ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ

Δύο φύλακες άγγελοι έσωσαν τον Πανούση

Δύο γιατροί που βρίσκονταν ανάμεσα στο κοινό πρόσφεραν τις πρώτες βοήθειες όταν ο 63χρονος καλλιτέχνης κατέρρευσε στη σκηνή, ύστερα από κρίση κολπικής μαρμαρυγής.

Οι «σωτήρες» του Τζίμη Πανούση αναμετρήθηκαν με τον χρόνο που μετρούσε αντίστροφα και κατάφεραν έπειτα από υπεράνθρωπες προσπάθειες να τον κρατήσουν ζωντανό μέχρι να τον παραλάβουν οι τραυματιοφορείς του ασθενοφόρου. Ο καλλιτέχνης νοσηλεύεται στη μονάδα εμφραγμάτων της Καρδιολογικής Κλινικής του Νοσοκομείου «Ελπίς» και, σύμφωνα με τους θεράποντες γιατρούς, η κατάστασή του κρίνεται σταθερή μετά την ανακοπή που υπέστη κατά τη μεταφορά του στην κλινική.

Ξημερώματα Σαββάτου, το κλαμπ Κύτταρο ήταν ασφυκτικά γεμάτο από κόσμο που γελούσε με την καρδιά του από τα πιπεράτα σχόλια και το καυστικό χιούμορ του Τζίμη Πανούση στο νέο του… γελοιόδραμα με τίτλο «Ολοι οι χαζοί μπορούμε».

Ο καλλιτέχνης ήταν στα μεγάλα κέφια του και το stage σειόταν από τις μουσικές και τις… θανατηφόρες ατάκες του. Κι ενώ η παράσταση ήταν σε εξέλιξη με τα έντονα φώτα να εστιάζουν στη σκηνή, τον καπνό από τα τσιγάρα να δημιουργεί ατμόσφαιρα, τα τσουγκρίσματα των ποτηριών να ηχούν στον χώρο, ο δημιουργός ένιωσε μια έντονη αδιαθεσία και σωριάστηκε έτσι απλά, αναπάντεχα και εκτός… σεναρίου.

Εφιάλτης

Μουσικοί, τεχνικοί, προσωπικό αλλά και θαμώνες έχασαν τη γη κάτω από τα πόδια τους μπροστά σε αυτό το θέαμα. Το γλέντι ξαφνικά μετατράπηκε σε εφιάλτη, οι μελωδίες σταμάτησαν, τα φώτα άναψαν και κάποιος φώναξε για ασθενοφόρο. Οι συνεργάτες του έτρεξαν δίπλα του, ενώ ο κόσμος σοκαρισμένος μαζεύτηκε στα πρώτα τραπέζια αγωνιώντας για τη ζωή του Τζίμη Πανούση. «Εναν γιατρό, έναν γιατρό…» ψέλλισε μια γυναίκα.

Οι δύο διασώστες γιατροί που βρίσκονταν ανάμεσα στο κοινό ανέβηκαν τρέχοντας στη σκηνή και ζήτησαν να απομακρυνθεί ο κόσμος. Επεσαν πάνω του κάνοντας καρδιοαναπνευστικές ανανήψεις προσπαθώντας να τον κρατήσουν στη ζωή, την ώρα που οι θαμώνες του κέντρου παρακολουθούσαν με κομμένη την ανάσα! Το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ έφτασε άμεσα και παρέλαβε τον ασθενή εν μέσω χειροκροτημάτων κι ευχών για γρήγορη ανάρρωση.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact