ΕΛΛΑΔΑ

Έκοψαν το ρεύμα σε πολύτεκνο με μηχανική υποστήριξη

Το ρεύμα έκοψε η ΔΕΗ σε 45χρονο που ζει με μηχανική υποστήριξη στον Χολαργό. Αν και έχει περάσει μόλις μία βδομάδα  από το θάνατο της 56χρονης τετραπληγικής στην Κρήτη, αυτό είναι ένα ακόμα περιστατικό που υπενθυμίζει ότι η γραφειοκρατία μπορεί να γίνει ακόμα και θανατηφόρα!

 

Το μηχάνημα που υποστήριζε την αναπνοή του 45χρονου Μιχάλη σταμάτησε να λειτουργεί ξαφνικά  το πρωί της Τρίτης. Όταν διαπίστωσε ότι αυτό συνέβη γιατί το ρεύμα ήταν κομμένο, φοβήθηκε όπως λέει ο ίδιος, για τη ζωή του.

 

«Αυτό το οποίο θυμάμαι είναι το αίσθημα πανικού, η δυσφορία , η ταχυκαρδία. Με έπιασε μια κατάσταση απίστευτη. Καταρχήν δεν υπήρχε ψύξη, ότι χειρότερο για μένα μες τον καύσωνα μες το μεσημέρι» τονίζει ο ίδιος.

 

Ο 45χρονος είναι πολύτεκνος, το ένα από τα παιδιά του πάσχει από αυτισμό και έχει 67% αναπηρία ενώ μαζί τους μένει και η ηλικιωμένη μητέρα του. Ο ίδιος έχει υποστεί πολλαπλά εμφράγματα και υποστηρίζεται μηχανικά τα τελευταία 9 χρόνια.

 

Όπως υποστηρίζει ο ίδιος τον Μάρτιο του 2014 εξαιτίας των προβλημάτων υγείας του έκανε αίτηση για να μπει στο μητρώο ευάλωτων καταναλωτών της ΔΕΗ. Τον Μάιο του 2014 παίρνει θετική απάντηση. Παρ’ όλ’ αυτά την Τρίτη του κόβουν το ρεύμα.

 

Σύμφωνα με πηγές από τη ΔΕΗ  αμέσως μόλις ο πελάτης ενημέρωσε για την περίπτωση του, αποκαταστάθηκε αμέσως η ηλεκτροδότηση.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Σοκ από τη σφαγή στη πόλη Μπούσα της Ουκρανίας

Σοκ και αποτροπιασμό προκαλούν οι εικόνες που βλέπουν…

Κάρλα Ντελ Πόντε: Να εκδοθεί διεθνές ένταλμα σύλληψης για τον Πούτιν

«Είναι εγκληματίας πολέμου» Η πρώην Γενική Εισαγγελέας του…

Μπάμπα Βάνγκα: «Ο Βλαντίμιρ Πούτιν θα γίνει…»

Προφητεία για τη Ρωσία και τον Πούτιν είχε…
contact