ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ

Διπλό μυστήριο για τη Θέλξη

Διπλό μυστήριο για τη Θέλξη και τον Παύλο Γιαβή. Την περασμένη Παρασκευή η τραγουδίστρια και ο επιχειρηματίας ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας, ενώ βάφτισαν και τη μονάκριβη κορούλα τους. Ο γάμος και η βάφτιση έγιναν στον Ιερό Ναό Αγίου Πέτρου στο Σούνιο, σε στενό οικογενειακό και φιλικό κύκλο. Οι καλεσμένοι τους ήταν μόλις εβδομήντα και μοιράστηκαν μαζί τους αυτή την ιδιαίτερη μέρα. Το ζευγάρι πάντρεψε ο φίλος του γαμπρού, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος γνωστής διαφημιστικής εταιρίας Θαλής Πιτούλης, ενώ μαζί με την αδερφή της Θέλξης, Αναστασία Ζάρκου, έδωσαν το όνομα Νεφέλη στο κοριτσάκι που απέκτησε η πανύψηλη καλλιτέχνιδα τον περασμένο Μάιο.

Το νυφικό που επέλεξε η τραγουδίστρια είχε την υπογραφή των MiRo, ήταν σε boho στιλ και συμπληρωνόταν από στεφάνι με χαμομήλια που φόρεσε στο κεφάλι. Εργο τέχνης θα μπορούσε να χαρακτηρίσει κανείς και τα παπούτσια της, με τις λαμπερές λεπτομέρειες στο πίσω μέρος. Οσο για τη μικρή Νεφέλη, οι νονοί της προτίμησαν απλά, λινά ρουχαλάκια με το μονόγραμμά της. Μετά το τέλος των μυστηρίων το ζευγάρι αναχώρησε από το εκκλησάκι με αυτοκίνητο αντίκα, μάρκας Mercedes.

Η Θέλξη και ο Παύλος Γιαβής είναι μαζί περίπου δύο χρόνια και γνωρίστηκαν μέσω κοινών γνωστών. Ο επιχειρηματίας εντυπωσιάστηκε από την πρώτη στιγμή από την τραγουδίστρια και την πολιόρκησε για αρκετό καιρό. Μάλιστα, χρειάστηκε να περάσουν αρκετοί μήνες ώστε η πανέμορφη Θέλξη να «παραδοθεί» στη γοητεία του. Ανάμεσα στους εκλεκτούς καλεσμένους ήταν και ο Νεκτάριος Νικολόπουλος – σύζυγος της Κατερίνας Λάσπα, με τον οποίο ο γαμπρός έχει το πιο in στέκι στη Φτελιά της Μυκόνου. Στα άμεσα σχέδια του ζευγαριού είναι να κάνει κι ένα μεγαλύτερο πάρτι για τους φίλους του, στο οποίο θα γιορτάσει το ευτυχές γεγονός του γάμου, αλλά και της βάφτισης της Νεφέλης.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact