ΕΛΛΑΔΑ

Εξελίξεις στην υπόθεση της Πάτρας: Ο πατέρας «απαντά» με βίντεο μέσα από το νοσοκομείο

Την άκρη του νήματος για την υπόθεση της Πάτρας προσπαθούν να βρουν οι Αρχές. Οι τρεις κόρες της οικογένειας Δασκαλάκη έφυγαν από τη ζωή με διαφορά λίγων ετών με το τμήμα ανθρωποκτονιών να προσπαθεί να ξεδιαλύνει τα πράγματα.

Σύμφωνα με όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας μέχρι σήμερα, οι τοξικολογικές εξετάσεις της Τζωρτζίνας αναμένεται να ρίξουν φως στην υπόθεση. Το 9χρονο κορίτσι έφυγε από τη ζωή τελευταίο χρονικά, τον Απρίλιο του 2021.

Όπως είπε στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά η δημοσιογράφος Κέλλυ Χεινοπώρου αρχίζουν να «μιλάνε» οι τοξικολογικές εξετάσεις του παιδιού.

Μέχρι στιγμής, σύμφωνα με όσα είπε η δημοσιογράφος δεν έχει εντοπιστεί ύποπτη ουσία παρά μόνο τα φάρμακα που έπαιρνε το κορίτσι. Υπάρχει ωστόσο και η δεύτερη φάση όπου θα ανιχνευθούν τυχόν βαρέα μέταλλα στο παιδί που έφυγε από τη ζωή. Θα δηλαδή αποκαλυφθεί αν το παιδί είχε εισπνεύσει βαρέα μέταλλα.

Από εκεί και πέρα αναμένεται έχει ξεκινήσει και ο κύκλος των καταθέσεων με τους γιατρούς και τους νοσηλευτές.

Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται και η τοποθέτηση των γονέων των τριών κοριτσιών. Σύμφωνα με όσα είπε η Κέλλυ Χεινοπώρου, ο Μάνος Δασκαλάκης αναμένεται να καταθέσει και βίντεο μέσα από το νοσοκομείο.

Σε αυτό, φαίνεται, όπως υποστηρίζει ο πατέρας, η καθυστέρηση των γιατρών και των νοσηλευτών στην περίπτωση της Τζωρτζίνας. Ακόμη, θα φανεί ποιοι άλλοι συγγενείς έχουν μπει στο δωμάτιο του παιδιού τις τελευταίες ώρες πριν φύγει από τη ζωή.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Σοκ από τη σφαγή στη πόλη Μπούσα της Ουκρανίας

Σοκ και αποτροπιασμό προκαλούν οι εικόνες που βλέπουν…

Κάρλα Ντελ Πόντε: Να εκδοθεί διεθνές ένταλμα σύλληψης για τον Πούτιν

«Είναι εγκληματίας πολέμου» Η πρώην Γενική Εισαγγελέας του…

Μπάμπα Βάνγκα: «Ο Βλαντίμιρ Πούτιν θα γίνει…»

Προφητεία για τη Ρωσία και τον Πούτιν είχε…
contact