ΑΠΟΨΕΙΣ

ΕΚΤΕΛΕΣΤΗΣ” ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΥ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΥ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ – Στα άδυτα της Αμερικανικής Πρεσβείας…

Επίσης, θα προωθήσουν μια Ελληνο-Τουρκική συνομοσπονδία με την κατασκευή ενός “Ελληνο-Αλεβιδικού κράτους του Αιγαίου”, που θα ενώνει τις δυο όχθες του Αιγαίου, δηλαδή της θαλάσσιας διόδου από τον Εύξεινο Πόντο μέχρι την “αυτόνομη Κρήτη”, όπου θα αποτελεί φραγμό κατά της ρωσικής καθόδου, ενώ θα τερματίζουν και διάφοροι αγωγοί πετρελαίου!

Το “κράτος του Αιγαίου”, θα συνεργαστεί με μία “Μεγάλη Αλβανία” αυτονομημένων αλβανικών περιοχών (Κοσσυφοπέδιο, αλβανικό τμήμα Σκοπίων και Μαυροβουνίου), ως φράγμα κατά των Βαλκανίων Σλάβων, ενώ το Αλβανό-Ελληνοτουρκικό οικοδόμημα θα στερεώνεται από τον νότο με μια χαλαρή Ισραηλοπαλαιστινιακή συνομοσπονδία και από ανατολάς με ένα δυτικοποιημένο Ισλαμικό Μεγάλο Κουρδιστάν, που θα αποτελείται από το Τουρκικό – Ιρακινό και Ιρανικό Κουρδιστάν, καθώς και ένα κατατμημένο δυτικοποιημένο Ισλαμικό Ιράν!

Επιπροσθέτως, στο “κράτος του Αιγαίου”, δεν θα συμπεριληφθεί ολόκληρη η σημερινή Τουρκία, ενώ δεν θα συμπεριλάβει και ολόκληρη τη σημερινή Ελλάδα και συγκεκριμένα την Ήπειρο, η οποία πιθανόν να συμπεριληφθεί στη “Μεγάλη Αλβανία”! Αυτό θα είναι έργο του UCK – UCC, ενώ στην Τουρκία θα συμπεριληφθεί με ομόσπονδο σχήμα το αυτόνομο “κράτος της Θράκης” (Νότια Βουλγαρία, Δυτική και Ανατολική Θράκη)!

Η συμμαχία Ντόναλντ Τραμπ και Βλαδίμηρου Πούτιν, σώζει τον πλανήτη…

Αντιλαμβάνεστε φίλες και φίλοι τα σατανικά σχέδια της ΝΤΠ και της Παγκοσμιοποίησης, που εκφράζεται από το βαθύ κράτος των ΗΠΑ (Μπους, Κλίντον, Ομπάμα) και την καγκελάριο της Γερμανίας Άγκελα Μέρκελ, είναι σε πλήρη εξέλιξη!

Η όποια καθυστέρηση της υλοποίησης των σχεδίων τους (σ.σ. σημειώνω για άλλη μια φορά, πως τα παραπάνω ήταν γνωστά στα στελέχη της ΝΤΠ από το 2001) υφίσταται στον Πρόεδρο των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ, του οποίου η εκλογή ήταν απροσδόκητη και τους χάλασε προς το παρόν τα σατανικά τους σχέδια ανακατανομής του Πλανήτη! Είναι σίγουρο, πως ο Ντόναλντ Τραμπ έχει πολύ δύσκολο έργο, αφού το Σύστημα της ΝΤΠ στις ΗΠΑ έχει πολύ βαθιές ρίζες!

Ωστόσο, η σύμπλευσή του με τον Ρώσο Πρόεδρο Βλαδίμηρο Πούτιν (σ.σ. φάνηκαν οι οξύτατες αντιδράσεις του βαθέως κράτους των ΗΠΑ μετά τη συνάντηση Τραμπ – Πούτιν), ενδεχομένως να αποτρέψουν την υλοποίηση του σχεδίου της ΝΤΠ, που στην ουσία ισοδυναμεί με την καταστροφή του πλανήτη!

Γιατί, τέτοιες σεισμικές ανακατατάξεις γίνονται μόνο με έναν νέο Παγκόσμιο Πόλεμο!

Και ένας τέτοιος πόλεμος, δεν θα έχει καμιά σχέση με τους δυο προηγούμενους!

Ας ελπίσουμε λοιπόν, για το καλό της Πατρίδος μας και γενικότερα, για το καλό της ανθρωπότητας να νικήσει η λογική, που εκφράζεται από τον Ντόναλντ Τραμπ και τον Βλαδίμηρο Πούτιν!

Μετά ταύτα, επανέρχομαι…Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact