ΕΛΛΑΔΑ

Είχε επιτεθεί και σε άλλη γυναίκα ο δολοφόνος της βιολόγου

Όπως μετέδωσε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha, στο μικροσκόπιο των αρχών βρίσκονται τρία ακόμη περιστατικά που σχετίζονται με την υπόθεση.

Ο 27χρονος καθ’ ομολογία δολοφόνος της 60χρονης Αμερικανίδας πριν από δύο περίπου μήνες επιτέθηκε και σε μία Πολωνή η οποία αναγνώρισε το άσπρο αυτοκίνητο του δράστη.

Σύμφωνα με τις αποκαλύψεις της γυναίκας, ο 27χρονος τη χτύπησε με το αυτοκίνητό του. Λίγο αργότερα εκείνη ανέκτησε τις δυνάμεις της και άρχισε να τρέχει στο χωράφι.

Ακολούθως η γυναίκα μετέβη στην Αστυνομία όπου κατήγγειλε το συμβάν ωστόσο λόγω της ταραχής της δεν κατάφερε να αναγνωρίσει τότε το αυτοκίνητο όπως το αναγνώρισε τώρα. Μάλιστα, τότε οι αρχές είχαν προχωρήσει και σε προσαγωγές, ανάμεσα στις οποίες ήταν και ο 27χρονος.

Στο μεταξύ δύο ακόμη καταγγελίες που έγιναν από γυναίκες, που θυμίζουν τον τρόπο δράσης της δολοφονικής επίθεσης του 27χρονου σε βάρος της βιολόγου.

Η μία εξ αυτών έγινε από μία γυναίκα από την Λιθουανία. Όπως ανέφερε, είδε κάποιον να βγαίνει από το αυτοκίνητο και να την πλησιάζει. Η γυναίκα, σύμφωνα με την καταγγελία της κατάφερε να γλιτώσει επειδή άρχισε να τρέχει προς τον κόσμο.

Η τρίτη καταγγελία έγινε από μία Ελληνίδα, η οποία αποκάλυψε ότι χτυπήθηκε από αυτοκίνητο. Σώθηκε όμως αφού φώναξε και έτρεξε, ενώ γύρω της υπήρχε κόσμος.

Σημειώνεται επίσης ότι ένα ακόμη επιβαρυντικό στοιχείο για τον 27χρονο βλέπει το φως της δημοσιότητας. Ο 27χρονος άνδρας είχε συλληφθεί πριν από ένα χρόνο στην Κρήτη για εμπρησμό, για τον οποίο είχε δηλώσει ότι προκάλεσε επειδή του άρεσε να ακούει τον θόρυβο των σειρήνων της Αστυνομίας.

Πηγή – Newsbomb.gr

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact