ΑΠΟΨΕΙΣ

Contra Magazin: «Πράκτορας των ΗΠΑ η Άγκελα Μέρκελ»;

Γερμανικό σχέδιο για το διαμελισμό της Ρωσίας, μέσω του πολέμου της Ουκρανίας , εκτελεί η Γερμανίδα Καγκελάριος Α. Μέρκελ , αναφέρει αυστριακό περιοδικό.

«Αφότου ανήλθε στην εξουσία, η Άνγκελα Μέρκελ εκπληρώνει  αυστηρά τις αμερικανικές οδηγίες με στόχο να «πληγεί»   τόσο η Ρωσία όσο και η ίδια η Γερμανία», δηλώνει ο  συγγραφεύς και αρθρογράφος του περιοδικού Contra Magazin,  Paul Henry.

«Όντας πιστός «υπάλληλος»  της Αμερικής, η Μέρκελ υποστήριξε ένα πραξικόπημα στην Ουκρανία και χρηματοδοτεί ενεργά τον εμφύλιο  πόλεμο και την εθνοκάθαρση εναντίον του Ρωσόφωνου πληθυσμού, η οποία, κατά την γνώμη μου, μπορεί να θεωρηθεί ως  Ολοκαύτωμα», συνεχίζει ο ίδιος , αναφέρει η ιστοσελίδα politrussia.com.

Ο Paul Henry  γράφει σε άρθρο που δημοσίευσε η αυστριακή έκδοση του περιοδικού  Contra Magazin, κατά τα εγκαίνιά του, κατηγορώντας την  Γερμανίδα Καγκελάριο Άνγκελα Μέρκελ ότι υλοποιεί απόλυτα μια ακραιφνή φιλοαμερικανική πολιτική. «Σε όλες τις δράσεις της, τις διαπραγματεύσεις τους ,  η Μέρκελ , παντού ενήργησε  πάντοτε σύμφωνα υποτις οδηγίες των Ηνωμένων Πολιτειών».

Για παράδειγμα, η Μέρκελ έχει χρηματοδότησε και υποστήριξε την υποψηφιότητα  του Vitali Klitschko για δήμαρχο του Κιέβου. Μετά την συμφωνία του Μινσκ, η Μέρκελ, ο Ομπάμα και ο Ποροσένκο  συμφώνησαν για  την «εισβολή» Αμερικανών στρατιωτών στην Ουκρανία. Η Μέρκελ είναι υπεύθυνη για τις ανεκπλήρωτες υποσχέσεις της ΕΕ και την αύξηση του χρέους της, το οποίο ωφελεί  τα μέγιστα τις Ηνωμένες Πολιτείες.

Σύμφωνα με τον συγγραφέα, λόγω της πολιτικής της Γερμανίδας Καγκελαρίου,  προς την οικονομία της Ρωσίας , η  Ευρώπη συστηματικά αποδυναμώνεται  και σιγά –σιγά διαλύεται , ενώ οι Ηνωμένες Πολιτείες αυξάνουν τις εξαγωγές τους προς την ευρωπαϊκή αγορά.

Η επιβολή του ενιαίου ευρωπαϊκού νομίσματος , του  ευρώ, ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΕΡΓΑΛΕΊΟ  αναχρηματοδότησης των αμερικανικών ελλειμμάτων . Μέσω της  Διεθνούς  Νομισματικής  Τράπεζας και του Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Σταθερότητας, όλες οι χώρες της ευρωζώνης έχουν διογκώσει το εθνικό χρέος τους , ενώ  οι χώρες εκτός της ζώνης του ευρώ ,αναγκάστηκαν να συνδέσουν το νόμισμά τους με το δολάριο. «Έτσι, η Μέρκελ ενεργεί ως εγγυητής των συμφερόντων των ΗΠΑ στην Ευρώπη»,  τονίζει ο Paul.

Σύμφωνα με την καθοδήγηση  της Αμερικανικής πολιτικής, η  Μέρκελ βασίζεται στην «διεύρυνση της ΕΕ στον Καύκασο για να εξασφαλίσει την ηγεμονία των ΗΠΑ». Μέσω  ΜΚΟ επιχειρείται μια τεράστια αλλαγή καθεστώτων στην περιοχή  . Ο κατάλογος περιλαμβάνει την Γεωργία, το Αζερμπαϊτζάν, την Αρμενία και  το Καζακστάν . Η Μέρκελ βρίσκεται σε συνεχή διάλογο με τις τοπικές «δημοκρατικές δυνάμεις», των χωρών αυτών.

«Σε αντίθεση με κάθε λογική η Γερμανίδα πολιτικός, κατηγορεί την Ρωσία  για «καταπάτηση» της Ουκρανίας και για «προσάρτηση» της Κριμαίας, κάτι το οποίο είναι απολύτως παράλογο από την άποψη του διεθνούς δικαίου. « Η ίδια όμως μένει « σιωπηλή»  όταν  οι ΗΠΑ παραβιάζουν  τα σύνορα της Ουκρανίας, στέλνοντας  στρατό μισθοφόρων και στρατιωτών του ΝΑΤΟ, και ανατρέποντας  την κυβέρνηση της Ουκρανίας, διαλύοντας το ουκρανικό κοινοβούλιο,  οδηγώντας στην εξουσία του εθνικιστές του « δεξιού τομέα» , γράφει ο  συγγραφέας του περιοδικού  Contra Magazin.

Σύμφωνα με ανάλυση στο pentapostagma.gr,η αμφιλεγόμενη στάση της Γερμανίας στην Ουκρανία δυστυχώς βασίζεται στο « κακό της παρελθόν». Ένα παρελθόν,  που έλαβε τέλος πριν 70 χρόνια, και σύμφωνα με τα σχέδια ΤΟΤΕ των Ναζί του Αδόλφου, «η ρωσική επικράτεια προορίζονταν ως η  κύρια διέξοδο σίτισης των Άρειων  Γερμανών, με παράλληλη εξόντωση των γηγενών Σλάβων…….».

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

«Κόφτης» στη θέρμανση στο δημόσιο – Τέλος ζεστό νερό και φωτεινές επιγραφές στη Γερμανία

Η Γερμανία ετοιμάζεται για τον επερχόμενο «ρωσικό» χειμώνα,…

Μικρότερες συσκευασίες, ίδιες τιμές – Το μυστικό κόλπο της «συρρίκνωσης»

Οι εταιρείες συρρικνώνουν τις συσκευασίες των προϊόντων, χωρίς…

Αποκάλυψη: Τους S300 αναζητούσαν στην Κρήτη οι Τούρκοι

Τις θέσεις των S300 που βρίσκονται στην Κρήτη…

Γιατί αναχαιτίστηκαν οπλισμένα τουρκικά F-16 στην Κάρπαθο

Με αφορμή ισχυρισμούς της τουρκικής πλευράς σχετικά με…

Νέες ανατιμήσεις απο Σεπτέμβριο: Ποια προϊόντα «εκτοξεύονται»

Ενεργειακή ακρίβεια και οικονομική κρίση έχουν φτάσει στα…

Μπήκε σε πισίνα με παιδιά με αποκαλυπτικό G-string και προκάλεσε αντιδράσεις

Πολλές είναι οι αντιδράσεις κάτω από ένα βίντεο…

Οι νέες τιμές στο ηλεκτρικό ρεύμα για τον Σεπτέμβριο χωρίς το Power Pass

Για τον Σεπτέμβριο ανακοινώθηκαν νέες τιμές στο ηλεκτρικό…

Η επιστημονική πρόβλεψη της απόλυτης καταστροφής

Έρχονται δύσκολες μέρες για τον πλανήτη… Ο κόσμος…
contact