ΑΠΟΨΕΙΣ

Δραματικές ώρες σε ΧΙΟ, ΛΕΣΒΟ – Άμεσα μέτρα, επικίνδυνη η κατάσταση

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ

1)ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΩΝ.ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΜΑΤ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ . ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΟΝΤΑΙ ΩΣ ΕΧΘΡΟΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΣΤΟΝ ΤΟΠΙΚΟ ΠΛΗΘΥΣΜΟ.

2)ΑΥΤΑ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΛΕΤΟΥΝ ΠΟΛΥ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ….ΣΤΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΟΙΜΑΣΕΙ….

3)Ο ΛΑΟΣ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ ΔΙΚΑΟΙΥΤΑΙ ΣΕΒΑΣΜΟ. ΑΝΥΠΟΣΤΑΤΗ. ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ.ΧΩΡΙΣ ΒΑΘΟΣ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΤΟ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ.ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΕΞΑΙΡΩ ΤΟΥΣ ΑΞΙΟΘΡΗΝΗΤΟΥΣ ΜΟΥΖΑΛΑ-ΒΙΤΣΑ ΚΑ.

4)ΣΕ ΑΔΙΕΞΟΔΟ. 8 ΜΗΝΕΣ ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΣΕ ΜΕΙΖΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΘΕΜΑ.ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΣΥΝΑΡΜΟΔΙΩΝ ΥΠΟΥΡΓΕΙΩΝ.ΠΥΡΟΔΟΤΟΥΝ ΕΝΤΑΣΕΙΣ ΜΕ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΚΑΙ ΔΙΑΙΡΕΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ. Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΟΔΗΓΕΙ ΣΕ ΠΤΩΣΗ ΗΘΙΚΟΥ ΤΟΥΣ ΑΚΡΙΤΕΣ ΤΩΝ ΝΗΣΙΩΝ ΜΑΣ.ΑΣ ΑΦΗΣΟΥΝ ΚΑΤΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΤΑΜΠΕΛΕΣ ΔΙΑΦΟΡΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΣΚΟΙ…..

5)ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΑΡΑΙΤΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΜΗΤΑΡΑΚΗ-ΣΤΕΦΑΝΗ ΚΑΙ ΚΟΥΜΟΥΤΣΑΚΟΥ. ΟΙ ΑΝΘΡΟΠΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΙΔΕΑ ΠΕΡΙ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ..ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΑΧΡΗΣΤΟΣΥΝΗ ΤΟΥΣ. ΤΡΑΓΙΚΑ ΚΑΤΩΤΕΡΟΙ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΣΕΩΝ.

6)ΑΜΕΣΗ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΩΝ ΜΑΤ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΠΕΡΙΕΡΓΩΝ ΚΥΚΛΩΝ ΑΠΟ ΛΕΣΒΟ ΚΑΙ ΧΙΟ.ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΜΗΝ ΣΤΑΛΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΤΗΝ ΣΑΜΟ.

7)ΜΗ -ΕΜΠΛΟΚΗ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΜΕ ΜΟΝΑΔΕΣ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΚΑΙΜΗΧΑΝΙΚΟΥ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ. ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ.ΠΟΙΟΣ ΜΕΤΡΙΟΤΑΤΗΣ ΔΙΑΝΟΗΣΗΣ ΕΣΤΕΙΛΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΕΚΕΙ;

8)ΑΠΟΣΥΡΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΙΔΕΩΝ ΚΑΙ ΣΧΔΙΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΑ ΚΛΕΙΣΤΩΝ ΔΟΜΩΝ.ΔΕΝ ΤΑ ΘΕΛΕΙ Ο ΛΑΟΣ.

9)ΕΚ ΤΟΥ ΜΗΔΕΝΟΣ ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ.ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕ ΞΕΝΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΑΠΟ ΠΑΡΟΜΟΙΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ.

10)ΜΗ-ΕΜΠΛΟΚΗ ΜΗ -ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ «ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ» ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ.

11) Ο ΚΥΡΙΑΚΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗ ΑΜΕΣΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ.ΑΣΑΦΗΣΟΥΝ ΤΙΣ «ΤΑΧΑ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ’ΤΗΣ ΑΣΟΕΕ ΚΑΙΤΗΝ ΜΕΓΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΕΤΟΙΩΝ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ…

12)ΠΡΙΝ ΔΟΥΜΕ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ.ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΒΕΣΤΙΚΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΡΑΣΕΙ. ΟΙ ΝΗΣΙΩΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ.ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟΙ ΠΟΛΥ. ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΑ ΕΧΟΥΝ ΣΒΗΣΕΙ. ΑΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ …ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΠΟΙΟΙ ΛΙΓΟΙ…ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ…..ΑΥΤΑ ΙΣΧΥΥΝ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΥΣ.ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ.

13)ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΠΡΟΒΟΛΗΣ ΤΑΧΑ ΕΡΓΟΥ. ΕΧΕΙ ΚΟΥΡΑΣΕΙ. ΔΕΝ ΛΕΝΕ ΑΛΗΘΕΙΕΣ.ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΕΝΤΟΛΟΔΟΧΥΣ ΑΡΚΕΤΑ ΜΜΕ.ΑΥΤΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΕ ΑΦΡΙΚΑΝΙΚΑ ΚΡΑΤΗ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΝΙΕΣ.

14)ΝΑ ΣΥΣΤΑΘΕΙ ΕΙΔΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΧΕΙΡΙΣΜΟΥ ΚΡΙΣΕΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΕΝΟΣ ΝΕΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΗΣ. ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΗ ΣΤΡΑΤΟΥ.ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ/ΕΛΑΣ. ΕΙΔΙΚΩΝ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟΥ. ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΝΗΣΙΩΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ ΚΑ. ΝΑ ΕΧΕΙ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ ΑΝΑΛΟΓΑ Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΗΣ ΑΣΔΕΝ/ΝΑ ΖΗΤΗΘΕΙ Η ΤΟΠΟΘΤΗΣΗ ΕΠΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΤΩΝ Α/ΓΕΕΘΑ ΚΑΙ Α/ΓΕΣ. ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ ΑΣΥΜΜΕΤΡΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ….ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΕΙΔΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ ΑΜΥΝΑΣ ΝΗΣΟΥ ,ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΟΥΝ ΜΕ ΚΛΕΙΣΤΕΣ ΔΟΜΕΣ ΥΠΟΥΛΩΝ ΑΤΟΜΩΝ ΣΕ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΑΝΑΠΝΟΗΣ.

15)ΕΠΕΙΔΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΒΑΙΝΕΙ ΠΡΟΣ ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΥΣΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΓΡΑΜΜΗ ΔΙΑΙΡΕΣΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.ΣΕ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗ ΚΑΙ ΝΗΣΙΩΤΙΚΗ ΧΩΡΑ.ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ.ΑΣ ΣΥΝΕΛΕΙ ΠΡΙΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ….

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

«Παγώνει» η αντίδραση της «μαυροφορεμένης» στο κρατητήριο

Οι πρώτες πληροφορίες είναι σοκαριστικές. Αποφεύγει ακόμα και…

Ο ΟΗΕ προειδοποιεί ότι θα πέσει παγκόσμια πείνα

Ο Γενικός Γραμματέας του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο…

Κρυφή συμφωνία Τραμπ-Ερντογάν;

Ο Τραμπ μάλλον είναι έτοιμος να υποστηρίξει ξανά…

Σε αρκετά δύσκολη θέση ο Έντι Ράμα μετά τη συμφωνία ΑΟΖ Ελλάδας-Ιταλίας

Σε αρκετά δύσκολη θέση πρέπει να έχει περιέλθει…

Σας έλειψα;

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση που εκδόθηκε χθες,…
contact