ΔΙΑΦΟΡΑ

Δώδεκα εκτελεστικές παραγγελίες που θα ζήσουμε…

Ακόμα και πριν από την κλοπή από τον Μπάιντεν της αμερικανικής κυβέρνησης, υπάρχουν επαρκή στοιχεία για να καταλήξουμε στο συμπέρασμα ότι η καταστροφή της Αμερικής είναι μια συνωμοσία που διαπράττεται από μέσα και την ανεχόμαστε.

Στη συνέχεια, πληρώνουμε το τίμημα. Η διοίκηση του Μπάιντεν είναι απλώς η εκπλήρωση ενός μακροπρόθεσμου στόχου για την καταστροφή της Αμερικής και την εξάλειψη όσων πατριωτικών Χριστιανών.

Εδώ είναι 12 εκτελεστικές παραγγελίες που θα ζουν σε κακό.

ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ.

Αυτά είναι μερικά από τα πράγματα που η κυβέρνηση μπορεί να σας κάνει με την παραχώρηση πολλών εκτελεστικών εντολών. Εκτελεστική εντολή 10990 Επιτρέπει στην κυβέρνηση να αναλάβει τον έλεγχο όλων των τρόπων μεταφοράς, αυτοκινητοδρόμων και λιμένων. Εκτελεστική εντολή 11003 Επιτρέπει στην κυβέρνηση να αναλάβει όλα τα αεροδρόμια και τα αεροσκάφη, συμπεριλαμβανομένων των εμπορικών αεροσκαφών. Εκτελεστική εντολή 11005 Επιτρέπει στην κυβέρνηση να αναλάβει σιδηροδρόμους, εσωτερικές πλωτές οδούς και δημόσιες εγκαταστάσεις αποθήκευσης. Εκτελεστική εντολή 10997 Επιτρέπει στην κυβέρνηση να αναλάβει όλη την ηλεκτρική ενέργεια, το φυσικό αέριο, το πετρέλαιο, τα καύσιμα και τα ορυκτά.

ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΡΟΦΙΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΝΕΡΟ.

Εκτελεστική εντολή 10998 Επιτρέπει στην κυβέρνηση να αναλάβει όλους τους πόρους και τις εκμεταλλεύσεις τροφίμων.

Η ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΥΠΟΔΟΥΛΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΛΑΟ.

Εκτελεστική εντολή 11000 Επιτρέπει στην κυβέρνηση να κινητοποιήσει πολίτες σε ταξιαρχίες εργασίας υπό κυβερνητική εποπτεία. Εκτελεστική εντολή 11001 Επιτρέπει στην κυβέρνηση να αναλάβει όλες τις λειτουργίες υγείας, εκπαίδευσης και πρόνοιας. Εκτελεστική εντολή 11002 Ορίζει το Γενικό Ταχυδρομείο για τη λειτουργία της εθνικής εγγραφής όλων των προσώπων. Εκτελεστική εντολή 11004 Επιτρέπει στην Αρχή Στέγασης και Οικονομικών να μετεγκαθιστά κοινότητες, να χτίζει νέα στέγαση με δημόσια κεφάλαια, να ορίζει περιοχές που θα εγκαταλειφθούν και να δημιουργήσει νέες τοποθεσίες για πληθυσμούς.

ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΕΚΧΩΡΗΣΗΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΣΥΝΟΛΙΚΟΥ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ.

Εκτελεστική εντολή 11051 Καθορίζει την ευθύνη του Γραφείου Σχεδιασμού Έκτακτης Ανάγκης και δίνει εξουσιοδότηση για την εφαρμογή όλων των Εκτελεστικών Εντολών σε περιόδους αυξημένων διεθνών εντάσεων και οικονομικής ή χρηματοπιστωτικής κρίσης. Εκτελεστική εντολή 11310 Εκχωρεί εξουσία στο Υπουργείο Δικαιοσύνης για την επιβολή των σχεδίων που εκτίθενται στις Εκτελεστικές Εντολές, για την ίδρυση βιομηχανικής υποστήριξης, τη δημιουργία δικαστικών και νομοθετικών συνδέσμων, τον έλεγχο όλων των αλλοδαπών, τη λειτουργία σωφρονιστικών και διορθωτικών θεσμών και για την παροχή συμβουλών και βοήθειας Πρόεδρος. Εκτελεστική εντολή 11049 Εκχωρεί λειτουργία ετοιμότητας έκτακτης ανάγκης σε ομοσπονδιακά τμήματα και υπηρεσίες, ενοποιώντας 21 λειτουργικές εκτελεστικές εντολές που εκδόθηκαν για περίοδο δεκαπέντε ετών. Υπάρχουν περισσότερα παραδείγματα, αλλά νομίζω ότι έχετε την ιδέα. Η κυβέρνησή σας έχει ασκηθεί να υποτάξει και ακόμη και να σας δολοφονήσει σε περιόδους όπως αυτές. Ποιος θα μπορούσε να ξεχάσει την εκδήλωση του Jade Helm 15 και 16 στην οποία πολλές από αυτές τις εκτελεστικές εντολές τέθηκαν σε εφαρμογή. Ωστόσο, ακόμα κοιμόμαστε.

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ.

Υπάρχει κάτι που μπορεί να γίνει για να σταματήσουμε τις τρομερές παραβιάσεις των πολιτικών μας ελευθεριών; Η σύντομη απάντηση είναι ίσως! Ωστόσο, υπάρχουν μερικά πράγματα που μπορούν να γίνουν για τον μετριασμό της απειλής και για να μαλακώσουν την προσγείωση μετά από οικονομική κατάρρευση. Όλοι οι Αμερικανοί που θέλουν να αυξήσουν τις πιθανότητες επιβίωσής τους, πρέπει να αρχίσουν να προετοιμάζονται και να προσεύχονται με σοβαρότητα. Λάβετε υπόψη ότι όλες αυτές οι εκτελεστικές παραγγελίες είναι προ-κλειδώματα. Και θα ανεχτούμε την τυραννία. Τις επόμενες μέρες, το CSS πρόκειται να πραγματοποιήσει μια ψυχολογική ανάλυση του γεγονότος ότι εμείς οι Αμερικανοί περπατάμε τυφλά στο θάνατό μας με μικρή αντίσταση όπως πολλοί έκαναν στη ναζιστική Γερμανία.

thecommonsenseshow.com

ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ THE COMMON SENSE SHOW : Corfiatiko.blogspot.com

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact