ΕΛΛΑΔΑ

Δικαιώθηκε η Λίτσα Πατέρα για τον επόμενο Πρόεδρο της Δημοκρατίας

Τρομερή «επιτυχία» από την Λίτσα Πατέρα, η οποία λίγες μέρες πριν είχε προβλέψει ότι ο επόμενος Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα είναι γυναίκα.

Συγκεκριμένα, λίγες μέρες πριν ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανακοινώσει την πρότασή του για το πρόσωπο που θα διαδεχτεί τον Προκόπη Παυλόπουλο στο Προεδρικό Μέγαρο, η κορυφαία αστρολόγος είχε πει πως το 2020 είναι η χρονιά της γυναίκας πως δεν θα της κάνει έκπληξη αν η νέα Πρόεδρος της Δημοκρατίας είναι γυναίκα!

Λίγες μέρες μετά η η είδηση-βόμβα έσκασε και μαζί η «δικαίωση» για την Λίτσα Πατέρα, καθώς νέα Πρόεδρος της Δημοκρατίας, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, θα είναι η Αικατερίνη Σακελλαροπούλου.

Άρωμα… γυναίκας το 2020

Λίγες ημέρες πριν κάνοντας της αστρολογικές της προβλέψεις, η Λίτσα Πατέρα δήλωσε ότι το 2020 είναι έτος γυναίκας, είναι μια χρονιά σαφώς φεμινιστική και έτσι δεν αποκλείει να επικρατήσει τελικά μια γυναίκα για την Προεδρία της Δημοκρατίας.

Πρόσθεσε ότι η έκλειψη της Σελήνης που γίνεται σήμερα στον Καρκίνο και η αντίστοιχη πάλι στον Καρκίνο που θα γίνει τον Δεκέμβριο του 2020 δίνουν αυτή τη διάσταση θηλυκής κυριαρχίας στο έτος που μόλις αρχίσαμε να διανύουμε.

Η γνωστή αστρολόγος συνηθίζει να συνδέει τις αστρολογικές προβλέψεις με μεγάλα γεγονότα, πολιτικές και κοινωνικές εξελίξεις, ακόμα και με φυσικά φαινόμενα.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Νεκρό 8χρονο κορίτσι – Βιάστηκε ομαδικά από 16 συγγενείς του!

Διακομίστηκε στο νοσοκομείο με πόνους στο στομάχι, ενώ…

Νέες εξελίξεις για το νεκρό βρέφος: «Μήνυση, φουλ επίθεση…»

Έτοιμοι για μηνύσεις οι γονείς του μωρού σε…

Η Ελλάδα δώρισε 2,5 εκατομμύρια ευρώ στην Αλβανία

Διεθνής Διάσκεψη Δωρητών – Η διεθνής κοινότητα συνεισφέρει…

«Ξύλο» στην Τουρκία από τον Μενέντεζ: «Έκανε η Ελλάδα κάτι;» – Ρόμπινσον: «Όχι Γερουσιαστά»

Ο γερουσιαστής Ρόμπερτ Μενέντεζ είναι ειλικρινής και πολύτιμος…

Έρχεται «ΟΑΕΔ για μετανάστες» για να αναλάβουν χωράφια σε όλη την Ελλάδα

Σχέδιο για την ενσωμάτωση στην ελληνική κοινωνία χιλιάδων…
contact