεν σε καταλαβαίνουν είτε… ψεύδονται!

Ερωτικά
Είσαι «το αντικείμενο του πόθου» και εννοείται ότι είναι μια κατάσταση που μπορείς να εκμεταλλευτείς στον μέγιστο βαθμό, ίσως όμως να υπάρξουν και εκδηλώσεις που θα σε ενοχλήσουν, ιδιαίτερα αν είσαι ήδη σε μια σχέση και θες απλά την ησυχία σου!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά
Με την σύνοδο Αφροδίτης-Κρόνου να επηρεάζει την υγεία και τη φυσική σου κατάσταση, οφείλεις να είσαι προσεκτικός/η με την διατροφή σου αλλά και να μην «ξανοιχτείς» σε δουλειές που σε υπερβαίνουν, στο όνομα της… φιλοτιμίας! Επιπλέον, καλό είναι να προσέξεις και τα τεκταινόμενα στο παρασκήνιο, αφού απ’ ό,τι φαίνεται κάποιος/α προσπαθεί να «στήσει» καταστάσεις σε βάρος σου. Παράλληλα, η Σελήνη στους Ιχθύς μπορεί να σου δημιουργήσει μια οικονομική αβεβαιότητα, πρόσεξε όμως μήπως δράσεις παράτυπα και το… πληρώσεις!

Ερωτικά
Απωθημένες επιθυμίες ή καταστάσεις που σου «τριβελίζουν το μυαλό» σε βάζουν σε μια διαδικασία αναζήτησης, κάτι βέβαια ανησυχητικό, αν είσαι ήδη σε μια σχέση. Επιπλέον, φαίνεται πως η διάθεσή σου να προσφέρεις δεν συναντά την αναμενόμενη ανταπόκριση.

ΙΧΘΥΕΣ
Γενικά
Η Σελήνη στο ζώδιό σου σε ωθεί να εξιδανικεύσεις πρόσωπα και καταστάσεις, κάτι που στην παρούσα φάση είναι δίκοπο μαχαίρι για την ψυχολογία σου. Κι αυτό γιατί η σύνοδος Αφροδίτης-Κρόνου μπορεί να λειτουργήσει απογοητευτικά για τις διαπροσωπικές σχέσεις σου, δίνοντάς σου το έναυσμα να «τελειώσεις» μια ιστορία. Θα ήταν όμως πολύ πιο σοφό να συζητήσετε από κοινού την κατάσταση, αναζητώντας μια συμβιβαστική οδό. Από την άλλη πλευρά βέβαια, ίσως στενοχωρηθείς από τις εξελίξεις στη ζωή ενός φίλου ή μιας φίλης.

Ερωτικά
Η Σελήνη στο ζώδιό σου δημιουργεί αμφίσημες καταστάσεις κι ίσως τελικά βρεθείς σε δίλημμα για το τι ακριβώς θα πράξεις, αφού σε κάθε περίπτωση τα μειονεκτήματα και τα πλεονεκτήματα είναι μοιρασμένα. Μπορεί επίσης να υπάρξει μια συναισθηματική παλινδρόμηση.

astrology.grΔείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact