ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ

Ελληνίδα ηθοποιός: Βίωσα ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας, έκανα υστερεκτομή

η γνωστή και αγαπημένη ηθοποιός μιλάει για την σοβαρή περιπέτεια υγείας που πέρασε και η επέμβαση για να σώσει την ίδια της τη ζωή,  αποκάλυψε η ίδια στο «Εγώ»

Η γνωστή ηθοποιός  Τζένη Διαγούπη  χρειάστηκε να κάνει υστερεκτομή, γνωρίζοντας πως μετά θα ήταν πολύ δύσκολο να αποκτήσει το δικό της παιδί.

«Βίωσα ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας το 2006. Έπρεπε να ζήσω και να αποδεχτώ μια κατάσταση, να την κουβαλήσω πάνω μου». Ενώ στην ερώτηση αν επρόκειτο για καρκίνο πρόσθεσε: «Δεν έφτασα σ’ αυτό το στάδιο. Είχα ένα γυναικολογικό πρόβλημα και έπρεπε να αποφασίσω αν θα έκανα μια επέμβα-ση, γνωρίζοντας ότι μετά οι πιθανότητες να αποκτήσω παιδί θα ήταν πολύ περι-ορισμένες. Είχα αρκετά ινομυώματα στη μήτρα μου και έπρεπε να υποβληθώ σε υστερεκτομή. Όμως θα ζούσα εγώ. Αποφάσισα να κάνω την επέμβαση, έστω και αν αυτό μου στοίχιζε τη δυνατότητα μιας εγκυμοσύνης. Δεν το σκέφτηκα εγωιστικά. Είπα «οφείλω να ζήσω». Βρέθηκα αντιμέτωπη με ένα πρόβλημα που διογκωνόταν συνεχώς και δεν είχα την πολυτέλεια του χρόνου, δεν γινόταν το καθυστερήσω σκεφτόμενη την αβέβαιηπροοπτική μιας εγκυμοσύνης. Πήρα την απόφαση ότι προτιμώ να έχω μια καλύ¬τερη ζωή και αν θελήσω να γίνω μαμά,μπορώ να υιοθετήσω ένα παιδάκι».

Ήταν σοκ για σένα όταν κλήθηκες να πάρεις αυτή την τόσο σημαντική απόφαση;

«Ο γιατρός κατά την εξέταση δεν μου ανέλυσε τη φύση και τη σοβαρότητα του προβλήματος. Γι’ αυτά με ενημέρωσε εκ των υστέρων, λέγοντας μου, θυμάμαι, χαρακτηριστικά «προτεραιότητα μας ήταν να σώσουμε εσένα». Πώς αντέδρασες τότε; Δεν το πήρα βαριά. Είχα στο πλάι μου τους γονείς μου, τους φίλους μου. Δεν είχα κάποιο πρόβλημα. Από τη στιγμή που είμαι εγώ καλά, δεν με ενδιαφέρουν τα υπόλοιπα. Λεν είχα ποτέ μέσα μου το «πρέπει να κάνω ένα παιδί»».

 

 

 

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact