ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Έμφραγμα στο 93’ για Παναθηναϊκό

Η Ξάνθη “ξέρανε” τον Παναθηναϊκό με γκολ του Φοσέρ στο 93′ και έφυγε με τεράστια νίκη από τη Ριζούπολη!

Οι Πράσινοι έχαναν τις ευκαιρίες, όμως οι Ακρίτες ήταν αυτοί που βρήκαν το γκολ στην τελευταία φάση του αγώνα και πήραν ένα απίθανο τρίποντο με 1-0 που τους ανέβασε στην κορυφή της βαθμολογίας με 15 βαθμούς!

Ο Παναθηναϊκός, αντίθετα, έμεινε στους 5 βαθμούς, μετρώντας μόλις μια νίκη, αυτή της προηγούμενης αγωνιστικής με τον Πανιώνιο.

Το ματς

Το παιχνίδι είχε ρυθμο στο πρώτο ημίχρονο, όχι όμως και τις ανάλογες φάσεις. Ο Παναθηναϊκός κυκλοφορούσε την μπάλα, βγάζοντας μάλιστα ορισμένες όμορφες συνεργασίες στο αντίπαλο μισό, αλλά του έλειπε η καλή τελική πάσα κόντρα σε μια εξαιρετικά οργανωμένη άμυνα.

Η πρώτη καλή ευκαιρία του αγώνα ήρθε στο 23′ και ήταν για τον Παναθηναϊκό, με τον Ζαχίντ να πιάνει ωραίο φαλτσαριστό σουτ και την μπάλα να περνά λίγο άουτ.

Ο ίδιος παίκτης πρωταγωνίστησε στη φάση του αγώνα, βλέποντας το γκολ του να ακυρώνεται στο 29′. Ο Ζαχίντ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα από κοντά, όμως το τέρμα ακυρώθηκε για οφσάιντ του Κολοβού σε μια οριακή φάση. Στο 40′ ο Παναθηναϊκός είχε ακόμα μια καλή στιγμή με τον Δώνη, που έπιασε κεφαλιά έπειτα από κόρνερ του Ζαχίντ και έστειλε την μπάλα άουτ.

Στην πρώτη της ευκαιρία η Ξάνθη έφτασε μια ανάσα από το γκολ στο 53′. Ο Ντε Αμορίμ έφυγε τετ α τετ με τον Διούδη, όμως πλάσαρε άουτ, αποτυγχάνοντας να βάλει την ομάδα του μπροστά στο σκορ κόντρα στη ορή του αγώνα!

Στη συνέχεια ο Παναθηναϊκός πίεσε, αλλά βρήκε μπροστά του τον εξαιρετικό γκολκίπερ της Ξάνθης, Αμπάντ, ο οποίος… κατέβασε ρολά. Ο τερματοφύλακας των Ακριτών επενέβη εντυπωσιακά σε προσπάθειες του Ζαχίντ στο 72′ και στο 75′ κρατώντας όρθια την ομάδα του.

Με τον Παναθηναϊκό να βγαίνει μαζικά μπροστά και να αφήνει χώρους,η Ξάνθη χτύπησε στην αντεπίθεση. Στο 88′ ο Φοσέρ έχασε τεράστια ευκαιρία να σκοράρει, όμως ο ίδιος παίκτης δεν αστόχησε στο 93′, δίνοντας μια απίστευτη νίκη στην Ξάνθη!

Παναθηναϊκός (4-4-1-1): Διούδης, Γιόχανσον, Σένκεφελντ, Πούγγουρας, Ινσούα, Μπουζούκης (81’ Καμπετσής), Κουρμπέλης, Δώνης, Χατζηθεοδωρίδης (51’ Περέα), Ζαχίντ, Κολοβός (46’ Μακέντα).

Ξάνθη (4-1-4-1): Αμπάντ, Ντίρεσταμ, Μαλεζάς, Καρασαλίδης, Σόσα (78’ Φασίδης), Μουλέν (46’ Μασάδο), Κοβάσεβιτς, Ντε Αμορίμ, Στάρτζεον, Τερκι, Ρενέλα (59’ Φοσερ).

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact