ΕΛΛΑΔΑ

Εγκλημα στη Σητεία: Η παθολογική ζήλια οδήγησε στην άγρια δολοφονία της 32χρονης

Η παθολογική ζήλια του 36χρονου για την 32χρονη σύζυγό του ήταν η αιτία συνεχών καβγάδων μεταξύ τους και οδήγησε τελικά στην άγρια δολοφονία της άτυχης γυναίκας στη Σητεία.

Ο 36χρονος τη στραγγάλισε μέσα στο σπίτι της μητέρας της, όπου είχε μετακομίσει η γυναίκα με τα δύο τους παιδιά, 18 και 6 μηνών, από τα Χριστούγεννα εξαιτίας των εντάσεων στη σχέση τους. Ανθρωποι από το περιβάλλον τους μιλούν για έντονη ζήλια στο ζευγάρι, αλλά κανείς δεν περίμενε ότι η κατάσταση θα έφτανε στο αποτρόπαιο έγκλημα. Ο καβγάς τους όμως τη Δευτέρα αποδείχθηκε μοιραίος και ο 36χρονος έκοψε το νήμα της ζωής της συζύγου του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αυτόπτες μάρτυρες της άγριας δολοφονίας ήταν τα ίδια τα παιδιά του ζευγαριού. Ο 36χρονος φέρεται πρώτα να χτύπησε την άτυχη 32χρονη και στη συνέχεια τη στραγγάλισε, σύμφωνα με το ΚΡΗΤΗ TV. Στη συνέχεια, πήγε στην αστυνομία και παραδέχθηκε ότι χτύπησε τη σύντροφό του, αλλά δεν ανέφερε ότι τη στραγγάλισε.

Την άτυχη 32χρονη βρήκε νεκρή ο αδελφός της, ο οποίος πλησιάζοντας στο σπίτι άκουσε τα δύο μικρά παιδιά να κλαίνε. Η μητέρα του θύματος ήταν εκτός σπιτιού. Η σύζυγος του αδελφού του θύματος, περιέγραψε πώς βρήκε τη γυναίκα νεκρή. «Ο σύζυγός μου ήρθε στη 1 το μεσημέρι από το σπίτι να μου πει ότι θα πάει να πάρει το αλυσοπρίονο από το σπίτι της μαμάς του, της πεθεράς μου, για να πάει να βοηθήσει ένα φίλο του να πάνε να κλαδέψουν κάτι ελιές. Τα μωρά παιδιά ήταν στον ίδιο χώρο μέσα και κάποια στιγμή περίπου στις 13:30 με πήρε τηλέφωνο και μου είπε: “Η Κατερίνα πέθανε, την στραγγάλισε! Τη σκότωσε! Δεν αναπνέει”», δήλωσε στο ΚΡΗΤΗ TV.

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact