ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ

Η εκρηκτική Χριστίνα Λυκοπούλου ετοιμάζει βαλίτσες για «Survivor»

Η Χριστίνα Λυκοπούλου θα κάνει  τους πάντες να παραμιλούν…

Το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ επιστρέφει και μάλιστα, η πρεμιέρα του θα γίνει αρκετά νωρίτερα από όσο υπολόγιζαν κάποιοι.

Τα castings έχουν ολοκληρωθεί και η παραγωγή έχει ήδη βρει τους παίκτες που θα στείλει στον Άγιο Δομήνικο μετά την αλλαγή της χρονιάς.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες μεταξύ εκείνων που επιλέγησαν είναι κι η καλλονή Θεσσαλονικιά Χριστίνα Λυκοπούλου η οποία είχε απασχολήσει ξανά τα Μέσα λόγω των εμφανίσεών της σε videoclips αλλά και του δημοφιλή λογαριασμού της στο Instagram.

Θα καταλάβετε πως μιλάμε για μια γυναίκα… κόλαση!

Λίγα λόγια για την Χριστίνα Λυκοπούλου

Αν τη ρωτήσεις ποια είναι η βασική της ιδιότητα θα σου απαντήσει ηθοποιός. Αλλά στην πραγματικότητα η Χριστίνα Λυκοπούλου είναι πολλά περισσότερα. Είναι ηθοποιός, της αρέσουν οι latin χοροί, ασχολείται με τη μόδα, έχει περάσει από την τηλεόραση, γενικώς κάνει πολλά πράγματα.

Πάνω απ΄όλα όμως είναι μια παθιασμένη και πολύ όμορφη κοπέλα. Ξέρετε, το κομμάτι της εξωτερικής εμφάνισης το έχουμε κάπως δαιμονοποιήσει στο βωμό του politically correct και ντρεπόμαστε ή φοβόμαστε να μιλήσουμε γι΄αυτό. Όχι, το κάλλος δεν πρέπει να θυσιάζεται με τίποτα. Και η Χριστίνα το έχει άφθονο.

Έχοντας σπουδάσει θέατρο στην Πάτρα και την Αθήνα, η Χριστίνα Λυκοπούλου περιμένει την μεγάλη της ευκαιρία. Κι αυτή είναι να κάνει δική της ταινία πάνω σε ένα σενάριο που γράφει εδώ και κάμποσο καιρό.

Οι προτάσεις για την ομάδα των «Διασήμων»

Κρούση για να συμμετάσχει στο ριάλιτι επιβίωσης στην ομάδα των «Διασήμων» έχει δεχτεί η Ελένη Τσολάκη, η οποία αρνήθηκε, ενώ πρόταση φέρεται να έχει δεχτεί και η γνωστή influencer Ιωάννα Τούνη.

Σύμφωνα με την εκπομπή «Ευτυχείτε», η Ιωάννα Τούνη φέρεται να έχει έρθει στην Αθήνα για να μιλήσει με την παραγωγή και το κανάλι, ενώ πληροφορίες αναφέρουν πως το χρηματικό ποσό που της πρότειναν, είναι το μεγαλύτερο που έχει δεχτεί πρόταση παίκτης μέχρι τώρα. Ωστόσο, δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμη αν δέχτηκε.

Όσο για την ομάδα των «Μαχητών», έχει ακουστεί το όνομα της Έλενας Κρεμλίδου, ενώ ανάμεσα στους παίκτες θα δούμε χορευτές και DJ.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact