ΕΛΛΑΔΑ

Δράμα: Επιτέθηκαν σε αστυνομικούς που πήγαν να τους χωρίσουν!


Οι δράστες, ηλικίας 40 και 35 χρόνων, συνελήφθησαν κατηγορούμενοι για παράνομη οπλοκατοχή, απόπειρα επικίνδυνων σωματικών βλαβών, αντίσταση και απείθεια

Το άγριο ξύλο που έπεφτε μεταξύ δυο τσιγγάνων στη Δράμα, κινητοποίησε αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε., της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και της Ασφάλειας που έσπευσαν να τους χωρίσουν. Μόλις του είδαν οι συμπλεκόμενοι, όμως, σταμάτησαν τον καυγά τους και τους… επιτέθηκαν!

Ο ένας από αυτούς κρατούσε σιδερολοστό και ο άλλος ένα πλαστικό αιχμηρό αντικείμενο με τα οποία επιχείρησαν να τραυματίσουν έναν αστυνομικό, χωρίς όμως να τα καταφέρουν καθώς ακινητοποιήθηκαν από τους υπόλοιπους και αφοπλίστηκαν. Οι δράστες, ηλικίας 40 και 35 χρόνων, συνελήφθησαν και παραπέμφθηκαν στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Δράμας κατηγορούμενοι για παράνομη οπλοκατοχή, απόπειρα επικίνδυνων σωματικών βλαβών, αντίσταση και απείθεια. Μάλιστα, ο 35χρονος έχει απασχολήσει κατά το παρελθόν τις αρχές για κλοπές. 

*** «Ξινή» βγήκε η ονομαστική του εορτή σε έναν 32χρονο που οργάνωσε γλέντι σε δημοτικό διαμέρισμα του δήμου Μαλεβιζίου. Οι καλεσμένοι του το έριξαν στις μπαλωθιές, αλλά φρόντισαν να εξαφανιστούν μόλις είδαν αστυνομικούς της Ασφαλείας να φτάνουν! Ο οικοδεσπότης αρνήθηκε να κατονομάσει αυτούς που πυροβολούσαν κι έτσι συνελήφθη ο ίδιος και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου για ρίψη άσκοπων πυροβολισμών και παράνομη οπλοκατοχή, καθώς στο σπίτι του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δυο πιστόλια με γεμιστήρες και 61 φυσίγγια διαφόρων τύπων και διαμετρημάτων.

Πηγή: Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact