ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ

Ελεονώρα Μελέτη: Για τον άντρα των ονείρων μου αφήνω τα πάντα

Αυτό το καλοκαίρι είναι από τα ωραιότερα της ζωής μου, λέει η Ελεονώρα Μελέτη σε συνέντευξή της στο περιοδικό ΟΚ! για το οποίο φωτογραφίζεται πιο σeξy και ήρεμη από ποτέ. Η 35χρονη παρουσιάστρια στην πιο αποκαλυπτική της συνέντευξη μιλάει για όλα.

Από ποια συχνότητα θα σε δούμε του χρόνου;
Δεν είναι δική μου αρμοδιότητα να ανακοινώσω τι θα κάνω. Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι καόμα βρίσκεται σε ισχύ το συμβόλαιό μου και συνεχίζω να είμαι μέλος της οικογένειας του Star.

Τι είναι πιο σημαντικό για εσένα στην παρούσα φάση: η καριέρα σου ή η προσωπική σου ευτυχία;
Αυτό που με ενδιαφέρει είναι να μπορώ να είμαι σε επαφή με τις ανάγκες και τις επιθυμίες μου.

Έχεις ανάγκη εναν μεγάλο έρωτα;
Έχω ερωτευτεί δυνατά στη ζωή μου, έχω γευτεί και το πάθος και την ίντριγκα και την τρέλα και την απογοήτευση. Δεν έχω στερηθεί τον έρωτα. Ούτε ταύτισα ποτέ την προσωπική μου ισορροπία και ευτυχία με τις σχέσεις μου.

Υπάρχουν πράγματα που έχεις κάνει από έρωτα; τα οποία θυμάσαι τώρα και γελάς;
Εννοείται. (Γελάει). Έχω ξεκινήσει με τον αγαπημένο μου με τον οποίο ήμασταν τέσσερα χρόνια μαζί, να πάμε διακοπές στη Φολέγανδρο. Κάποια στιγμή τσακωθήκαμε και αποφάσισα να πάρω το πρώτο πλοίο και να γυρίσω στην Αθήνα. Ύστυερα από 14 ώρες έφτασα στον Πειραιά. Εκεί άρχισα να το μετανιώνω και πήρα το επόμενο πλοίο για να πάω πάλι στη Φολέγανδρο.

Στη διαδρομή άλλαξα πάλι γνώμη και αποφάσισα να κατέβω στην Πάρο μεσκοπό να πάρω το επόμενο πλοίο για Πειραιά. Όταν επιβιβάστηκα στο καράβι, θυμήθηκα ότι με το συγκεκριμένο πλοίο θα ταξίδευαν οι γονείς μου που είχαν πάει διακοπές στη Σαντορίνη. Πήγα λοιπόν στη ρεσεψιόν και ρωτάω τον υπεύθυνο: Ξέρετε ποια είναι η καμπίνα του κυρίου και της κυρίας Μελέτη;. Πήγα λοιπόν και τους χτύπησα την πόρτα στις 4 τα ξημερώματα και βέβαια όταν άνοιξαν και είδαν την κόρη τους στιν διάδορμο, δεν πίστευαν στα μάτια τους οι άνθρωποι. (Γελάει)

Έχεις δεχτεί ποτέ πρόταση γάμου;
Ναι, έχω δεχτεί μια φορά. Δεν είμαι και ο πιο εύκολος άνθρωπος για να παντρευτώ, ούτε είναι μέσα στις προτεραιότητές μου. Θέλω να ταξιδέψω, να γνωρίσω καινούργια μέρη, να έχω κατασταλάξει μέχρι να πάρω την απόφαση να δεσμευτώ για πάντα. Δεν θα ήθελα πριν από τα 40 μου να παντρευτώ, ούτε να γίνω μητέρα. Αλλά αυτά δεν τα αποφασίζει κανείς. Μπορεί σε πέντε μήνες από τώρα να γνωρίσω τον πρίγκιπα των ονείρων μου και να αλλάξω άποψη και πλάνα.

Αισθάνθηκε ποτέ ότι βρήκες το άλλο σου μισό;
Δεν ψάχνω το άλλο μου μισό, γιατί δεν αισθάνομαι ότι είμαι μισή. Θέλω να βρω έναν άνθρωπο με τον οποίο να κάνουμε μαζί δύο ολόκληρα. Αλλά δυστυχώς, ακόμη αυτό δεν έχει συμβεί και θεωρώ ότι το μεγαλύτερο μέρος της ευθύνης το έχω εγώ.

Ούτε είχες ποτέ δίπλα σου κάποιον με τον οποίο να ήθελες να ζήσετε μαζί για πάντα;
Αν τον είχα βρει, δεν θα τον είχα κρατήσει;

Μπορεί να έπρεπε να μείνεις εδώ και εκείνος να φύγει στο εξωτερικό.
Αν βρω τον άντρα των ονείρων μου, είμαι διατεθειμένη να αφήσω και τη δουλειά μου και τα πάντα. Ειδικά για το κομμάτι της καριέρας, δεν θεωρώ ότι θα έκανα καμιά ιδιαίτερη θυσία.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact