ΕΛΛΑΔΑ

Έκοψαν το ρεύμα σε ανάπηρο καρδιοπαθή και υπέστη έμφραγμα

Λίγες ημέρες μετά από τον τραγικό όσο και άδικο θάνατο της 56χρονης τετραπληγικής Ευτυχίας Ποποδάκη στα Χανιά, η Δημόσια Επιχείρηση Ηλεκτρισμού έκοψε ξανά το ρεύμα σε πολύτεκνο ανάπηρο και καρδιοπαθή στο Χολαργό, εξαιτίας …γραφειοκρατικού λάθους !

Ο 45χρονος , ο οποίος υποστηρίζεται καθημερινά από μηχάνημα οξυγόνου, εδώ και τέσσερις μήνες είχε υποβάλλει αίτηση στη ΔΕΗ προκειμένου να ενταχθεί στη λίστα «ευάλωτων καταναλωτών».

Η αίτηση του εγκρίθηκε στις αρχές του περασμένου Μαΐου και ο πολύτεκνος άνδρας – μεταξύ άλλων πατέρας και ενός αγοριού με ποσοστό αναπηρίας 67% – κατέβαλε κανονικά το ποσό που του αναλογεί βάση του κοινωνικού τιμολογίου .

Παρόλα αυτά εξαιτίας ενός ….γραφειοκρατικού λάθους – από τη ΔΕΗ υποστήριξαν ότι …έχασαν το φάκελο του αιτούντας (!) – η εταιρία μέσα σε 5 μήνες εξέδωσε 5 λογαριασμούς για τους οποίους ο 45χρονος καλείται να πληρώσει 1.900 ευρώ, καθώς μέσα σε αυτούς υπάρχει και το «χαράτσι»!

Σα να μην έφθανε αυτό την περασμένη Τρίτη, τεχνικοί της ΔΕΗ έκοψαν το ρεύμα το σπίτι της οικογένειας του 45χρονου στο Χολαργό, με συνέπεια ο άτυχος άνδρας να υποστεί καρδιακό επεισόδιο και να διακομισθεί εσπευσμένα στο νοσοκομείο !

Χρειάστηκε η σύζυγος του ταλαιπωρημένου άνδρα να πάει η ίδια στο κεντρικό υποκατάστημα της Επιχείρησης στο Χαλάνδρι, για να …υπενθυμίσει στους υπαλλήλους πως η οικογένεια της είναι ενταγμένη στο «κοινωνικό τιμολόγιο» και συνεπώς χρέος προς την εταιρεία δεν υφίσταται.

Κατόπιν εορτής, και αφού τέθηκε άμεσα σε κίνδυνο η ζωή του άτυχου καρδιοπαθή οι «φωστήρες» της ΔΕΗ αναγνώρισαν το λάθος τους και αποκαταστήσανε την ηλεκτροδότηση στην οικία του 45χρονου.

Παρόλα αυτά η οικογένεια του πολύτεκνου άνδρα σκοπεύει να κινηθεί νομικά κατά της Διοίκησης της εταιρείας για την ταλαιπωρία που υπέστη ο άνθρωπος τους.

Πηγή: newsit.gr

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Σοκ από τη σφαγή στη πόλη Μπούσα της Ουκρανίας

Σοκ και αποτροπιασμό προκαλούν οι εικόνες που βλέπουν…

Κάρλα Ντελ Πόντε: Να εκδοθεί διεθνές ένταλμα σύλληψης για τον Πούτιν

«Είναι εγκληματίας πολέμου» Η πρώην Γενική Εισαγγελέας του…

Μπάμπα Βάνγκα: «Ο Βλαντίμιρ Πούτιν θα γίνει…»

Προφητεία για τη Ρωσία και τον Πούτιν είχε…
contact