ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ

Εδώ θα ακούσετε τα ακυκλοφόρητα τραγούδια του Παντελή Παντελίδη – Η ανακοίνωση του αδερφού του

Όπως σας είχαμε γράψει και σε προηγούμενο ρεπορτάζ μας, Minos- EMI, η εταιρεία που συνεργαζόταν με τον Παντελίδη είχε στην κατοχή της 200 ακυκλοφόρητα demos με τραγούδια του Παντελή.

Ναι, αυτός ο άνθρωπος καθε στιγμή του έγραφε τραγούδια, τα οποία και εκτελούσε με την κιθάρα του και τα έκανε demos που τα έστελνε στην Μαργαρίτα Μάτσα και στον παραγωγό του Νεκτάριο Κόκκινο. Αυτά λοιπον ολα τα demos πέρασαν απο την δισκογραφική στην οικογένεια Παντελίδη. Τα ακυκλοφόρητα τραγούδια του νεαρού καλλιτέχνη ειναι πλεον στα χέρια της οικογένειας.

Τι θα γίνει όμως με αυτά τα κομμάτια; Το Υouweekly.gr επικοινώνησε και με άνθρωπο της οικογένειας αλλά και με στέλεχος της δισκογραφικής, που δεν ήθελε να φανερώσει το όνομα του. «Τα τραγούδια που παρέλαβε η οικογένεια Παντελίδη ειναι πάνω απο 200, μάλιστα απο αυτά σχεδόν τα μισά δεν τα έχουμε ακούσει. Μα ποιος περίμενε να χαθεί το παιδί που είχε μια ολόκληρη ζωή μπροστά του. Είχαμε αρχίσει να ασχολούμαστε με το νέο cd του Παντελή, και μάλιστα είχαν επιλέγει τα πρώτα τραγούδια σε μια πρώτη επιλογή.»

Μετά από αυτό, ο αδερφός του Παντελή Παντελίδη, Τριαντάφυλλος μέσα από την προσωπική του σελίδα στο facebook ενημέρωσε όλους τους διαδικτυακούς φίλους  και θαυμαστές του αδικοχαμένου τραγουδιστη για το πού θα μπορέσουν να ακούσουν τα ακυκλοφόρητα τραγούδια του καλλιτέχνη. Σύμφωνα λοιπόν με τα λεγόμενα του, η οικογένεια Παντελίδη άνοιξε έναν προσωπικό λογαριασμό στο Youtube, στον οποίο θα ανέβουν όλα τα κομμάτια του Παντελίδη, τα οποία δεν έχουν κυκλοφορήσει ακόμη… Ο ίδιος ωστόσο έγραψε χαρακτηριστικά: «Από σήμερα ξεκίνησε και επίσημα το κανάλι του Παντελή Παντελίδη στο YOUTUBE !!!!!!! Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε απο τους πρώτους που θα ακούσετε τα νέα τραγούδια του Παντελή.»

Untitled-31

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact