ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Διαιτητική σφαγή» στο Σπάρτη-Εργοτέλης

Το Ελληνικό ποδόσφαιρο για ακόμη μια φορά δείχνει τον πραγματικό του εαυτό. Σε ένα παιχνίδι όπου δύο ομάδες πάλευαν για την σωτηρία τους στην Football League οι διαιτησία «καρναβάλι» σφύραγε ότι ήθελε.

Σπάρτη και Εργοτέλης πάλεψαν στο γήπεδο των Λακώνων να κρατηθούν στην κατηγορία για την 30ή αγωνιστική της Football League σε ένα παιγνίδι για γερά νεύρα, ανατροπές και αποβολές με την διαιτησία τις περισσότερες φορές να ευνοεί την ομάδα της Κρήτης.

Η Σπάρτη άνοιξε το σκορ στο 4’με τον Φουρτάδο, ενώ στο 14′ ο πρώτος σκόρερ του Εργοτέλη, Ούγκο Κάιπερς, αποβλήθηκε, για εκτός φάσης χτύπημα στον Οικονομόπουλο.

Η ομάδα του Ηρακλείου ισοφάρισε με 1-1 στο 19′ με ένα ανύπαρκτο πέναλτι με του Τσέλιου ενώ ο Μπουρσέλη το εκτέλεσε και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Στην συνέχεια στο 41′ ο Τσιόφου αποβλήθηκε χωρίς λόγο (και καλά) για αντικανονικό μαρκάρισμα και έτσι αποκαταστάθηκε η αριθμητική ισορροπία.

Πέναλτι υπέρ του Εργοτέλη

Το δεύτερο ημίχρονο ήταν σκέτο καρναβάλι με την διαιτησία να σφυράει υπερ του Εργοτέλη και τον Έφορντ να σκοράρει και να να κάνει το 1-2 61′. Τελικά οι Λάκωνες έκαναν το 2-2 στο 80′. Ο Κατσιμήτρος δεν μπόρεσε να κρατήσει τη μπάλα και ο Γουόρντεν με σουτ μέσα από την περιοχή βρήκε δίχτυα.

Δηλώσεις Στεφανιδη & Μουζακίτη

Δηλώσεις Στεφανιδη & Μουζακίτη

 


Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΣΠΑΡΤΗ

ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ !

Επί 30 αγωνιστικές η ΠΑΕ μας, όχι μόνο δεν ασχολήθηκε με την διαιτησία, αλλά είχε επανειλημμένως δηλώσει την στήριξή της στην ΚΕΔ για την επιλογή των διαιτητών. Σήμερα όμως γνωρίσαμε ένα ανίκανο τρίο διαιτητών ,ανάξιο να διευθύνει αγώνες τέτοιας σημασίας. Ζητούμε την παραδειγματική τιμωρία τους.


ΣΠΑΡΤΗ (Μάρκος Στεφανίδης): Μακρυωνίτης, Ζουλιώτης, Οικονομόπουλος, Βοσνακίδης (46′ Γραικός), Σάββα (Μουζακίτης), Nιάρος, Παναγιώτου, Τριανταφυλλάκος, Τσιόφου, Δεινόπαπας, Φουρτάδο (58′ Γουόρντεν).

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Τάκης Γκώνιας): Κατσιμήτρος, Τσέλιος, Νικολακάκης, Μαζουλουξής, Μπάτζιος, Μπουτσάκης (75’ Μπούζας), Σταμόπουλος, Μπουρσέλης (90’ Αγγελόπουλος), Σταματάκος, Κάιπερς, Έφορντ (79′ Ιατρούδης).

Στη Σπάρτη επίσης βρέθηκε και ο τεχνικός του Αστέρα Τρίπολης Σάββας Παντελίδης  για να παρακολουθήσει την αναμέτρηση, προφανώς και για να δει κάποιους παίκτες που πιθανόν να προσθέσει στο ρόστερ τη νέα σεζόν. Ίδωμεν!

Δεξιά: Σάββας Παντελίδης

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact