ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ

Έξαλλη η αδερφή του Τριαντάφυλλου – «Παίζουν με ανθρώπινες ψυχές»

Για την κόντρα που έχει ξεσπάσει στο Survivor, αλλά και για την δωροδοκία για την οποία κατηγορούν τον Τριαντάφυλλο ο Γιώργος Ασημακόπουλος και ο Γιώργος Κόρομι, μίλησε η αδερφή του γνωστού τραγουδιστή.

Μιλώντας στην εκπομπή «Ευτυχείτε», η αδερφή του γνωστού τραγουδιστή τόνισε πως εκείνος σε καμία περίπτωση δεν τους δωροδόκησε:

«Ο Τριαντάφυλλος έχει χιούμορ και το ξέρετε… Μπορεί σε κάποια συζήτηση να έκανε πλάκα και να τους είπε άντε άμα μείνουμε και βγούμε θα σας δώσω και λεφτά, θα σας κάνω κάποιο δώρο. Απλώς τα παιδιά τώρα για να πετύχουν το σκοπό τους, παίζουν με ανθρώπινες ψυχές. Είναι άσχημο!»

Συνέχισε λέγοντας: «Ο Ασημακόπουλος με απογοήτευσε. Ο Τριαντάφυλλος δεν πήγε για τη νίκη, ήθελε να πάει για την εμπειρία…» Και πρόσθεσε: «Μου στέλνουν μηνύματα βλέπουν το survivor για να βλέπουν τον Τριαντάφυλλο…»! Ωστόσο, δεν είχε μόνο θετικά πράγματα να πει για τον Τριαντάφυλλο, αφού κλήθηκε να μιλήσει και για τα ελαττώματά του.

Επίσης, σχολίασε και το ποσό που του δόθηκε για τη συμμετοχή του.

Σαλαγκούδη: «Ο Τριαντάφυλλος έλεγε ότι εξαγοράζω παίκτες»

Η πιο πολυσυζητημένη παίκτρια του Survivor, Ανθή Σαλαγκούδη, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου και μίλησε για την εμπειρίας της από το ριάλιτι επιβίωσης. Η Ανθή Σαλαγκούδη έχει επιστρέψει από τον Άγιο Δομίνικο και μίλησε για την εμπειρία της στο Survivor, για τον Τριαντάφυλλο, τον Περικλή Κονδυλάτο. Αρχικά η δημοσιογράφος είπε: «Όταν ενημερώθηκα γι’ αυτά που είχαν γραφτεί, στεναχωρήθηκα, περισσότερο γι’ αυτά που αφορούσαν την οικογένειά μου. Το Survivor ήταν ένας κόντρα ρόλος κι εγώ απόρησα όταν μου το πρότειναν. Δεν ισχύει ότι δεν προσπαθούσα στα αγωνίσματα. Το πιο δύσκολο για μένα μέσα στο Survivor ήταν οι αναφορές στην οικογένειά μου».

«Από την αρχή άκουγα διάφορους ψιθύρους σχετικά με το πατέρα μου, ο Τριαντάφυλλος έλεγε ότι εξαγοράζω παίκτες. Γενικά λεγόντουσαν πράγματα πίσω από την πλάτη μου. Προσπαθούσα να τα ξεπεράσουν αυτά που άκουγα γιατί ήταν και πολύ δύσκολες εκεί οι συνθήκες και άφηνα πολλά πράγματα να πέσουν κάτω για να μην δημιουργούνται εντάσεις. Αν οι άνθρωποι αυτοί μου τα έλεγαν κατάμουτρα θα τους απαντούσα, όπως έγινε με τον Τριαντάφυλλο».

Ενώ για τον Περικλή Κονδυλάτο τόνισε,

«Ο Περικλής αυτά που είπε για μένα μπορεί να μου τα πει κατ’ ιδίαν. Το να μπω σε μια τηλεοπτική αντιπαράθεση με τον Περικλή δεν με αφορά καθόλου. Ένας από τους λόγους που η σχέση μας ήρθε σε ρήξη ήταν ότι ήθελε να τα πούμε τηλεοπτικά. Δεν θέλω τώρα να μπω σε διαδικασία και να μιλάω καρέ καρέ για όλα όσα έχει πει ο Περικλής. Όταν κλείνεις ένα κύκλος, κλείνει για μένα. Πιο κοντά είχα έρθει με τον Περικλή μέσα στο παιχνίδι. Ένιωθα ότι είχα στοχοποιηθεί από τους συμπαίκτες μου. Από μικρή προσπαθούσα να αποδείξω ότι μπορώ να κάνω πράγματα».

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact