ΚΟΣΜΟΣ

Εκκενώθηκε αεροδρόμιο στη Σουηδία -Εντοπίστηκαν ίχνη εκρηκτικών σε αποσκευή

Συναγερμός σήμανε το πρωί της Κυριακής σε αεροδρόμιο της Σουηδίας, τμήμα του οποίου εκκενώθηκε όταν εντοπίστηκαν ίχνη εκρηκτικών υλών σε μία αποσκευή.

«Οι αίθουσες αναχωρήσεων και αποσκευών εκκενώθηκαν, κάτι που επηρεάζει τις αναχωρήσεις αλλά όχι και τις αφίξεις», δήλωσε εκπρόσωπος της αστυνομίας, ο Ρόλαντ Λίντκβιστ. Το περιστατικό συνέβη στο αεροδρόμιο της Στοκχόλμης-Σκάφστα, το πέμπτο σε μέγεθος στη Σουηδία. Το αεροδρόμιο αυτό χρησιμοποιείται κυρίως για πτήσεις εταιρειών χαμηλού κόστους και για τη μεταφορά εμπορευμάτων.

«Η ύποπτη αποσκευή ανήκει σε μια ηλικιωμένη κυρία η οποία συνεργάζεται μαζί μας. Λέει ότι δεν γνωρίζει πώς βρέθηκε η ουσία αυτή στην τσάντα της», πρόσθεσε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας.

Μια ομάδα πυροτεχνουργών αναμένεται στο αεροδρόμιο το οποίο απέχει περίπου 100 χιλιόμετρα από την πρωτεύουσα Στοκχόλμη.

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Γλυφάδα: Ο «Πόλεμος» της Τουρκικής Μαφίας με Δύο Εκτελέσεις Μπροστά σε Αθώους Πολίτες

Πέντε Δολοφόνοι που Παρίσταναν τους Αθώους στην Τηλεόραση

Η Αγγελική Νικολούλη έχει καταφέρει να φέρει στο…

343,8 Δισεκατομμύρια και Άλλοι 9: Οι Πλουσιότεροι στον Κόσμο το 2024 και Τα Μυστικά τους

Η λίστα του διάσημου επιχειρηματικού περιοδικού Forbes για…

Επιδότηση Ρεύματος Δεκεμβρίου: Πόσο Θα Μειωθεί ο Λογαριασμός Σας

Ανακοινώθηκε η επιδότηση για τους λογαριασμούς ρεύματος του…

Θα πάθετε μεγάλο σοκ με το σώμα της Natalija Kuznetsova

Οι δικέφαλοί της είναι πιο ογκώδεις από εκείνους…

Γιγάντιος πύθωνας εθεάθη σε πλημμυρισμένους δρόμους της Ταϊλάνδης

Οι πρόσφατες πλημμύρες στο νότιο τμήμα της Ταϊλάνδης…
contact