ΕΛΛΑΔΑ

Εφιάλτης για Kαθαρίστρια στα Πετράλωνα – Πήγε να βγάλει το μεροκάματο της και έφυγε βιασμένη και χτυπημένη

Έναν ζωντανό εφιάλτη από έναν… υπάνθρωπο έζησε η 50χρονη εργαζόμενη ως καθαρίστρια στα Πετράλωνα, όπου πήγε να βγάλει το μεροκάματο της και εν τέλει έφυγε βιασμένη και βάναυσα χτυπημένη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 50χρονη έχει εξεταστεί ήδη από ιατροδικαστή και από μία πρώτη εκτίμηση φέρει κάταγμα ρινικού και κάκωση δεξιού οφθαλμού, γεγονός που επιβεβαιώνει πως έπεσε μεταξύ άλλων και θύμα ξυλοδαρμού από τον δράστη.

Η γυναίκα, που παραμένει σε κατάσταση σοκ, υποβλήθηκε σε κλινικό και εργαστήριο έλεγχο προκειμένου να διαπιστωθεί αν κακοποιήθηκε σεξουαλικά, ενώ οι γιατροί αναμένουν τα αποτελέσματα των εξετάσεων.

Πήγε για δουλειά και έζησε την φρίκη

Η 50χρονη γυναίκα ξεκίνησε το πρωί του Σαββάτου από το σπίτι της με προορισμό την οδό Συμμαχιδων 11, στα Κάτω Πετράλωνα.

Ο δράστης με καταγωγή από την Βουλγαρία την περίμενε στο ημιυπόγειο της πολυκατοικίας όπου και διαμένει προκειμένου να βάλει εμπρός το τερατώδες σχέδιο του, εξαναγκάζοντας την γυναίκα να εκπληρώσει το άρρωστο σχέδιο του.

Λεπτομέρειες από τις εφιαλτικές ώρες που έζησε η 50χρονη δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστές, καθώς η γυναίκα είναι ακόμη σε σοκ, τόσο πολύ που δεν μπορεί να μιλήσει.

Το ίδιο το θύμα περιγράφοντας στους αστυνομικούς το μαρτύριο που έζησε, είπε ότι έφτασε στο σπίτι του δράστη το πρωί του Σαββάτου, για να καθαρίσει το σπίτι.

Μόλις έφτασε εκείνος την κλείδωσε μέσα, την βίασε, την κράτησε όμηρο επί 3 με 4 ώρες και στη συνέχεια την άφησε να φύγει.

Μέχρι στιγμής δεν έχει αποκλειστεί μάλιστα το ενδεχόμενο η γυναίκα να βιάστηκε από δύο άνδρες.

Όπως ανέφεραν στο in.gr οι γείτονες, η γυναίκα έριξε και μία σκάλα στο φωταγωγό προκειμένου να ειδοποιήσει ότι βρίσκεται σε κίνδυνο.

Μόλις η 50χρονη κατάφερε και πέρασε το κατώφλι της πολυκατοικίας που δεν πρόκειται ποτέ να ξεχάσει, δέχτηκε τις πρώτες βοήθειες από τις γειτόνισσες, οι οποίες κάλεσαν το ΕΚΑΒ και της προσέφεραν τις πρώτες βοήθειες, καθώς η γυναίκα ήταν βαριά τραυματισμένη στο πρόσωπο.

Η καθαρίστρια μεταφέρθηκε σε κατάσταση σοκ στο νοσοκομείο Νίκαιας το οποίο και εφημερεύει σήμερα.

Μέχρι αργά το βράδυ η 50χρονη γυναίκα παραμένει σε κατάσταση σοκ, και δεν έχει καταφέρει να πει αναλυτικά τα όσα αναγκάστηκε να κάνει και να υποστεί από τον βιαστή της, ο οποίος αναζητείται από την αστυνομία, καθώς κατάφερε να διαφύγει από το διαμέρισμα μόλις οι γείτονες αντιλήφθηκαν τις αποτρόπαιες πράξεις του και κάλεσαν την αστυνομία.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact