ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ

Crownscopy βήμα προς ένα καλύτερο μέλλον

Απο τον 18ο αιώνα η φωτογράφιση της αύρας απασχόλησε μεγάλους επιστήμονες όπως τον Λίχτενμπεργκ, το Νικολά Τέσλα και τον Κιρλιάν. Σήμερα οι μέθοδοι που αυτοί ξεκίνησαν, εξελίχθηκαν και τελειοποιήθηκαν μέχρι την πολυπλοκότητα και ακρίβεια του Crownscopy.

Η μέθοδος του Crownscopy βασίζεται στην αποτύπωση των «στεμμάτων» που δημιουργούνται γύρω απο τα δάχτυλα όταν δίπλα σε αυτά υπάρξει ηλεκτρομαγνητική εκφόρτιση, τα οποία το μηχάνημα αναλύει σε πληροφορίες για την κατάσταση των οργάνων και συστημάτων τους, την απεικόνιση ολόκληρης της αύρας, των ενεργειακών κέντρων (Τσάκρα), της ενεργειακής διανομής στο σώμα, της προσαρμογής σε περιβαλλοντικές συνθήκες όπως επίσης και των βιορυθμών.

Η αύρα είναι ένας πληροφοριοδότης που μας ενημερώνει σε ποιά σημεία της ζωής μας έχουμε ανάγκη για βελτίωση. Αυτά τα σημεία, που στην ανάλυση της αύρας φαίνονται σαν τρύπες ή αδυναμίες, είναι άμεσα συνδεδεμένα με την κατάσταση των αντίστοιχων Τσάκρα. Αυτά είναι τα ενεργειακά κέντρα του ανθρώπου που βρίσκονται κατα μήκος της σπονδυλικής στήλης και ανταποκρίνονται άμεσα στην ψυχοσωματική και συναισθηματική κατάσταση του ανθρώπου. Εκτός όμως απο ενεργειακά κέντρα, αποτελούν και τα 7 επίπεδα της κοσμικής συνείδησης. Είναι αδύνατο να τα επιδιορθώσετε και να τα καθαρίσετε σαν απλά να αλλάζετε μια λάμπα. Είναι μια μακροχρόνια διαδικασία μεταμόρφωσης της συνείδησης την οποία πρέπει να περάσει ο άνθρωπος και για αυτή την διαδικασία απαιτείται χρόνος.
Πώς ακριβώς μπορούμε να διαχειριστούμε τις πληροφορίες που μας δίνονται μέσω του μηχανήματος ώστε να μπορούμε μόνοι μας να αλλάξουμε την κατάστασή μας? Αναγνωρίζοντας την αδυναμία που υπάρχει και με τι αυτή συνδέεται, χρειάζεται να βγάλουμε απο το υποσυνείδητο αυτή την αρνητική πληροφορία επαναλαμβάνοντας τουλάχιστον 45 φορές την ημέρα μια λέξη ή φράση-κλειδί.

Χαρακτηριστικά παραδείγματα ασυνέχειας αύρας:
Στα πόδια: Χρειάζεται να ψάξουμε μέσα μας για φοβίες, ενοχές απο εμβρυακές αναμνήσεις, προσκολλήσεις καθώς και επαφές με νεκρούς. Η λέξη-κλειδί για την επίλυση του προβλήματος είναι «απελευθερώνω».
Μηροί: Αντιπροσωπεύει καρμικά μαθήματα που συνήθως έχουν να κάνουν με την οικογένειά μας. Η φράση-κλειδί είναι «συγχωρώ όλες τις παλιές μου εμπειρίες».
Γεννητικά όργανα: Αίσθημα απόρριψης φύλου. Λέξη-κλειδί «αποδέχομαι…».
Έντερα: Μη χώνεψη καταστάσεων. Λέξη-κλειδί «χαίρομαι…».
Επινεφρίδια: Θυμός με τη ζωή. Λέξη-κλειδί «απολαμβάνω…».
Ήπαρ: Συσσωρευμένος θυμός. Λέξη-κλειδί «αγάπη».
Καρδιά: Μνησικακία, μη συγχώρεση. Λέξη-κλειδί «συγχωρώ…».
Λαιμός: Εγωισμός, σύμπλεγμα, έλλειψη έκφρασης. Λέξη-κλειδί «αισθάνομαι…» αντί για «ξέρω/γνωρίζω/νομίζω/διαφωνώ».
Θυροειδής: Παράπονα. Λέξη-κλειδί «αξίζω…».
Αυτιά: Συνειδητότητα. Λέξη-κλειδί «αναγνωρίζω…».
Κεφάλι: Αλαζονεία, πείσμα. Φράση-κλειδί «αφήνομαι και ρέω».

Η συνειδητοποίηση των αδυναμιών μας είναι η αρχή για την γιατρειά μας. Ο δρόμος για αυτήν ευτυχώς είναι ανοιχτός για όλους, με προσωπική δουλειά, με πολύτιμα εργαλεία όπως το Crownscopy, με τη βοήθεια ενός θεραπευτή.

Maria Civric (http://spiritgrowth.gr), (facebook page: Cosmic Energy Healing – Spirit Growth (https://www.facebook.com/cosmicenergytherapy/)

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact