ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ

Διάσημοι Έλληνες που έχουν πέσει θύματα revenge pοrn

Αρκετά δημόσια πρόσωπα έχουν πέσει θύματα του “revεnge p0rn”, της εκδικητικής π0ρν0γραφίας δηλαδή, έχοντας δει φωτογραφίες και βίντεό τους με προσωπικές τους στιγμές να έχουν δημοσιευθεί σε ιστοσελίδες ενηλίκων με σκοπό την εκδίκηση ή τον εκφοβισμό.

Θύμα έχει πέσει η γνωστή influencer και επιχειρηματίας, Ιωάννα Τούνη όταν το καλοκαίρι του 2020 είχε κάνει τον γύρο του διαδικτύου είχε κάνει ένα ροζ βίντεο με προσωπικές της στιγμές.

Η ίδια είχε ξεσπάσει σε κλάματα μέσω του λογαριασμού της στο Instagram.

“Είναι πολύ άσχημο να πληρώνεις ξανά και ξανά για ένα λάθος, το οποίο έχει συμβεί στο παρελθόν. Είναι κάτι το οποίο προσπαθώ να εξαφανίσω εδώ και τόσα χρόνια και απλά έρχεται και ξαναέρχεται.

Η περίπτωση της Σπυριδούλας Καραμπουτάκη

Θύμα έπεσε και η Σπυριδούλα Καραμπουτάκη λίγους μήνες μετά τη συμμετοχή της στο ριάλιτι μαγειρικής MasterChef, είδε ένα ροζ βίντεο με προσωπικές της στιγμές να κάνει τον γύρο του διαδυκτίου.

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ

“Το κομμάτι με το ροζ βίντεο που διέρρευσε το βιώνω και θα συνεχίσω να το βιώνω. Το μεγάλο πρόβλημα είναι αυτό που βιώνω ψυχολογικά. Είναι κάτι πολύ βαρύ και αυτό που θέλω είναι να γίνουν αυτά που πρέπει να γίνουν για να φτιάξω το ψυχολογικό κομμάτι μου. Είναι κάτι πάρα πολύ άσχημο αυτό που δεν θα ευχόμουν ούτε στον εχθρό μου να του συμβεί κάτι τέτοιο.

Θέλω πραγματικά να αφήσω πίσω όλο αυτό γιατί μόνο που το συζητάω με πάει πίσω, πόσο περισσότερο όταν το έχεις βιώσει. Έχουν ήδη ξεκινήσει όλες οι νομικές διαδικασίες και σίγουρα έχω ζητήσει βοήθεια γιατί είναι ίσως το πιο δύσκολο πράγμα που έχω βιώσει στη ζωή μου. Σε καταστρέφει ψυχολογικά κάτι τέτοιο“, είχε δηλώσει χαρακτηριστικά σε τηλεοπτική της συνέντευξη για το συγκεκριμένο περιστατικό.

Θύμα και ο ράπερ Lamanif

Άλλη περίπτωση διάσημου προσώπου που είχε πέσει θύμα εκδικητικής πορνογραφίας ήταν ο ράπερ Lamanif, ο οποίος τον Φεβρουάριο του 2021, ο οποίος είδε ένα βίντεο με προσωπικές του στιγμές να δημοσιοποιείται στο διαδίκτυο.

Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να εξαφανιστεί για αρκετές ημέρες, προκαλώντας ανησυχία.

“Κάθε μέρα σκεφτόμουν, ξανασκεφτόμουν και ξανασκεφτόμουν. Δεν κατέληγα πουθενά. Έκανα κακό στον εαυτό μου είναι η αλήθεια. Ήθελα να εξαφανιστώ απ’ όλους και απ’ όλα. Δεν σκεφτόμουν πού να πάω, τι να κάνω, σε ποιον να απευθυνθώ ήμουν στα χαμένα, σάλταρα. Υπήρχε κενό χάος”, είχε δηλώσει σε συνέντευξή του για το συμβάν.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact