ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Έγινε μεγάλη ζημιά στον Τσίπρα από τις υποθέσεις Κουφοντίνα – Δρίτσα

Οι χειρισμοί του ΣΥΡΙΖΑ απομάκρυναν ακόμα περισσότερο τους μετριοπαθείς ψηφοφόρους

Από το κακό στο χειρότερο οδεύει ο ΣΥΡΙΖΑ. Με δικά του εγκληματικά πολιτικά λάθη, όχι μόνο δεν εισπράττει τίποτα από τη μικρή πολιτική φθορά που έχει η κυβέρνηση, αλλά οδεύει με μαθηματική ακρίβεια σε πιο βαριά εκλογική ήττα από αυτή που έχασε στις εθνικές εκλογές.

Ο μεσαίος χώρος και οι αναποφάσιστοι ψηφοφόροι φαίνεται πως έχουν χαθεί οριστικά για τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Α. Τσίπρα. Ο χειρισμός της υπόθεσης Κουφοντίνα μπορεί να συσπείρωσε το 4%-5% του σκληρού πυρήνα των ΣΥΡΙΖΑίων, έδιωξε όμως την πλατιά βάση των ψηφοφόρων του μεσαίου χώρου. Το ίδιο και με την υπόθεση Δρίτσα. Μια υπόθεση που έδειξε την αμηχανία του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος άργησε ένα ολόκληρο 24ωρο για να ενεργοποιήσει τα αντανακλαστικά του και να βγάλει ανακοίνωση καταδίκης.

Σε πολιτικό επίπεδο, η χθεσινή μέρα στιγματίστηκε από την εξαφάνιση στα ΜΜΕ την εκδήλωσης του ΣΥΡΙΖΑ για το ΕΣΥ. Η δήλωση του Δρίτσα κυριάρχησε επικοινωνιακά παντού και κάλυψε στα περισσότερα Μέσα Ενημέρωσης την ομιλία του Α. Τσίπρα και τις τοποθετήσεις των άλλων στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ για το ΕΣΥ.

Συν τοις άλλοις παρατηρείται σοβαρό έλλειμα επικοινωνίας στον ΣΥΡΙΖΑ καθώς ο Ν. Ηλιόπουλος δεν είναι σε θέση να ανταπεξέλθει στα καθήκοντα του εκπροσώπου Τύπου. Αργεί να πάρει αποφάσεις, αργεί να βγάλει ανακοινώσεις, δεν υπάρχει σε κανένα πάνελ και καμία συζήτηση στην τηλεόραση, γενικά δεν μπορεί να βοηθήσει.

Και όλα αυτά ενώ πληθαίνουν οι φήμες σχετικά με τις αποφάσεις του πρωθυπουργού όταν περάσει η πανδημία. Το ενδεχόμενο των πρόωρων εκλογών το Φθινόπωρο είναι πάρα πολύ πιθανό, ακριβώς γιατί βλέπει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορεί να σταθεί ανταγωνιστικά και θέλουν στο Μαξίμου να τελειώνουν με τον Α. Τσίπρα…

Fimotro

Στην ίδια κατηγορία

loading...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact