ΚΟΣΜΟΣ

Διαμαρτυρία σοκ κατά της καγκελαρίου της Γερμανίας

Μοντέλο έκανε πασαρέλα με πανό «Παρακαλώ σκοτώστε την Άνγκελα Μέρκελ»

Δεν είναι καινοφανές οι επιδείξεις μόδας να συγκεντρώνουν τα φλας και το ενδιαφέρον του κοινού όχι μόνο για τα μοντέλα και το στυλ που προβάλλουν. Από γυμνά μέρη του σώματος μέχρι μοντέλα που πέφτουν, έχουν κατά διαστήματα εκπλήξει τους παρευρισκόμενους. Βέβαια σήμερα οι λάτρεις της μόδας έγιναν μάρτυρες μιας  διαφορετικής και ιδιόμορφης διαμαρτυρίας, όταν ένα μοντέλο του οίκου Rick Owens, διαμαρτυρήθηκε πάνω στην πασαρέλα με πανό, ένα λευκό μπλουζάκι, που έφερε ένα διφορούμενο μήνυμα για την καγκελάριο της Γερμανίας.

Αν και δεν είναι η πρώτη φορά που τα μοντέλα διαμαρτύρονται κατά τη διάρκεια της πασαρέλας, η συγκεκριμένη πολιτική χροιά του σημερινού περιστατικού ήταν σπάνια και προκάλεσε την απρόσμενη διακοπή της επίδειξης μόδας.

Σήμερα ήταν η δεύτερη μέρα της Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού για άνδρες, η οποία πραγματοποιείται κάθε 6 μήνες και οι σχεδιαστές προβάλλουν τις κολεξιόν τους. Ο οίκος Rick Owens αποτελούσε ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα στο σημερινό πρόγραμμα.

Στα μέσα του σόου, ένα μοντέλο – πιστεύεται ότι είναι Jerà Diarc,εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία ενώ περνούσε μπροστά από τις κάμερες για να κάνει πολιτική διαμαρτυρία. Το αρσενικό μοντέλο είχε κρυμμένο πάνω του ένα πανό το οποίο έγραφε «παρακαλώ σκοτώστε την Άνγκελα Μέρκελ» με τη λέξη «όχι« γραμμένη από κάτω.

Η εταιρεία των ρούχων αποστασιοποιήθηκε γρήγορα από τη κίνηση αυτή , μέσα από δήλωσή του ότι το μήνυμα δεν εκφράζει το brand:

«Ο οίκος Rick Owens δεν αναλαμβάνει την ευθύνη για την πράξη της διαμαρτυρίας από μοντέλο κατά τη διάρκεια του σόου για την Άνοιξη Καλοκαίρι 2016. Αυτή ήταν μια ανεξάρτητη δήλωση και δεν αντανακλά τις απόψεις του οίκου Rick Owens».

rick Owens

Σε σχόλια που έγιναν στα παρασκήνια ο σχεδιαστής Rick Owens εξέφρασε την οργή του για την πράξη του μοντέλου:

«Νομίζω ότι έγραφε Σκοτώστε την Άνγκελα Μέρκελ ή κάτι τέτοιο; Αυτό έλεγε; Δεν ξέρω γιατί δεν ήταν δική μου ιδέα. Του έδωσα γροθιά όταν κατέβηκε από τη σκηνή. Αυτό το μοντέλο ήταν συνεργάτης μου για 12 χρόνια και πιστεύω ότι απλά ένιωσε άνετα για να κάνει κάτι σε μια επίδειξη και είμαι έξαλλος» ανέφερε ο εξοργισμένος σχεδιαστής.

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Πρεσβεία Ισραήλ στην Αθήνα: «Οι πύραυλοι του Ιράν φτάνουν μέχρι την Ευρώπη»

Ηχηρό καμπανάκι κινδύνου χτυπάει η πρεσβεία του Ισραήλ…

Τραμπ: «Τους κάνουμε χαμό, αλλά το μεγάλο χτύπημα έρχεται σύντομα»

Σε μια γρήγορη τηλεφωνική παρέμβαση 9 λεπτών στο…

Ανοιχτή απειλή από το Ιράν: “Θα ρίξουμε πυραύλους στην Κύπρο”

Τα πράγματα φαίνεται να αγριεύουν στην Κύπρο, με…

Επιχείρηση «Επική Οργή»: Το οπλοστάσιο και οι στόχοι των ΗΠΑ στο Ιράν

Η αμερικανική Κεντρική Διοίκηση (η γνωστή μας CENTCOM,…

Βίντεο-ντοκουμέντο: Η στιγμή που βομβαρδίζουν το αρχηγείο του Χαμενεΐ στο Ιράν

Ένα βίντεο-ντοκουμέντο από τον χθεσινό βομβαρδισμό κατευθείαν στην…

Το βίντεο 33 δευτερολέπτων από την επίθεση των ΗΠΑ που σκότωσε τον Χαμενεΐ

Πραγματική κόλαση έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ώρες στη…

Ο Τραμπ, τα UFO και ο «δαιμονικός» φόβος που κρατά κλειστούς τους φακέλους

Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσοεύει ξένο μέσο, η…

Υπάρχουν εξωγήινοι; Τι απαντά κορυφαίος επιστήμονας της NASA

Έχεις αναρωτηθεί ποτέ αν είμαστε μόνοι μας στο…

Το μοντέλο του OnlyFans που έμεινε έγκυος μετά από 400 άνδρες… τώρα ψάχνει τον πατέρα!

Κρατηθείτε, γιατί αυτή η είδηση είναι πραγματικά από…
contact