ΑΠΟΨΕΙΣ

ΕΚΤΕΛΕΣΤΗΣ” ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΥ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΥ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ – Στα άδυτα της Αμερικανικής Πρεσβείας…

Όλες τις δεκαετίες, από την επάρατη Μεταπολίτευση (1974) μέχρι την αρχή των Μνημονιακών ετών (2010), όλες οι κυβερνήσεις της Ελλάδος “πουλούσαν” τα εθνικά μας θέματα χωρίς καμιά ντροπή, χωρίς ίχνος συνείδησης!

Ωστόσο, στα Μνημονιακά χρόνια όλες οι ελληνικές κυβερνήσεις – με πιο πειθήνια την σημερινή – υποτάχτηκαν ολοκληρωτικώς στη ΝΤΠ και παρέδωσαν τα κλειδιά της Πατρίδος στους ξένους δυνάστες! Στους νέους κατακτητές των ιερών ελληνικών χωμάτων!

Θα μου πείτε, πως είναι μια πολύ σκληρή τοποθέτηση!

Θα σας απαντήσω, με όσα για πρώτη φορά βλέπουν το φως της δημοσιότητας και έγιναν τον Ιούνιο του 2001, όταν Πρωθυπουργός της Ελλάδος ήταν, ο Κώστας Σημίτης (1996-2004), περίοδο της ένταξης της χώρας στην ΟΝΕ και της εισόδου του ευρώ στη ζωή μας! Υπουργός Εθνικής Άμυνας ήταν ο Άκης Τσοχατζόπουλος!

Άπαντες ενήμεροι των όσων θα διαβάσετε παρακάτω!

Του σχεδίου δηλαδή, που εκπονήθηκε – σύμφωνα με την πηγή μας – στο “Ίδρυμα Κίσινγκερ” από ομάδες “δεξαμενών σκέψεως – think tank”, και όπου είχαν εκδοθεί μυστικοί χάρτες από αυτό το Αμερικανικό Ίδρυμα, στους οποίους αποτυπώνονταν οι διάφορες εδαφικές μεταβολές, μέρος των οποίων βρίσκονται σε εξέλιξη στα Βαλκάνια, ενώ η ανακίνηση (τότε) του θέματος των Μητροπόλεων των Νέων Χωρών από τον Πατριάρχη με αίτημα την διοικητική υπαγωγή των στη δικαιοδοσία του Πατριαρχείου, εντάσσεται στο αναφερόμενο σενάριο!

Σε αυτές τις “δεξαμενές σκέψεως” μετείχαν καθηγητές ελληνικών πανεπιστημίων, διαμένοντες στο εξωτερικό (πχ Καναδά ;;;) και οι οποίοι επισκέπτονταν την Ελλάδα πολύ συχνά! Ήταν κυρίως Τουρκολόγοι, εντεταλμένοι να υπηρετήσουν την Ελληνοτουρκική προσέγγιση και φιλία, δηλαδή μια Ελληνοτουρκική Συνομοσπονδία, που σκοπό είχε την μελλοντική συγκυριαρχία και συνεκμετάλλευση του Αιγαίου μας (σ.σ. είχα πολλάκις με άρθρα μου και με ντοκουμέντα, αναφερθεί κατά το παρελθόν)!

Τόμας Νάιλς …όπως λέμε Τζέφρι Πάιατ…

Η πηγή μας, “εισχωρώντας” στα άδυτα της Αμερικανικής Πρεσβείας, μας ενημερώνει:

Ένας από τους παραπάνω αναφερόμενους Τουρκολόγους καθηγητές, ταυτόχρονα καθηγητής σε Πανεπιστήμιο της Κωνσταντινουπόλεως και της Άγκυρας, μυστικοσύμβουλος του πρώην Πρωθυπουργού της Τουρκίας Τουργκούτ Οζάλ, δήλωνε τον Ιούνιο του 2001 τα παρακάτω:

«Οι εταιρείες πετρελαίου και κυρίως η “Texaco” κατά το χρονικό διάστημα της προεδρίας των ΗΠΑ από τον Μπους, θα επισπεύσουν την προώθηση συνεκμετάλλευσης των κοιτασμάτων πετρελαίου στο Αιγαίο μεταξύ της Ελλάδος και της Τουρκίας, με τη συμμετοχή… (αναφέρεται το όνομα ελληνικού Ομίλου πετρελαίων)!

Πρωταγωνιστικό ρόλο στην όλη μεθόδευση παίζει ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ Τζορτζ Μπους, ο πρώην ΥΠΕΞ Χένρυ Κίσινγκερ και ο πρώην πρέσβης των ΗΠΑ στην Αθήνα Τόμας Νάιλς (σ.σ. έχοντας εκείνη την εποχή υπεραυξημένες αρμοδιότητες, όπως ο νυν πρέσβης των ΗΠΑ στην Αθήνα, το μπαρουτοκαπνισμένο “αμερικανικό γεράκι” – ερχόμενο Ελλάδα από την Ουκρανία – Τζέφρι Πάιατ)!

Οι σημερινές εξελίξεις στα Βαλκάνια, ήταν γνωστές το 2001 στους κυβερνώντες την Ελλάδα…

Οι εξελίξεις στα Βαλκάνια με την πολεμική επέμβαση στην Γιουγκοσλαβία το έτος 1999, είχε ως στόχο να σταματήσει την εξάπλωση της ευρωγερμανικής επιρροής στην περιοχή και της ρωσικής καθόδου στη Μεσόγειο μέσω του Ορθόδοξου Τόξου Μόσχας – Βελιγραδίου – Αθήνας!

Κύριος στόχος της αμερικανικής ΝΤΠ είναι η διάλυση των κρατών – εθνών, βασικό εμπόδιο στην παγκόσμια κυριαρχία τους και η κατάτμηση τούτων σε μικρές κρατικές οντότητες καθώς και σε αυτόνομες περιφέρειες (σ.σ. για άλλη μια φορά να επισημάνω πως τούτα, γνωστοποιούνταν σε υψηλότατο θεσμικό πλαίσιο, εν έτει 2001)!

Η ΕΕ σε πρώτη φάση συμφέρει τις ΗΠΑ, εφόσον η επίσημη πολιτική των Βρυξελών είναι η μετατροπή της Ευρώπης των Εθνών, σε Ευρώπη εθνικών περιφερειών, έτσι ώστε σταδιακά η ΕΕ να ενσωματωθεί στον αμερικανικό παγκοσμισμό, αφού μέσω των εθνικών περιφερειών, όπως Καταλονία (σ.σ. στις ημέρες μας βιώνουμε τις τάσεις απόσχισης από την Ισπανία), Αλσατία, Βρετάνη, Παδανία, Σικελία, Κρήτη, Μακεδονία (σ.σ. ήδη μεθοδεύεται η απόσχισή της από την Ελλάδα μετά την συμφωνία των Πρεσπών), Θράκη κλπ), θα κατασκευάσει ανίσχυρα κρατίδια – προτεκτοράτα του τύπου Κοσσυφοπεδίου, Βοσνίας, Τσετσενίας κλπ.

Απώτερος αμερικανικός στόχος είναι η μελλοντική σαλαμοποίηση της Κίνας!

Το κράτος του Αιγαίου, η αυτόνομη Κρήτη και η Μεγάλη Αλβανία…Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact