ΕΛΛΑΔΑ

Είδα τον κλέφτη να αρπάζει το αυτοκίνητο μαζί με τον 5χρονο γιο μου!


Η δραματική περιγραφή του πατέρα που είδε τον κλέφτη να του παίρνει αυτοκίνητο και παιδί – Συγκλονίζει η μαρτυρία του πατέρα για τον 5χρονο γιο του: «Μπαμπά γιατί με άφησες;»

«Μπαμπά που ήσουν, γιατί με άφησες;» Αυτά ήταν τα πρώτα λόγια του τρομαγμένου 5χρονου αγοριού, που απήχθη χθες το μεσημέρι στην Περαία Θεσσαλονίκης, προς τον πατέρα του.

Μιλώντας στο χθεσινό κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Μέγκα ο πατέρας περιγράφει στην κάμερα τις δραματικές ώρες που έζησε μακρυά από το παιδί του, δηλώνοντας: «Εύχομαι να μη το ζήσει κανείς αυτό»…

Ολα ξεκίνησαν όταν εκείνος άφησε τα κλειδιά πάνω στη μίζα του αυτοκινήτου του και ένας άγνωστος το έκλεψε, με το 5χρονο παιδί του να βρίσκεται στο πίσω κάθισμα.

«Έχω αφήσει το αυτοκίνητο απ’ την απέναντι πλευρά του δρόμου με αναμμένη τη μηχανή γιατί κοιμόταν το παιδί μέσα. Περνώντας απέναντι να αφήσω το τιμολόγιο, εκείνη την ώρα μπήκε αυτός ο νεαρός μέσα. Παίρνει το αυτοκίνητο να φύγει. Εγώ αντιλαμβάνομαι ότι έχει κλείσει η πόρτα, τρέχω ανοίγω την πόρτα και του φωνάζω το παιδί, είναι το παιδί μου μέσα».

Η αστυνομία εξαπέλυσε ανθρωποκυνηγητό με το δράστη να εγκαταλείπει το αυτοκίνητο μόλις αντιλήφθηκε πως στο πίσω κάθισμα βρισκόταν το ανήλικο παιδί και να παίρνει ταξί για να διαφύγει.

Ο πατέρας, μιλώντας για την εμπειρία του παιδιού του, δήλωσε σχετικά: «Ήταν λίγο χαμένος, λίγο φοβισμένος όταν είδε όλη αυτή την κατάσταση, αλλά είναι καλά». Ο μικρός βρίσκεται ήδη με την μητέρα του αλλά ο πατέρας δηλώνει συγκλονισμένος: «Χάθηκε η γη κάτω απ’ τα πόδια μου. Δεν περιγράφεται αυτό».

Πηγή: Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact