ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ

Δείτε την Λίτσα Πατέρα με τον σύντροφο της!

Κι όμως, είδαμε επιτέλους τον… φύλακα άγγελο της Λίτσας Πατέρα. Η δημοφιλής αστρολόγος έχει καταφέρει όλα αυτά τα χρόνια να κρατήσει την προσωπική ζωή της μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Προχθές το βράδυ, όμως, έκανε την πρώτη επίσημη εμφάνισή της με τον σύντροφό της στο δείπνο της εκπομπής «Το Πρωινό» στον ΑΝΤ1, της οποίας είναι και φέτος συνεργάτιδα.

Η Πατέρα μονοπώλησε τα φλας των φωτογράφων, αφού μπήκε στο μαγαζί χεράκι χεράκι με τον αγαπημένο της, σε μια από τις σπάνιες κοινές εμφανίσεις τους. Εκείνη φορούσε μαύρο κοστούμι συνδυασμένο με φούξια σατέν πουκάμισο και peep toe γόβες, ενώ εκείνος ήταν ντυμένος πιο casual, με τζιν, λευκό πουκάμισο, αθλητικά παπούτσια και σακάκι.

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Espresso», πρόκειται για τον εδώ και πολλά χρόνια σύντροφό της Γιώργο, με τον οποίο έχουν ουσιαστική και αληθινή σχέση, καθώς ο ένας βρίσκεται στο πλευρό του άλλου σε οτιδήποτε χρειαστεί. Οπως μάθαμε, ο γοητευτικός άνδρας είναι ναυπηγός και δραστηριοποιείται επαγγελματικά στην Ιταλία. Ωστόσο όταν βρίσκεται στην Ελλάδα περνάει τον χρόνο του στο πλευρό της Λίτσας, στην οποία έχει μεγάλη αδυναμία και δεν της χαλάει κανένα χατίρι. Οσοι τον γνωρίζουν κάνουν λόγο για έναν gentleman, με ευγενικούς τρόπους και χιούμορ, που κερδίζει αμέσως την παρέα στην οποία βρίσκεται. Η Λίτσα Πατέρα, πάντως, έχει «δεθεί» πια πολύ με τον Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά, αλλά και τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας του «Πρωινού», γι’ αυτό νιώθει άνετα να εμφανίζεται συντροφιά με τον Γιώργο ακόμη και σε επίσημα καλέσματα.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact