ΥΓΕΙΑ

Το «ελιξίριο της ζωής» 22 καρατίων: Άμεση αντιγήρανση, εξαφάνιση των ρυτίδων, Τόνωση, Λάμψη, Έντονη αποτοξίνωση, Ενέργεια και ενδυνάμωση

H εταιρεία Afmipolis Gold Honey δημιουργεί εδώ και 3 χρόνια το “ελιξίριο της ζωής” .Μετά από μεγάλη έρευνα και χιλιάδες ευρώ σε πειράματα, κατάφερε να αναστήσει την χαμένη αρχαία συνταγή του αυθεντικού ροδόμελου και να το απογειώσει σε υπερπολυτελέστατο superfood προσθέτοντας βρώσιμο χρυσό 22 καρατίων .

Το Amfipolis Rose Honey Gold 22k βρίσκει χιλιάδες υποστηρικτές σε όλο τον κόσμο που το έχουν βάλει στην καθημερινότητά τους εκμεταλλευόμενοι τις δεκάδες ευεργετικές του ιδιότητες με κάποιους από αυτούς να ξεχωρίζουν λόγο του αξιώματός τους. Βασιλιάδες, μεγαλοεπιχειρηματίες και χιλιάδες πολίτες αγοράζουν το Amfipolis Rose Honey Gold22k ως ελιξήριο και δηλώνουν απόλυτα ικανοποιημένοι με τα άμεσα αποτελέσματά του.

Το Amfipolis Rose Honey Gold22k κέρδισε πρόσφατα ένα ακόμα διεθνές βραβείο στο Γιάβλε της Σουηδίας στις 7/11/217 στην μεγαλύτερη έκθεση βιολογικών τροφίμων μεταξύ 1480 προϊόντων κατακτώντας την πρώτη θέση γευσιγνωσίας και αγνότητας. Επίσης βραβεύτηκε για την συσκευασία του και την προστασία που παρέχει στο προϊόν και για την πολυτελή του παρουσία. Αρκετοί από τους κριτές χαρακτήρισαν το Amfipolis Rose Honey Gold 22K ως κόσμημα.

arthro meli.jpgΤο κόσμημα της Amfipolis Gold Honey εδώ και 2 μήνες άνοιξε τα φτερά του και στην Ελληνική αγορά παρ όλη την κρίση. Ο στόχος της εταιρείας είναι να μπορέσει να μπεί με αργά και σταθερά βήματα σε όλα τα σπίτια της χώρας και για τον λόγο αυτό στην Ελλάδα πωλείται 60% φθηνότερα από ότι στο εξωτερικό.

Η εντυπωσιακή παρουσία του Ελληνικού ροδόμελου με χρυσό 22k σε συνδυασμό με τις φοβερές ιδιότητες και την τιμή που έχει, το καθιστούν την τέλεια επιλογή δώρου για όσους θέλουν να εντυπωσιάσουν και να ξεχωρίσουν κάνοντας ένα δώρο πραγματικής αξίας.


Δείτε όλες τις ευεργετικές ιδιότητες του ροδόμελου Αμφίπολης με χρυσό 22 καρατίων στην επίσημη σελίδα πώλησης του στην Ελλάδα.


Λίγες από τις ιδιότητές του Χρυσού και των ροδοπέταλων είναι : Άμεση αντιγήρανση και εξαφάνιση των ρυτίδων, Τόνωση, Λάμψη, Ζουμερά χείλη, Έντονη αποτοξίνωση, Ενέργεια και ενδυνάμωση.

Στην ίδια κατηγορία

loading...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact