ΕΛΛΑΔΑ

Ελεύθερος ο 22χρονος επιδειξίας- Την Παρασκευή η δίκη του

Ελεύθερος αφέθηκε ο 22χρονος φοιτητής, που κατηγορείται για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας κατά συρροή, καθώς η δίκη του πήρε αναβολή για τις 14 του μήνα και ο 22χρονος αφέθηκε ελεύθερος μέχρι να δικαστεί.

Ο νεαρός συνελήφθη μετά την καταγγελία νεαρής κοπέλας, που συνοδευόταν από σχετικό βίντεο και φωτογραφίες. Στα ντοκουμέντα φαίνεται να την ακολουθεί μέχρι την πόρτα του σπιτιού της, έχοντας βγάλει το μόριο του. Μέχρι στιγμής, σύμφωνα με τις πληροφορίες, οκτώ γυναίκες τον έχουν αναγνωρίσει ως δράστη παρόμοιων περιστατικών σεξουαλικής παρενόχλησης, αλλά και για σεξουαλικές επιθέσεις και απόπειρα βιασμού. Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί πως μια εξ αυτών κατήγγειλε πως είχε καταθέσει στην αστυνομία τις πινακίδες του αυτοκινήτου του από τον Νοέμβριο, ωστόσο δεν υπήρξε κάποιο αποτέλεσμα και επιπλέον υπήρξε και δεύτερη απόπειρα επίθεσης σε βάρος της από τον ίδιο, λίγο καιρό αργότερα και πάλι στη Νέα Σμύρνη.

Ο 22χρονος οδηγήθηκε στο δικαστήριο για τέσσερις από τις οκτώ καταγγελίες. Η προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας έχει ως ανώτατη ποινή το ένα έτος ανά πράξη, ωστόσο υπάρχει έρευνα και για άλλες καταγγελίες που αφορούν σε σεξουαλικές επιθέσεις και απόπειρα βιασμού, που θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε δίωξή του για κακούργημα. Πληροφορίες αναφέρουν επίσης πως η αστυνομία είχε ανοικτή δικογραφία από τον Δεκέμβριο του 2020 για επιθέσεις που είχαν δεχτεί δυο ακόμη κοπέλες μέσα στην πολυκατοικία τους, ενώ η μια κατήγγειλε ότι ο 22χρονος της επιτέθηκε μέσα στο ασανσέρ.

Κατά την έξοδό του, ο δικηγόρος του Γιώργος Μυταλούλης, δήλωσε πως «το δικαστήριο έκανε δεκτό σήμερα το αίτημα της υπεράσπισης για αναβολή προκειμένου να συγκεντρωθούν και όλα τα στοιχεία για να αποδοθεί πραγματική δικαιοσύνη». Παράλληλα, σχετικά με τη δήλωση του νεαρού στους αστυνομικούς πως «έχει ένα βίτσιο να ακολουθεί ωραίες γυναίκες», ο δικηγόρος υποστήριξε πως «αυτή δεν υπάρχει πουθενά, δεν έχει καταγραφεί».

Υπενθυμίζεται πως ο δικηγόρος – και ενώ οι καταγγελίες σε βάρος του νεαρού διαρκώς αυξάνονταν – έσπευσε να επισημάνει πως «το αδίκημα ακόμα κι αν υποτίθεται ότι έχει γίνει είναι πλημμεληματικού χαρακτήρα», επιχειρώντας να υποβαθμίσει την υπόθεση και τις αντιδράσεις. Από την πλευρά του ο πατέρας του 22χρονου μίλησε για ένα «τέλειο παιδί, πολύ καλό και ευαίσθητο».

Οι καταθέσεις γυναικών για επιθέσεις και απόπειρα βιασμού

Η εφημερίδα «Μπαμ» παρουσιάζοντας το σύνολο της δικογραφίας που σχηματίσθηκε εις βάρος του φοιτητή Μηχανολόγων Μηχανικών του Πανεπιστημίου Πειραιά, αναφέρει πως από τις 25 Μαρτίου 2020 μέχρι και τις 6 Μαϊου 2021, ο 22χρονος πλησίαζε στον δρόμο γυναίκες και τις ακολουθούσε κατά πόδας με ακάλυπτο το μόριό του.

Σε μια περίπτωση μάλιστα φέρεται να εκσπερμάτισε στην πλάτη μιας 28χρονης, την ώρα που εκείνη περίμενε σε στάση του λεωφορείου. Πρόκειται για την πρώτη χρονικά επίθεση, στις 25 Μαρτίου του 2020. Η 28χρονη Άννα κατήγγειλε πως ο 22χρονος αυτοϊκανοποιήθηκε πίσω από την πλάτη της, ενώ εκείνη περίμενε στη στάση λεωφορείου στην Καλλιθέα. «Με πλησίασε και χωρίς να το καταλάβω αυνανιζόταν πίσω μου. Άκουσα σχεδόν την ανάσα του. Καθώς με είχε πλησιάσει πάρα πολύ, είχε ήδη ικανοποιηθεί πάνω μου, χωρίς καν να προλάβω να αντιδράσω. Ήμουν σε σοκ. Του είπα μόνο “τι κάνεις εκεί ρε!”. Δεν τρόμαξε, κουμπώθηκε και έφυγε ανενόχλητος», κατέθεσε η 28χρονη Άννα.

Επίσης η 22χρονη Διονυσία Μ.,κατέθεσε ότι λίγο μετά τα μεσάνυχτα της 6ης Αυγούστου 2020, ενώ επέστρεφε στο διαμέρισμά της στον Νέο Κόσμο αντιλήφθηκε να την ακολουθεί ο 22χρονος ο οποίος μάλιστα της επιτέθηκε τη στιγμή που άνοιγε την πόρτα της πολυκατοικίας. Συγκεκριμένα η νεαρή γυναίκα κατέθεσε ότι ο φοιτητής την έσπρωξε, της έπιασε τα οπίσθια και στη συνέχεια την άρπαξε από τον λαιμό, ενώ, όπως ισχυρίσθηκε, κατόρθωσε να γλιτώσει μετά από πάλη.

«Εγώ κατάλαβα από τον τρόπο που με κοιτούσε ότι κάτι κακό θα συμβεί και πραγματικά εκείνος άρχισε να με κυνηγάει τρέχοντας. Εγώ πανικοβλήθηκα και άρχισα να τρέχω με κατεύθυνση προς την οικία μου. Μετά από 100 μέτρα έφτασα στο σπίτι μου, πέρασα την καγκελόπορτα, όπως έκανε και εκείνος, άνοιξα την γυάλινη κεντρική είσοδο και πριν προλάβω να την κλείσω έβαλε το χέρι του στην επιφάνεια με σκοπό να με σπρώξει και να μην ασφαλίσει. Εγώ με τη σειρά μου έσπρωχνα με την αντίθετη φορά την πόρτα και κατάφερα τελικά να την κλείσω. Όταν βεβαιώθηκα ότι είμαι ασφαλής κοντοστάθηκα προκειμένου να διακρίνω καλύτερα τα χαρακτηριστικά του σε περίπτωση που τον γνώριζα. Τότε αυτός κατέβασε το παντελόνι του, έβγαλε το μόριό του και αυνανίστηκε», είπε η 24χρονη Χριστίνα.

Η 28χρονη Όλγα Τ. κατέθεσε πως 45 λεπτά μετά τα μεσάνυχτα της 3ης Σεπτεμβρίου 2020 τη στιγμή που έμπαινε σε πολυκατοικία της Νέας Σμύρνης δέχτηκε επίθεση από τον 22χρονο. Συγκεκριμένα αναφέρει ότι ο κατηγορούμενος την ακολούθησε, εισήλθε μαζί της, έβγαλε το μόριό του και άρχισε να αυτοικανοποιείται, ενώ προσπάθησε να σηκώσει και τη φούστα της.

Η 27χρονη Τέα επέστρεφε και αυτή στο σπίτι της στον Νέο Κόσμο. «Διαπίστωσα πως με ακολουθούσε άγνωστο προς εμένα άτομο με χαρακτηριστικά: ηλικία 25 ετών, περί 1,85 μέτρα ύψος, με λίγα μούσια, αδύνατο σωματότυπο. Τον ρώτησα άμα ψάχνει κάτι καθώς μου φάνηκε φυσιολογικό, λόγω του νεαρού της ηλικίας του και αφήνοντάς τον να με πλησιάσει μου είπε ότι θέλει να γλείψει τα δάχτυλα των ποδιών μου. Του είπα να απομακρυνθεί, αλλά συνέχισε να με ακολουθεί και μου ψιθύρισε “κάτσε λίγο να σου πω, έλα θα περάσουμε ωραία” και με παρότρυνε να μη φοβάμαι. Καθώς απομακρυνόμουν και αυτός με ακολουθούσε πολύ κοντά μου, διαπίστωσα ότι είχε βγάλει το μόριό ρου και το είχε ακουμπήσει στον αριστερό γλουτό μου, πάνω από τα ρούχα μου. Του φώναξα και τον χτύπησα για να τον απομακρύνω αλλά αυτός το έβαλε στα πόδια».

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact