ΕΛΛΑΔΑ

Έκλεβε τρόφιμα και άλλα είδη από σούπερ μάρκετ στη Χαλκιδική


Στην τελευταία κλοπή προϊόντων από ένα κατάστημα εμπορίας τροφίμων, ο αλλοδαπός δράστης έγινε αντιληπτός από τους υπαλλήλους που κάλεσαν αστυνομικούς 

Σε επάγγελμα είχε αναγάγει τον… δωρεάν ανεφοδιασμό του σπιτιού του με είδη διατροφής και άλλα προϊόντα ένας 50χρονος Αλβανός, που έκλεβε συστηματικά εμπορεύματα από τα καταστήματα της Χαλκιδικής ! Μάλιστα, από αλλού έκλεβε τα τρόφιμα και από αλλού τα υπόλοιπα είδη που του χρειάζονταν!

Στην τελευταία κλοπή προϊόντων από ένα κατάστημα εμπορίας τροφίμων, ο αλλοδαπός δράστης έγινε αντιληπτός από τους υπαλλήλους που κάλεσαν αστυνομικούς της Ασφαλείας Πολυγύρου, οι οποίοι τον συνέλαβαν και επέστρεψαν τα κλοπιμαία στην ιδιοκτήτρια του μαγαζιού. Όμως, στο πορτ μπαγκάζ του αυτοκινήτου που επέβαινε ο 50χρονος βρέθηκαν και δεκάδες άλλα είδη που δεν προέρχονταν από το ίδιο κατάστημα!

Ο Αλβανός δεν μπορούσε να δικαιολογήσει τη νόμιμη κατοχή τους και έτσι κατασχέθηκαν ως προϊόντα κλοπής, με τους αστυνομικούς να αναζητούν το κατάστημα από το οποίο τα είχε κλέψει. Η προανάκριση βρίσκεται σε εξέλιξη και, μόλις ολοκληρωθεί, ο 50χρονος θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χαλκιδικής.

Σαν… φάντασμα τρύπωσε σε ένα κατάστημα στα Νέα Μουδανιά Χαλκιδικής ένας 34χρονος και έβαλε «χέρι» στην ταμειακή μηχανή από την οποία άρπαξε 40 ευρώ! Φεύγοντας, όμως, τον είδε ο ιδιοκτήτης που έδωσε την περιγραφή του σε αστυνομικούς του τοπικού τμήματος. Ο δράστης συνελήφθη και με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χαλκιδικής. 
Πηγή: Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact