ΚΟΣΜΟΣ

Δωρεάν πλαστικές στήθους και οπισθίων υπόσχεται πολιτικός στη Βραζιλία

Η Βαλέρια Σαντάνα κεντρίζει τα βλέμματα με τις προκλητικές της εμφανίσεις

Οι γενικές εκλογές στη Βραζιλία διεξάγονται στις 7 Οκτωβρίου και μια σέξι τραγουδίστρια που φιλοδοξεί να εκλεχθεί στο δημοτικό συμβούλιο της Μπραζίλια, έταξε δωρεάν πλαστικές επεμβάσεις στήθους και οπισθίων σε όσες γυναίκες από την πρωτεύουσα την ψηφίσουν.

Η Βαλέρια Σαντάνα, γνωστή στο χώρο της μουσικής ως MC Bandida, που κεντρίζει τα βλέμματα με τις προκλητικές της εμφανίσεις, στηρίζει την προεκλογική της καμπάνια στα προβλήματα αυτοεκτίμησης που αντιμετωπίζουν αρκετές γυναίκες. Ισχυρίζεται λοιπόν πως θα συμβάλλει στην ενίσχυση της χαμηλής αυτοεκτίμησης των γυναικών ψηφοφόρων που «αξίζουν να αισθάνονται δυνατές με καλύτερα σώματα».

«Το σχέδιό μου είναι να επενδύσω τα δημόσια χρήματα στη βελτίωση της κατάστασης του πνεύματος και της ευημερίας των γυναικών με χαμηλό εισόδημα στη Μπραζίλια που πιστεύουν ότι χρειάζονται αυτήν την αισθητική ώθηση που θα τους βοηθήσει να αισθανθούν καλά με τον εαυτό τους», λέει χαρακτηριστικά.

Η 32χρονη ράπερ έχει θέσει υποψηφιότητα με το σοσιαλ-δημοκρατικό κόμμα Avante και φιλοδοξεί πως θα καταφέρει να κερδίσει μια θέση στο δημοτικό συμβούλιο της πρωτεύουσας της χώρας.

Πριν από πέντε χρόνια εγκατέλειψε την καριέρα της στη δημοσιογραφία για να κυνηγήσει το μεγάλο της όνειρο που ήταν να γίνει τραγουδίστρια. Και τα κατάφερε καθώς σήμερα αποτελεί μεγάλο όνομα στη Μπραζίλια πραγματοποιώντας 15 εμφανίσεις το μήνα σε διάφορες περιοχές της πρωτεύουσας, νυχτερινά κέντρα, δημόσια πάρκα και ιδιωτικά πάρτι.

Μπορεί το καλλιτεχνικό της όνομα να σημαίνει «λησταρχίνα» και να έχει ως κύριο χαρακτηριστικό στις εμφανίσεις της μια μπαντάνα με την οποία καλύπτει το πρόσωπό της, ωστόσο όπως χαρακτηριστικά αναφέρει οι πολιτικοί είναι εκείνοι που έχουν κλέψει από τους συμπατριώτες της την ποιότητα ζωής που αξίζουν.

«Δεν είμαι ‘λησταρχίνα’ αλλά από την τρέχουσα κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η χώρα μας είναι προφανές ότι υπάρχουν άνθρωποι με εξουσία που είναι (ληστές). Προτρέπω τους ανθρώπους, μέσω της καμπάνιας μου, να ψηφίσουν κατά των πραγματικών ληστών και να ψηφίσουν έναν ληστή μόνο στο όνομα, που πραγματικά ενδιαφέρεται για εκείνους».

Μπορεί το βασικό θέμα της καμπάνιας της είναι οι πλαστικές επεμβάσεις, η ίδια ωστόσο υποστηρίζει ότι δεν έχει πειράξει προς το παρόν τη σιλουέτα της. «Όλες οι καμπύλες μου είναι φυσικές, οπότε αυτή τη στιγμή δεν χρειάζομαι αυτή την υπηρεσία», τονίζει.

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

«Κόφτης» στη θέρμανση στο δημόσιο – Τέλος ζεστό νερό και φωτεινές επιγραφές στη Γερμανία

Η Γερμανία ετοιμάζεται για τον επερχόμενο «ρωσικό» χειμώνα,…

Μικρότερες συσκευασίες, ίδιες τιμές – Το μυστικό κόλπο της «συρρίκνωσης»

Οι εταιρείες συρρικνώνουν τις συσκευασίες των προϊόντων, χωρίς…

Αποκάλυψη: Τους S300 αναζητούσαν στην Κρήτη οι Τούρκοι

Τις θέσεις των S300 που βρίσκονται στην Κρήτη…

Γιατί αναχαιτίστηκαν οπλισμένα τουρκικά F-16 στην Κάρπαθο

Με αφορμή ισχυρισμούς της τουρκικής πλευράς σχετικά με…

Νέες ανατιμήσεις απο Σεπτέμβριο: Ποια προϊόντα «εκτοξεύονται»

Ενεργειακή ακρίβεια και οικονομική κρίση έχουν φτάσει στα…

Μπήκε σε πισίνα με παιδιά με αποκαλυπτικό G-string και προκάλεσε αντιδράσεις

Πολλές είναι οι αντιδράσεις κάτω από ένα βίντεο…

Οι νέες τιμές στο ηλεκτρικό ρεύμα για τον Σεπτέμβριο χωρίς το Power Pass

Για τον Σεπτέμβριο ανακοινώθηκαν νέες τιμές στο ηλεκτρικό…

Η επιστημονική πρόβλεψη της απόλυτης καταστροφής

Έρχονται δύσκολες μέρες για τον πλανήτη… Ο κόσμος…
contact