ΕΛΛΑΔΑ

“Έχουμε μία θεατρίνα απίστευτη”: Νέες αποκαλύψεις από την Νικολούλη

Η Αγγελική Νικολούλη είναι από τα πρόσωπα που έχουν ασχοληθεί από την αρχή της υπόθεσης που αφορά στον θάνατο των τριών παιδιών στην Πάτρα και το τηλεοπτικό κοινό παρακολουθεί με αμείωτο ενδιαφέρον όλα όσα έχει να πει η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια.

Η δημοσιογράφος, μετά την εκπομπή “Φως στο Τούνελ” που προβλήθηκε την Παρασκευή 2/4, μίλησε στο δελτίο του Mega και για μια ακόμη φορά έκανε αποκαλύψεις που αφορούν στην υπόθεση που έχει σοκάρει όλο το πανελλήνιο.

Η Αγγελική Νικολούλη αναφερόμενη στη Ρούλα Πισπιρίγκου είπε :

“Στην αρχή είναι θλιμμένη, καλλιεργεί και ένα έδαφος γι’ αυτό που θα ακολουθήσει. Μετά παίρνει πάλι κι αλλάζει, η θλίψη φεύγει, κι έχουμε μία θεατρίνα απίστευτη! Να περιγράφει τι; Ότι έχει πανιάσει το παιδί. Την επόμενη ημέρα επιχειρεί την δεύτερη απόπειρα. Έχουμε την άμεση επέμβασή των γιατρών και την άλλη μέρα – έχει τέτοια εμμονή – και βλέπει ότι οι προηγούμενες απόπειρες δεν πέτυχαν.

Και πάμε την Κυριακή με την καθυστέρηση, πεθαίνει το παιδί, μπαίνουν μέσα οι γιατροί, αλλά δεν περίμενε ότι θα το επαναφέρουν μετά από 50 λεπτά προσπάθεια. Αλλά επανήλθε τετραπληγικό και αυτό της χάλασε τα σχέδια… Αυτά είναι τα άγρια στοιχεία”.

Κατά τη διάρκεια του δελτίου, η Αγγελική Νικολούλη αναφέρθηκε στην επικοινωνία που είχε με την κατηγορούμενη και δήλωσε χαρακτηριστικά:

“Η γυναίκα αυτή, με εμμονή, μου ζητάει να βρω τα στοιχεία της φίλης του Μάνου στην Αθήνα. Της λέω δεν μπορώ να το κάνω αυτό. Σε κάποια στιγμή την ρώτησα “γιατί το ψάχνεις, τι θες;”. Και μου λέει “μιλάει πολύ, πρέπει να την βρω”. Δεν μου άρεσε, φρόντισα να ενημερώσω αυτούς που έπρεπε. Μου είπε ότι “θέλω να βεβαιωθώ εάν είναι έγκυος”.

Παράλληλα, αναφέρθηκε στον Μάνο Δασκαλάκη λέγοντας :

“Ο Μάνος μέχρι πρότινος μας κατηγορούσε γιατί μιλούσαμε έτσι για την γυναίκα του. Έλεγε πως την ξέρει την Ρούλα και δεν το δέχεται αυτό. Ο Μάνος τα πήρε τα πράγματα κι έφυγε γιατί κάτι διαπίστωσε, κάτι είδε, που τον εξόργισε. Δεν θέλω να επεκταθώ σε λεπτομέρειες. Είδε κάτι ο άνθρωπος, είπε δεν αντέχω άλλο και σηκώθηκε κι έφυγε”.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα :

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact