ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ

Είμαι πολύ τυχερή γιατί στην εντατική σου είπα όσα δεν σου είπα ποτέ

Τον αγαπημένο παππού έχασε πριν από 40 ημέρες η Θωμαή Απέργη και ακόμη δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει την απώλειά του. Η τραγουδίστρια δημοσίευσε τη φωτογραφία του παππού της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, συνοδεύοντας την εικόνα μ ένα μακροσκελές συγκινητικό κείμενο.

“Θυμάμαι, ήταν ένα πρωινό Φεβρουαρίου ή Μάρτη όταν σε είδα στο γνωστό καφενείο που σύχναζες. Ήσουν προσηλωμένος σ’ένα εξονυχιστικό κοίταγμα.. τους πάντες και τα πάντα!!! Μόλις μας είδες με τη μαμά έκανες ένα λακωνικότατο νέυμα- όσο γλαφυρά κι αν προσπαθήσω να το περιγράψω στο γραπτό λόγο δεν θα καταφέρω να πλησιάσω καν αυτή τη χαρακτηριστικά δωρική σου πρόσκληση-που μεταφράζεται να κάτσουμε για καφέ μαζί σου. Σε πλησιάσαμε, καθόσουν μόνος σου κι εγώ με μιας έσκυψα να σε φιλήσω και να σ’αγκαλιάσω. Ευθύς αμέσως εσύ ανταπάντησες με τη γλώσσα του σώματός σου να μου λέει ευθαρσώς “εσείς οι νέοι μόνο για αγκαλιάσματα και φιλιά είστε, εμάς δε μας έμαθαν έτσι, γι’αυτό ο κόσμος πάει κατά διαόλου..”

Ανέκαθεν ήξερα τις αντιδράσεις σου σ’αυτές τις εκδηλώσεις όμως με τα χρόνια η “ενόχλησή” σου ήταν για μένα μια ασυναίσθητη επιβεβαίωση οτι όλα βαίνουν καλώς.
Έτσι λοιπόν σου είπα οτι βιαζόμαστε πάρα πολύ γιατί δε θα προλαβαίναμε την τράπεζα και φύγαμε κακήν κακώς. Λοιπόν παππού.. δε θα το πιστέψεις, εκείνη τη στιγμή η άλλη φωνούλα που κατοικοεδρεύει στο κεφάλι μου μου πέταξε: “καλά ….καλά Θωμαή μια μέρα θα τον νοσταλγείς αυτό τον καφέ με τον παππού σου και θα ναι αργά..” Φυσικά έκανα του κεφαλιού μου και συνέχισα τις δουλειές μου.
Αυτή ήταν και η τελευταία φορά που σε είδα όρθιο, ακμαίο όπως θα σε θυμάμαι πάντα.

Είμαι πολύ τυχερή γιατί 2 μήνες στην εντατική σου είπα όσα δεν σου είπα ποτέ σαν εγγονή σου, πόσο σ’ αγαπώ, οτι είχες δίκιο όταν μου έλεγες για όοοολους αυτούς τους κινδύνους που ελλοχεύουν και άλλα πολλά.. χάρηκα που στο παραδέχτηκα και ας μην ήσουν σε θέση να απαντήσεις. Τώρα 40 μέρες αφότου έφυγες νιώθω μια ανακούφιση σε αποχαιρέτησα όπως ήθελα.
Όλα αυτά τα μοιράζομαι μαζί σας- σαφώς δεν έχω πρόθεση να στεναχωρήσω κανέναν, ο παππούς μου έφυγε πλήρης ημερών, γεννήθηκε και πέθανε μάγκας- για να διατρανώσω ένα μοναδικό πράγμα. Αγκαλιάστε τους ανθρώπους σας, ζητήσε συγγνώμη, παλέψτε γι’αυτούς, μοιραστείτε τα συναισθηματά σας, αφιερώστε τους χρόνο, χτίστε τις γέφυρες και γεφυρώστε τα.χάσματα..πείτε Σ Α ΓΑΠΩ..

δεν είναι πολύ αργά..μέχρι να είναι πολύ αργά…”.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Πρεσβεία Ισραήλ στην Αθήνα: «Οι πύραυλοι του Ιράν φτάνουν μέχρι την Ευρώπη»

Ηχηρό καμπανάκι κινδύνου χτυπάει η πρεσβεία του Ισραήλ…

Τραμπ: «Τους κάνουμε χαμό, αλλά το μεγάλο χτύπημα έρχεται σύντομα»

Σε μια γρήγορη τηλεφωνική παρέμβαση 9 λεπτών στο…

Ανοιχτή απειλή από το Ιράν: “Θα ρίξουμε πυραύλους στην Κύπρο”

Τα πράγματα φαίνεται να αγριεύουν στην Κύπρο, με…

Επιχείρηση «Επική Οργή»: Το οπλοστάσιο και οι στόχοι των ΗΠΑ στο Ιράν

Η αμερικανική Κεντρική Διοίκηση (η γνωστή μας CENTCOM,…

Βίντεο-ντοκουμέντο: Η στιγμή που βομβαρδίζουν το αρχηγείο του Χαμενεΐ στο Ιράν

Ένα βίντεο-ντοκουμέντο από τον χθεσινό βομβαρδισμό κατευθείαν στην…

Το βίντεο 33 δευτερολέπτων από την επίθεση των ΗΠΑ που σκότωσε τον Χαμενεΐ

Πραγματική κόλαση έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ώρες στη…

Ο Τραμπ, τα UFO και ο «δαιμονικός» φόβος που κρατά κλειστούς τους φακέλους

Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσοεύει ξένο μέσο, η…

Υπάρχουν εξωγήινοι; Τι απαντά κορυφαίος επιστήμονας της NASA

Έχεις αναρωτηθεί ποτέ αν είμαστε μόνοι μας στο…

Το μοντέλο του OnlyFans που έμεινε έγκυος μετά από 400 άνδρες… τώρα ψάχνει τον πατέρα!

Κρατηθείτε, γιατί αυτή η είδηση είναι πραγματικά από…
contact