ΕΛΛΑΔΑ

Εκτακτο: Στην ανακρίτρια Μπόζνου ο Νίκος Μανιαδάκης -Αποφασίζει αν θα προφυλακιστεί

Στο γραφείο της ανακρίτριας Μαρίνας Μπόζνου βρίσκεται ο Νίκος Μανιαδάκης για την υπόθεση Novartis. Η ανακρίτρια θα αποφασίσει την προφυλάκισή του ή μη.   

Υπενθυμίζεται πως η ανακρίτρια Μαρίνα Μπόζνου είναι η δικαστική λειτουργός, η οποία μόλις χθές δέχθηκε τα σφοδρά πυρά του αναπληρωτή υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη.

 Ννωρίτερα στο σπίτι του πρώην προστατευόμενου μάρτυρα και νυν κατηγορούμενου Νίκου Μανιαδάκη για την υπόθεση Novartis πραγματοποίησε έφοδο κλιμάκιο των εισαγγελέων και αστυνομικών. Το σπίτι βέβαια όπως ήταν αναμενόμενο ήταν άδειο, αφού ο κ. Μανιαδάκης έχει σχεδόν μετακομίσει στην Ισπανία, εν γνώσει των αρχών.

Νομικοί κύκλοι συνδέουν την σημερινή ενέργεια των εισαγγελέων διαφθοράς για έρευνα στο σπίτι του Νίκου Μανιαδάκη με τις χθεσινές δηλώσεις του ότι του ασκούνται πιέσεις προκειμένου να κατονομάσει τρία πολιτικά πρόσωπα τα οποία χρηματίστηκαν από την Novartis.

Υπενθυμίζεται, ότι χθες ο Νίκος Μανιαδάκης είχε πει, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο του ΣΚΑΪ, ότι από τους εισαγγελείς διαφθοράς του ζητήθηκε να κατονομάσει τρία πολιτικά πρόσωπα, δηλαδή, τον πρώην πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, τον αντιπρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Αδωνι Γεωργιάδη και τον διοικητή της Τραπέζης της Ελλάδος Γιάννη Στουρνάρα, κάτι το οποίο όμως αρνήθηκε να πράξει.

Η υπόθεση Novartis φαίνεται πως είναι πλέον το τελευταίο χαρτί για την κυβέρνηση.

Θα μετακόμιζε στην Ισπανία

Αίσθηση προκαλεί το γεγονός ότι έγινε έρευνα στην οικία του κ. Μανιαδάκη ενώ ήταν γνωστό στις αρχές ότι εργάζεται στην Ισπανία και είχε ήδη μετακομίσει την οικοσκευή του!

Ο ίδιος περιέγραψε, μιλώντας στο δελτίο του ΣΚΑΪ, ότι όταν πήγε στο αεροδρόμιο, παραμονή Πρωτοχρονιάς για να ταξιδεύσει οικογενειακώς στην Ισπανία – και τον σταμάτησαν- αυτό ήταν σε γνώση των εισαγγελέων. Μάλιστα, επειδή από το περασμένο καλοκαίρι εργάζεται στην Ισπανία, είχε συζητήσει το θέμα με τους εισαγγελείς, οι οποίοι, όπως είπε ο κ.Μανιαδάκης, του είχαν δείξει και τις διατάξεις που ισχύουν στη χώρα για την προστασία μαρτύρων.

«Με κράτησαν στο αεροδρόμιο από τις οκτώ το πρωί, μαζί με τη γυναίκα μου και τα ανήλικα παιδιά μου επί ώρες, μέχρι να βγάλουν διάταξη για την απαγόρευση εξόδου μου από τη χώρα, με διάφορες προφάσεις», είπε χαρακτηριστικά.

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Πρεσβεία Ισραήλ στην Αθήνα: «Οι πύραυλοι του Ιράν φτάνουν μέχρι την Ευρώπη»

Ηχηρό καμπανάκι κινδύνου χτυπάει η πρεσβεία του Ισραήλ…

Τραμπ: «Τους κάνουμε χαμό, αλλά το μεγάλο χτύπημα έρχεται σύντομα»

Σε μια γρήγορη τηλεφωνική παρέμβαση 9 λεπτών στο…

Ανοιχτή απειλή από το Ιράν: “Θα ρίξουμε πυραύλους στην Κύπρο”

Τα πράγματα φαίνεται να αγριεύουν στην Κύπρο, με…

Επιχείρηση «Επική Οργή»: Το οπλοστάσιο και οι στόχοι των ΗΠΑ στο Ιράν

Η αμερικανική Κεντρική Διοίκηση (η γνωστή μας CENTCOM,…

Βίντεο-ντοκουμέντο: Η στιγμή που βομβαρδίζουν το αρχηγείο του Χαμενεΐ στο Ιράν

Ένα βίντεο-ντοκουμέντο από τον χθεσινό βομβαρδισμό κατευθείαν στην…

Το βίντεο 33 δευτερολέπτων από την επίθεση των ΗΠΑ που σκότωσε τον Χαμενεΐ

Πραγματική κόλαση έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ώρες στη…

Ο Τραμπ, τα UFO και ο «δαιμονικός» φόβος που κρατά κλειστούς τους φακέλους

Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσοεύει ξένο μέσο, η…

Υπάρχουν εξωγήινοι; Τι απαντά κορυφαίος επιστήμονας της NASA

Έχεις αναρωτηθεί ποτέ αν είμαστε μόνοι μας στο…

Το μοντέλο του OnlyFans που έμεινε έγκυος μετά από 400 άνδρες… τώρα ψάχνει τον πατέρα!

Κρατηθείτε, γιατί αυτή η είδηση είναι πραγματικά από…
contact