ΚΟΣΜΟΣ

Διαμαρτυρία, αλλιώς -Ρωσίδες βγάζουν selfie με γκριμάτσες, για την 17χρονη που έκλαιγε γιατί την πάντρεψαν με 50άρη [εικόνες]

Ο γάμος αυτός συγκέντρωσε τα βλέμματα εξαιτίας της θλίψης της νύφης που κατά τα φαινόμενα προκλήθηκε από την τεράστια διαφορά ηλικίας με το γαμπρό και το γεγονός ότι δεν ήθελε να τον παντρευτεί.

Ομως, η δήλωση ενός Ρώσου υπουργού, που υπερασπίστηκε αυτή την ένωση, προκάλεσε πραγματική θύελλα αντιδράσεων. Εκατοντάδες Ρωσίδες τις τελευταίες ημέρες δημοσιεύουν στο Instagram φωτογραφίες στις οποίες κάνουν γκριμάτσες για να σχηματίσουν ρυτίδες στο πρόσωπό τους, ως απάντηση για τα απίστευτα που είπε ο Ρώσος πολιτικός.

Ολα ξεκίνησαν όταν συγκέντρωσε τα φώτα της δημοσιότητας ο γάμος της 17χρονης Κέντα Γκοϊλαμπίεγιεβα με τον 47χρονο Ναζούντ Γκουτσίγκοφ, στην Τσετσενία. Στις φωτογραφίες, ήταν εμφανής η απελπισία της έφηβης, που δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της.

Ομως, ο Πάβελ Αστάκοφ ήταν εκείνος που έριξε λάδι στη φωτιά. Ο υπουργός για τα Δικαιώματα των Παιδιών στη Ρωσία υπερασπίστηκε αυτό το γάμο, λέγοντας ότι υπάρχουν μέρη στα οποία οι γυναίκες έχουν ρυτίδες στα 27 τους και «φαίνονται σαν 50άρες με τα δικά μας πρότυπα».

«Ας μην είμαστε σεμνότυφοι. Η χειραφέτηση και η σεξουαλική ωριμότητα έρχεται νωρίτερα στον Καύκασο», πρόσθεσε ο απίστευτος υπουργός. Οι δηλώσεις του προκάλεσαν αυτό το κύμα των «άσχημων» selfie των Ρωσίδων.

«Ολα αυτό είναι για την καταπίεση των γυναικών. Τα δικαιώματα τους παραβιάζονται στη Ρωσία, ιδιαίτερα στην Τσετσενία», δήλωσε μία ακτιβίστρια στο BBC.

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact